A început Campionatul Realsport

După ce sezonul de minifotbal devean a debutat luna precedentă cu meciurile din Cupa Realsport, care şi-a desemnat echipele calificate în sferturile de finală ale competiţiei, sfârşitul săptămânii trecute a programat partidele din etapa întâi a Campionatului Realsport de minifotbal Deva.

Au fost meciuri în toate cele trei ligi valorice, A, B şi C, încheiate şi cu scoruri strânse, dar şi la diferenţe mari, toate având însă ca numitor comun multe goluri marcate. Pentru amatorii de statistici să spunem că au fost 28 de goluri în patru partide din Liga A (o medie de exact 7 goluri pe meci), 34 de goluri în cinci partide din Liga B (media 6,8) şi 39 de goluri în cinci partide în Liga C (media 7,8).

În Liga A scorul rundei l-a realizat vicecampioana Sporting, care a dispus cu un 9 – 1 fără comentarii de Micro 15 şi s-a instalat pe primul loc al clasamentului. Şi campioana Boromir a învins la debutul în noua ediţie de campionat, 4 – 2 cu Bayern. Electroconat a câştigat la nou (re)venita Roben Haţeg, iar în cel mai echilibrat meci al etapei City Taxi s-a impus la limită în faţa lui Taylor Red &LPG.
Destul de strânse au fost şi scorurile înregistrate în Liga B. Cea mai categorică victorie a obţinut-o Corona, 6 – 2 cu Doctorii, care devine astfel primul lider al acestei ligi. O urmează Mureşul, după 5 – 2 cu ABS Decor, podiumul după prima etapă fiind completat de Alaska şi RGI & ECP. O victorie la limită a obţinut Boys Team în disputa cu Grawe Deva, intrând în grupul formaţiilor cu maxim de puncte.
Bog XXI conduce în clasamentul Ligii C după un concludent 8 – 1 cu Heidelberg Cement. Victorii mai detaşate sau la scor mai strâns au obţinut şi Universitatea Viile Noi, Viitorul Călan şi Dex Team. Singurul rezultat de egalitate din runda inaugurală a Campionatului Realsport de minifotbal Deva s-a consemnat în disputa dintre Templierii şi Astaldi, un spectaculos 3 – 3.

Articol scris: Bogdan Barbu (Glasul Hunedoarei)

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
2122
4852
12553
10927
1073827
1073827