Campionatul se apropie de finiş

Cu cât ne apropiem mai mult de sfârşitul turului intermediar din Campionatul Realsport de minifotbal Deva – cel care va consemna numele echipelor retrogradate şi promovate din cele trei ligi valorice înainte de continuarea întrecerii – cu atât mai mult avem parte de meciuri echilibrate şi rezultate strânse. Am intrat şi în zodia derbyurilor – două asemenea întâlniri „de gradul trei” s-au disputat în Liga A, unde avem un nou lider –, continuă lupta „la baionetă” în Liga B, cu trei echipe la egalitate de puncte (!), dar şi duelul la vârf din Liga C între formaţii care par să se fi detaşat de restul competitoarelor.

Schimbare de lider în Liga A

Sporting Crişcior a profitat de faptul că lidera AS Electroconat a stat în această penultimă etapă şi a detronat-o din fruntea clasamentului. Vicecampioana a reuşit acest lucru graţie victoriei la limită obţinută în partida cu Roben Haţeg, care a adus-o la două puncte în faţa locului 2, cu o etapă rămasă de disputat din tur. Şi campioana FC Boromir a obţinut un succes cu acelaşi scor, 3 – 2, în faţa lui Taylor Red &LPG şi se află acum la un singur punct în urma lui Electroconat, pe locul 3.

Cele două învinse, Roben Haţeg şi Taylor Red &LPG îşi împart locurile 4 şi 5, la egalitate de puncte. În celelalte jocuri ale rundei City Taxi a dispus uşor de Comsid, iar Micro 15 a obţinut trei puncte preţioase în disputa cu Bayern Deva.
Ultima etapă a turului programează la sfârşitul acestei săptămâni un derby devenit deja de tradiţie, Boromir – Sporting.

Situaţie neschimbată pe podium în Liga B

Tinerii, RGI & ECP şi Alaska au obţinut victorii pe linie în penultima etapă din al doilea eşalon valoric, astfel încât clasamentul a rămas acelaşi în partea sa superioară. Cele trei formaţii sunt în continuare la egalitate de puncte şi nu este deloc exclus ca această situaţie să se păstreze şi după ultima etapă a turului intermediar. Marea perdantă a rundei este Corona, care a pierdut contactul cu trioul fruntaş, fiind învinsă de RGI & ECP.

Viitorul Călan îşi continuă seria victorioasă în Liga C

Nici o surpriză în Liga C, poate doar modul în care Dex Team a „comis-o” cu Templierii, pierzând astfel locul pe podium în favoarea celor de la Universitatea Viile Noi. Pe primele două locuri continuă să se afle Viitorul Călan şi Bog XXI, departajate de numai trei puncte.

Articol scris: Bogdan Barbu (Glasul Hunedoarei - 20.11.2018)

 

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
258
2724
6773
12740
1057120
1057120