Derbyuri în toate cele trei ligi din Campionatul Realsport

Sfârşitul săptămânii trecute a programat dueluri extrem de interesante, cu implicaţii la vârful clasamentelor în Ligile A, B şi C din Campionatul Realsport de Minifotbal Deva. Au fost şi destul de multe rezultate de egalitate, cinci la număr, în cele 13 meciuri disputate, iar în majoritatea partidelor nu s-au mai înregistrat scoruri-fluviu, ci doar diferenţe de două – trei goluri, semn că întâlnirile au fost în general sub semnul echilibrului.

Pera şi Boromir au terminat la egalitate derbyul Ligii A

Capul de afiş al etapei a noua din prima ligă l-a constituit fără îndoială disputa dintre primele două clasate, liderul Boromir şi urmăritoarea sa imediată, Pera BMW. Partida s-a încheiat la egalitate, 2 – 2, astfel că diferenţa între cele două se menţine la patru puncte. De acest rezultat a profitat campioana Sporting, care a învins în ultimul meci al zilei de duminică pe Bayern şi s-a apropiat astfel la doar două puncte de locul al doilea. Şi Electroconat putea veni mai aproape de cele două în cazul unei victorii, însă a fost ţinută în şah de City Taxi cu un spectaculos 4 – 4.

Taylord Red & LPG a câştigat lejer în faţa lui Micro 15, scor 6 – 1, şi a egalat la puncte pe Electroconat, ambele având câte 16, cele două urmând cel mai probabil să lupte pentru poziţia a patra, care duce în play-off-ul pentru titlu.

Grawe s-a apropiat de Comsid în Liga B

Lider autoritar până în momentul de faţă în liga secundă, Comsid a cedat duminică în faţa unei echipe imprevizibile, Tinerii, şi a mai pierdut din avansul pe care îl avea în fruntea ierarhiei. De înfrângerea primei clasate a beneficiat Grawe Deva, care a învins pe ABS Decor şi s-a apropiat astfel la numai două puncte de lider. Şi Alaska a urcat sensibil în clasament după un start nereuşit în 2018, ajungând acum pe poziţia a treia graţie victoriei cu „lanterna” Templierii. Alaska a egalat-o la puncte şi a depăşit-o la golaveraj pe ABS Decor. Puteau veni mai aproape de podium şi cei de la Doctorii, care nu au obţinut însă decât un egal cu Corona. În fine, în ultimul joc al etapei Mureşul Sântuhalm a urcat un loc în clasament după ce a învins RGI & ECP.

Securit şi Dex au remizat, Unirea a profitat în Liga C

Ca şi la sora mai mare, Liga A, şi în al treilea eşalon din Campionatul Realsport de Minifotbal Deva s-au înregistrat două egaluri în patru meciuri. Şi aici am avut parte de un derby în care s-au întâlnit două dintre ocupantele podiumului, locurile 2 şi 3. Securit Grup şi FC Dex Team au încheiat la egalitate, 2 – 2, astfel că Unirea a profitat şi s-a distanţat în clasament la patru puncte. Unirea a învins clar, scor 6 – 3, o altă pretendentă la podium, pe Azaria, care rămâne la un punct în spatele celor de la Dex. Tot la un punct de locul al treilea a urcat şi Heidelberg Cement cu succesul obţinut în faţa ultimei clasate MDS Deva cu 3 – 1. Portocala Mecanică şi FizzBar au remizat, tot 2 – 2, rămânând astfel în subsolul Ligii C.

Articol scris: Bogdan Barbu (Glasul Hunedoarei - 19.03.2018)

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
205
1814
9723
12636
1033789
1033789