Rezultate strânse în Campionatul Realsport

Echilibrul a fost cuvântul de ordine în meciurile din Ligile A, B şi C disputate la sfârşitul săptămânii trecute în Campionatul Realsport de Minifotbal Deva. Patru rezultate de egalitate şi şase partide încheiate la un gol diferenţă din cele 13 jucate, iată bilanţul unor etape sub semnul suspansului în toate cele trei eşaloane. Înainte de a face obişnuita deja trecere în revistă a rezultatelor şi a situaţiei din clasamentele celor trei ligi, să amintim că mâine şi poimâine sunt programate sferturile de finală ale Cupei Realsport, cu opt echipe angrenate în lupta pentru cucerirea trofeului.

Victorii pe linie pentru favorite în Liga A

Chiar dacă în trei din patru cazuri au făcut-o la limită, favoritele s-au impus in corpore în meciurile din etapa a zecea ale primei ligi. Campioana Sporting a învins în derbyul rundei la un gol diferenţă pe Electroconat, echipă cu pretenţii la un loc în primele patru pentru play-off, liderul Boromir a primit o replică puternică din partea lui City Taxi, care şi-a vândut scump pielea, iar Pera BMW a avut de tras cu Micro 15 pentru un succes la limită.

Singura victorie clară a fost obţinută de Taylor Red & LPG în faţa lui Bayern, formaţie care rămâne pe ultimul loc al clasamentului. Cinci din cele opt componente ale Ligii A continuă să se bată pe două fronturi, miercuri şi joi având de jucat partidele din Cupă

Campionatul în această Ligă va lua o pauză până pe 15 aprilie, când se reia cu partidele etapei a 11-a.

Trei egaluri din cinci meciuri în Liga B

Chiar din primul joc disputat în eşalonul secund am fost “avertizaţi” ce ne aşteaptă în această etapă: ABS Decor, una dintre pretendentele la podium, s-a chinuit până la final cu “lanterna” detaşată a competiţiei într-un meci cu multe goluri pentru a câştiga la limită. A urmat derbyul primelor două clasate Comsid şi Grawe, încheiat la egalitate, astfel încât ordinea lor în fruntea ierarhiei se menţine neschimbată. Şi-a pierdut în schimb locul pe podium Alaska, care a remizat neaşteptat cu Mureşul Sântuhalm, astfel încât ABS Decor a depăşit-o la puncte şi a urcat pe treapta a treia. A doua victorie a etapei a fost pentru Doctorii, tot la limită (cum altfel?) în faţa lui RGI & ECP. Ca să încheie în nota rundei, Tinerii şi Corona şi-au împărţit punctele într-un al treilea egal înregistrat.

Liga B nu ia pauză, deşi trei dintre formaţiile de aici joacă la mijlocul săptămânii în Cupă, întrecerea continuând sâmbătă cu meciurile din etapa 11.

Situaţie neschimbată în clasament la Liga C

Primele două clasate din cea de-a treia ligă a Campionatului Realsport de Minifotbal Deva au obţinut succese scontate în această etapă a şaptea, ultima a turului. Securit Grup (locul 2) a învins greu pe Heidelberg Cement, în timp ce Unirea (locul 1) a avut o misiune mai uşoară în faţa lui FizzBar, obţinând una din puţinele victorii clare de la sfârşitul săptămânii trecute. În dispută directă pentru ultimul loc pe podium, Azaria şi Dex Team au încheiat la egalitate, 3 – 3. MDS Deva a câştigat clar cu Portocala Mecanică şi a părăsit astfel ultimul loc al Ligii C, “pasat” celor de la FizzBar. Şi aici, ca şi la Liga A, întrecerea ia o pauză mai lungă, urmând să se reia în 14 aprilie.

Articol scris: Bogdan Barbu (Glasul Hunedoarei - 26.03.2018)

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
146
1755
9664
12636
1033730
1033730