Avancronica etapa a IV-a Campionatul Realsport

Avancronica Liga A - etapa a IV-a (21 octombrie 2018)
Asa cum a fost preconizat inainte de inceperea noului sezon competitional in Liga A, putem spune si intari din nou idea, ca avem parte de cea mai echilibrata editie de campionat din ultimii ani. 
Dupa trei etape jucate in Liga A, intalnim o situaţie interesanta si mai rar intalnita in ultimele sezoane, unde cinci din cele noua echipe pot deveni lidere in clasament in orice moment, semn al unei intreceri echilibrate si aprig disputate. 
Sporting Deva (Locul 1, 9 puncte) si AS Electroconat (locul 2, 9 puncte) conduc clasamentul, dar pozitia celor doua este serios amenintata de numai putin de 3 echipe. City Taxi, Taylor Red&LPG si FC Boromir au cate 6 puncte in clasament, iar jocurile directe intre ele abia acum urmeaza.
In a doua parte a clasamentului, intalnim 4 echipe cu 0 puncte!!! Roben Hateg, Bayern Deva, Micro 15 si Comsid. O situatie mai rara, dar care cu siguranta se va schimba in urmatoarea etapa. 

Dorinta "codaselor" de a intrerupe aceasta perioada negativa va duce la o schimbare de strategie, iar dorinta de a acumula puncte si de a incurca echipele din fruntea clasamentului va oferi multe partide frumaose si spectaculoase.

Avancronica Liga B - etapa a IV-a (20-21 octombrie 2018)
Dupa ce in etapa a treia am avut parte de un spectacol total in cele 5 jocuri disputate, iar rezultatele stranse inregistrate intre echipe a complicat si mai mult lucrurile in Liga B, putem spune ca ne asteapta o noua runda interesanta. Asa dar, avem o lidera cu maxim de puncte Alaska, dar pozitia acesteia este serios amenintata de numai putin de 4 echipe, care au cate 6 p in clasament.
Intalnim astfel o situaţie interesanta si mai rar intalnita in ultimii ani in a doua liga valorica, unde cinci din cele zece echipe pot deveni lidere in Liga B, semn al unei intreceri echilibrate. 
In a doua parte a clasamentului, Grawe Deva a reusit sa acumuleze primul punct, dupa un meci dramatic disputat impotriva celor de la Muresul (scor 6-6). Fara punct acumulat a ramas ABS Decor, care ocupa ultima pozitie a clasamentului. 
Alasak (locul 1) - FC Corona (locul2, 6 puncte) si Tinerii ( locul 5, 6 puncte) - Boys Team ( locul 4, 6 puncte) tin capul de afis al rundei a patra.

Avancronica Liga C - Etapa IV (20-21 octombrie 2018)

Universitatea Viile Noi şi Viitorul Călan au continuat seria victoriilor in Liga C, ambele reusind sa castige cele 3 puncte in etapa a III-a. Cele doua isi impart primele doua pozitii in clasament cu cate 9 p, fiind despartite doar de golaveraj. Cele doua echipe sunt urmarite in clasament de FC Dex Team (locul 3) si BOG XXI (locul 4) cu cate 6p. In plasa celor doua formaţii se află Rombest ( locul 5, 4 puncte) si MDS Deva (locul 6, 3 puncte).
Capul de afis al rundei cu numarul patru, este jocul dintre FC Dex Team si BOG XXI. O victorie a celor de a BOG i-ar urca pe podiumul clasamentului, dar vom vedea daca lidera, Universitatea Viile Noi este dispusa sa-si intrerupa sirul de victorii in partida cu Azaria. Victoria Calan sta in aceasta etapa.
Cum va arata clasamentul si cate goluri se vor marca in urmatoarea etapa vom afla in aces weekend.

Asa dar, ne asteapta o noua runda echilibrata si in acest weekend cu multe goluri si schimbari majore in clasament.
Va asteptam la Baza Sportiva sa urmarim impreuna, cea mai echilibrata edite de campionat din ultimii ani.

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
270
2736
6785
12740
1057132
1057132