Sezonul de minifotbal începe la Deva cu Cupa Realsport

Sâmbătă şi duminică au loc la baza Realsport din Deva primele meciuri oficiale ale sezonului competiţional 2018 – 2019 de minifotbal. Întrecerile încep cu partidele din grupele Cupei Realsport, urmând ca în 22 septembrie să înceapă Campionatul Realsport de Minifotbal Deva în toate cele trei ligi.

Componenţa celor şapte grupe din Cupa Realsport a fost stabilită prin tragere la sorţi. Regulamentul de disputare a competiţiei prevede că se vor califica mai departe, în faza optimilor de finală, echipele situate pe locurile 1 şi 2 din cele şapte grupe, respectiv cele mai bune două echipe clasate pe locurile 3.Optimile de finală sunt programate să aibă loc tot în luna septembrie.

S-au stabilit şi ligile din Campionatul Realsport

Cea de a 13-a ediţie din Campionatul Realsport de Minifotbal Deva va aduna la start un număr de 28 de echipe în sezonul competiţional 2018 – 2019. Acestea au fost împărţite în trei ligi valorice, A, B şi C, conform clasării la ediţia precedentă. Iată mai jos componenţa celor trei ligi (în ordinea alfabetică a echipelor la fiecare).

Liga A (9 echipe):

AS Electroconat, Bayern Deva, City Taxi, Comsid, FC Boromir, Micro 15, Roben Haţeg, Sporting Crişcior, Taylor Red & LPG

Liga B (10 echipe):

ABS Decor, Alaska, Boys Team, Doctorii, FC Corona, Grawe Deva, Mureşul, RGI & ECP, Securit Grup, Tinerii

Liga C (9 echipe):

Azaria, Bog XXI, FC Dex Team, FCC Astaldi, Heidelberg Cement, MDS Deva, Rombest, Templierii, Viitorul Călan

Articol scris: Bogdan Barbu (Glasul Hunedaarei)

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
232
515
125734
19205
1206213
1206213