Liga B a deschis Campionatul Realsport

Campionatul Realsport de minifotbal s-a reluat cu meciurile primei etape din tur în Liga B. Înainte de a trece în revistă rezultatele înregistrate în acest week-end, să amintim că la finalul sezonului intermediar disputat anul trecut au retrogradat din Liga B ultimele două echipe, ABS Decor şi Securit Grup. În locul lor au promovat primele două clasate din Liga C, Bog XXI şi Universitatea Viile Noi, care au început competiţia cu 16 puncte mai puţin decât cele acumulate în eşalonul inferior.

Favoritele au obţinut victorii scontate în această primă rundă, în care din păcate am consemnat şi un 10 – 0 de neprezentare a Tinerilor la întâlnirea cu liderul RGI & ECP. Pe locul al doilea din ierarhia ligii secunde, la egalitate cu prima clasată, se menţine Alaska, victorioasă cu 10 – 3 în partida cu nou promovata Bog XXI. Pe poziţia a treia a clasamentului a urcat FC Corona, în urma succesului cu Doctorii, scor 4 – 2. Şi cealaltă nou promovata, Universitatea Viile Noi, a cedat la debutul în Liga B cu 1 – 3 în faţa celor de la Mureşul. În cel mai echilibrat meci al etapei, Grawe Deva şi Boys Team au terminat la egalitate, 2 – 2.

Liga B va continua la sfârşitul acestei săptămâni cu partidele din etapa a doua a turului. Liga A se reia în 3 februarie, iar Liga C în 9 februarie.

Articol scris: Bogdan Barbu (Glasul Hunedoarei, 21.01.2019)

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
76
209
57577
208462
1346518
1346518