Echipe participante Cupa Iernii

In mai putin de o saptamana se da startul la Cupa Iernii Realsport-Boromir, organizat in perioada 11-13 ianuarie la Baza Sportiva Realsport din Deva. La acest eveniment, organizatorii Boromir si Realsport asteapta participarea a 16 echipe. Competitia va incepe vineri 11 januarie de la ora 10.00.
Dar pana atunci sa trecem in revista cele mai importante echipe participante:
⚽️ 🏆🏆🏆 MAV Sports Timisoara cea mai titrata echipa de minifotbal din Romania si Europa in anul 2018 si-a anuntat particpiarea la acest eveniment. Pentru bănățeni, anul 2018 a fost unul extraordinar, în care au câștigat Campionatul Național 2018 la Alba Iulia, Liga Campionilor EMF 2018 la Terme Catez în Slovenia si Supercupa Romaniei 2018. In acelasi timp MAV Sports are in lot mai multi jucatori a echipei nationale de minifotbal.


⚽️ 🏆 Borussia Hermannstadt – Castigatoare a Campionatului Regional Sud Vest 2018 si participanta la EMF Champions League 2018, obtinand o clasare in primele 16 echipe.
⚽️ 🏆🏆LA BOLTA Alba Iulia - castigatoare al Cupei Romaniei si Supercupei Romaniei 2016 si medaliata cu bronz la Cupa Romaniei 2017 
⚽️ FC Boromir Ramnicu Valcea – finalista Cupei Romaniei 2017 si locul 4 la EMF Champions League 2016, participanta la primele trei editii de EMF Champions League. 
Pe langa cele patru echipe enumerate mai sus, si-au anuntat participarea: Inter Sibiu, Squadra Turda, GT Sport Alba Iulia, Atletic Brad, MFC Corvinul Hunedoara, Boromir Deva, AS Electroconat, Sporting Criscior, City Taxi Deva, Taylor Red&LPG, ultimele cinci participante in Campionatul Realsport. 
Organizatorii mai asteapta raspuns pana luni de la alte doua echipe, pentru a finaliza lista de 16 echipe participante, care vor fi impartite in patru grupe a cate patru echipe. Echipele clasate pe primele doua locuri din cele patru grupe se califica in sfertul de finala a competitiei.
🕐⚽️🔝Cupa Iernii va incepe in data de 11 ianuarie (vineri) de la ora 10.00 cu jocurile din cele patru grupe. Sferturile de finala sunt programate pe 12 ianuarie, sambata de la ora 18.00 pana la 22.00 Ultima zi de competitie incepe la ora 10.00 si este rezervata jocurilor din semifinala, urmat la ora 14.00 de finala mica si finala mare.

Jocurile vor fi conduse de brigazi de arbitrii din Cluj, Sibiu si Deva.

📣📣IMPORTANT!
In baza unor solicitari venite din partea echipelor participante la Cupa Iernii, legat de orele de disputare a jocurilor din data de 11 ianuarie (vineri), Comisia de organizare este nevoita sa renunte la organizare tragerii la sorti si sa repartizeze echipele in cele patru grupe tinand cont de solicitarile primite. 
In acelasi timp, CO va repartiza echipele in cele patru grupe prin mentinerea echilibrului valoric a echipelor participante. 
Programul va fi anuntat luni.

Asa dar, va asteptam la Baza Sportiva Realsport sa urmariti foarte multe jocuri interesante si un spectacol minifotbalistic pe masura.

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
2098
4828
12529
10927
1073803
1073803