Mesajul de sărbători al secretarului general al FMR și EMF, Attila Takacs.

Mesajul de sărbători al secretarului general al FMR și EMF, Attila Takacs.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, doresc să vă transmit cele mai sincere urări tuturor celor care au fost implicați în activitatea minifotbalistică din acest an și nu numai. 
Atât în numele meu, cât și în numele conducerii Federației de Minifotbal din România, vă mulțumesc pentru încrederea acordată, prin participarea la competițiile naționale si locale, precum si pentru susținerea și realizarea proiectelor stabilite în anul 2018. 
Am avut un an plin de evenimente, în care putem spune că am scris o nouă pagină in istoria minifotbalului european, reusind cele mai mari realizari sportive atât la nivel național, cât și la cel internațional.

Echipa naționala a ajuns până în finala Campionatului European, iar echipele de club din România au dominat Liga Campionilor, un rezultat ce greu va putea fi egalat de o altă țară membră a Federației Europene, în viitorul apropiat.

A fost un an greu, dar prin munca și efortul depus de noi toți (organizatori, arbitrii, sponsori, delegați ai echipelor, jucători, parteneri, colaboratori) am reușit să ducem la bun sfârșit toate proiectele stabilite pentru în acest an.
Anul 2019, v-a aduce proiecte și strategii noi, ce ne îndeamna la mai multă muncă, unitate și implicare din partea tuturor. 
Dezvoltarea continuă a minifotbalului rămâne cel mai important proiect al Federației, precum și al membrilor, iar marea familie a minifotbalului românesc trebuie să rămână sportul ce împarte pasiune între practicanți, în spiritul fair-play-ului, al respectului și al prieteniei.
Cu aceste gânduri vă doresc Sărbători Fericite, un An Nou cu realizări, rezultate cât mai bune în toate proiectele pe care le demarați, precum și în competițiile de minifotbal, atât pe plan local cât și pe cel național și internațional.

Craciun fericit si La Multi Ani!

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
2089
4819
12520
10927
1073794
1073794