Orice este posibil în retur la sferturile Cupei Realsport

Campionatul Realsport de Minifotbal Deva a luat o pauză parţială în acest week-end, în sensul că doar Liga B, care are un program competiţional mai încărcat cu cele zece echipe componente faţă de câte opt în celelalte două ligi, şi-a desfăşurat meciurile din etapa a 11-a.

Aceasta deoarece s-a jucat prima manşă a sferturilor de finală din Cupa Realsport, returul acestor partide urmând să se joace în 4 şi 5 martie. Atât în Cupă cât şi în Liga B am avut parte de rezultate interesante, care păstrează suspansul pentru manşa secundă, respectiv pentru ultimele şapte runde.

Orice este posibil în retur la sferturile Cupei Realsport

Cu singura excepţie a unui scor care oferă în mod clar prima şansă de calificare echipei victorioase, celelalte trei partide din sferturile de finală ale Cupei lasă deschisă posibilitatea oricărui deznodământ în partidele retur din săptămâna aceasta.

Cronologic, „balul” l-au deschis două reprezentante ale Ligii B, Corona şi Doctorii. Chiar dacă stă mai slab în clasamentul ligii, Corona s-a impus cu 2 – 1, însă succesul la limită nu oferă şi garanţia calificării, handicapul de un gol putând fi remontat în retur.

Liderul Ligii A şi-a respectat blazonul şi a luat o opţiune serioasă pentru prezenţa în semifinalele Cupei. Boromir a dispus de cologa de eşalon Micro 15 cu 5 – 1, scor care îi oferă o manşă secundă lipsită de mari emoţii.

Derbyul sferturilor a opus ocupantele locurilor 3 şi 4 din prima ligă, Sporting şi Taylor Red & LPG. Campioana s-a impus cu 2 – 0 şi aşteaptă cu încredere returul, în timp ce adversarii lor vor aborda meciul revanşă pe principiul totul sau nimic, pentru a încerca să recupereze handicapul de două goluri.

În fine, dar nu în ultimul rând, întâlnirea dintre divizionara A Electroconat şi liderul Ligii B Comsid s-a încheiat la egalitate, 2 – 2, calificarea urmând să se decidă în cel de-al doilea meci, în care se pleacă cu şanse perfect egale.

Comsid şi-a mărit avansul în Liga B

În urma rezultatelor din etapa cu numărul 11 s-a produs o rocadă pe podium în Liga B între ocupantele locurilor 2 şi 3. Astfel, ABS Decor a urcat pe poziţia secundă după victoria din derbyul de clasament cu Alaska (3 – 1), profitând şi de înfrângerea neaşteptată a lui Grawe (1 – 4) din meciul cu Corona, echipă aflată în evidentă revenire de formă după “dubla” reuşită Cupă – Campionat din săptămâna trecută.

Liderul Comsid a avut o misiune facilă în compania Templierilor, obţinând o victorie la scor (9 – 2) previzibilă în faţa ultimei clasate. Tot la diferenţă mare, de data aceasta mai puţin aşteptată, s-a terminat şi partida dintre Tinerii şi RGI & ECP (10 – 2), graţie căreia echipa învingătoare a urcat până pe locul 4. În ultimul joc al zilei, cei de la Doctorii au învins Mureşul (5 – 3) şi rămân şi ei în cărţi pentru un loc pe podium la final.

Articol scris: Bogdan Barbu (Glasul Hunedoarei, 02.04.2018)

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
182
1791
9700
12636
1033766
1033766