S-a dat startul la inscrieri pentru noul sezon

In vederea desfasurarii Campionatului Realsport Deva precum si pentru a informa echipele participante in noul sezon competitional, Comisia de Organizare anunta urmatoarele :
 A) Informatii participare si inscriere :
1. Taxa inscriere - 300 lei / echipa
2. Data incepere competitie: 1-2 septembrie si va debuta cu jocurile din cadrul grupelor Cupei Realsport. Campionatul va debuta pe data de 22 - 23 septembrie 2018

3. Transmisie Live a jocurilor din campionat pe Realsport TV: Youtube, Facebook, aplicatia mobila Realsport
4. Premii in valoare de peste 15.000 lei acordate echipelor participante si echipelor castigatoare, precum si premii individuale. Premiile vor consta in : asigurarea cazare si masa echipelor participante la comeptitiile regionale si nationale organizat de Federatia de Minifotbal, acordarea de echipamente si articole sportive, precum si cupe, medalii, figurine si produse electronice.

5. Tombola sezonului: Excursie 6 nopti in Grecia pentru 2 persoane, asigurat prin partenerul campionatului Hercules Tour.
6. Reducere de 10% la serviciile oferite de LPG Tyre&Wash. Reducerea se acorda jucatorilor participanti in campionat in baza unui voucher lunar si este valabil pentru doua servicii oferite.

B) Procesul de inscriere echipe campionat

1.1 Fiecare echipa va avea un lot de max 15 jucatori activi in acelasi timp. In cazul unui delegat sau antrenor, care are statut de jucator, acesta isi va trece numele si in rubrica pentru jucatori. 
1.2. Tabelul nominal de inscriere se va depune la CO cel tarziu pana pe data de 20 august 2018
1.3. Jucatorii inregistrati au obligatia de a avea asupra lor la fiecare joc disputat in campionat si Cupa, adeverinta medicala valabila cu mentiunea apt pentru sport sau apt fizic fotbal.
1.4 Inlocuriea jucatorilor deja inregistrati pe tabelul de inscriere cu un jucator nou se va face doar in perioada stabilita de comun acord cu delegatii echipelor dar nu mai tarziu de data de 31 martie a anului urmator.
1.5 In cazuri exceptionale (lotul echipei este mai mai mic de 7 jucatori) delegatul echipei poate solicita in scris la CO introducerea in lot a unui numar de max 3 jucatori. Un delegat poate sa inainteze doar o singura solicitare pe sezon, dar nu poate depasi numarul de 3 jucatori noi inregistrati.
1.6 Aceasta solicitare poatet fi inaintata catre CO cel tarziu de data de 30 aprile a anului urmator si face referire la echipele din esalonul/ esaloanele inferioare competitiei.

1.7 Transferul de jucatori va fi efectuat doar in perioada de transfer stabilit la sedinta tehnica (17 decembrie-13 ianuarie) cu delegatii echipelor participante. Ultima perioada de transfer nu poate depasi data de 31 marti a anului urmator.
1.8 Delegatii echipelor au obligatia de a depune la CO, acordul de transfer pentru jucatorii transferati de la alte echipe din campionat sau din afara competitiei. Acordul de transfer va fi semnat si de catre delegatul echipei de unde se transfera jucatorul. In cazul echipelor desfiintate, acordul de transfer va fi semnat de organizatorul campionatului de unde provine jocatorul.
1.9 Jucatorii care doresc sa se transfere de la o echipa activa la o alta echipa, dar nu primesc semnatura delegatului echipei, vor putea depune o solicitare de tarnsfer la CO, iar transferul poate fi acordat doar dupa expirarea a min. 10 etape disputate.

Sistem organizare si desfasurare campionat, sezonul 2018-2019 - dupa caz acest punc poate suferi modificari

1.1. Campionatul Realsport se va desfasura pe o perioada de 9 luni. Prima etapa a sezonului regulat este programat pe data de 22-23 septembrie iar ultima pe data de 2 iunie 2019. Cele noua luni de competitie cuprind minim 27 de etape de campionat si jocurile din cadrul Cupei Realsport.

1.2 Componenta ligilor va fi alcatuita in baza numarului de echipe inscrise. Dupa caz CO doreste sa mentina ligile stabilite la finalul sezonului anterior, cu exceptia echipelor promovate, retrogradate sau retrase din campionat.

1.3 Sistemul competitional va fi anuntat la Sedinta Tehnica unde prin tragere la sorti se va stabili tintarul campionatului si programul etapelor.

Mentiune* Delegatii echipelor participante pot veni cu propuneri cu privire la desfasurarea campionatului pana la data de 20 august 2018.

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
187
1796
9705
12636
1033771
1033771