Surprize la vârf în liga B si C al Campionatului Realsport

Hotărât lucru, acum că ne aflăm pe la jumătatea întrecerii în Campionatul Realsport de Minifotbal Deva lucrurile în cele trei ligi încep să devină din ce în ce mai interesante. Surprizele apar practic la fiecare etapă, „greii” nu sunt deloc invincibili, după cum se vede, iar ierarhiile sunt destul de strânse pentru a face orice deznodământ posibil în competiţiile A, B şi C.

Capul de afiş al etapei, adică meciul dintre Pera BMW şi Electroconat, a fost derby doar cu numele, pentru că Pera şi-a zdrobit adversara cu un 8 – 0 care nu necesită nici un fel de comentarii. O victorie preţioasă a obţinut deţinătoarea titlului, Sporting, 4 – 1 cu Taylord Red & LPG, o altă pretendentă la un loc în play-off. În disputa codaşelor Bayern Deva a avut câştig de cauză în faţa lui City Taxi, care cu acest 9 – 4 a venit în clasament la doar două puncte în spatele învinsei sale.

Comsid se distanţează din nou în Liga B

Duelul dintre Comsid şi Grawe pentru primul loc în Liga B se derulează în momentul actual în favoarea primei formaţii. Grawe a pierdut sâmbătă în faţa unei echipe incomode şi imprevizibile, Alaska, care după un start ratat de sezon a început să urce în clasament şi a ajuns pe poziţia a patra. Comsid în schimb a câştigat cu Doctorii şi şi-a mărit avansul faţă de rivala sa la cinci puncte. Pe locul 3 a urcat ABS Decor, la un singur punct în urma lui Grawe, graţie victoriei cu Tinerii. Atât Doctorii cât şi Tinerii au alunecat până la mijlocul ierarhiei, după ce cochetaseră la începutul întrecerii cu poziţiile fruntaşe. RGI & ECP a dispus clar de Corona, cu care se afla la egalitate de puncte înaintea etapei, iar în disputa codaşelor Mureşul Sântuhalm a învins Templierii, care rămâne fără victorie în Liga B.

Schimbare de lider în Liga C

S-au întâmplat lucruri interesante în Liga C la sfârşitul săptămânii trecute, cel mai notabil fiind acela că s-a produs o dublă rocadă pe podium. Fostul lider Dex Team, care până acum acumulase patru victorii din tot atâtea partide disputate, a înregistrat prima înfrângere în faţa celor de la Unirea, scor 3 – 8. Cu acest succes Unirea a trecut pe primul loc, cu trei puncte în faţa lui Dex. Pe locul 2 a urcat Securit Grup, victorioasă în faţa “lanternei” MDS, în timp ce Dex Team a coborât până pe 3. Heidelberg Cement a urcat o poziţie în clasament cu cele trei puncte obţinute în faţa lui FizzBar, iar Azaria s-a apropiat de ocupantele podiumului odată cu victoria din meciul cu Portocala Mecanică.

Articol scris: Bogdan Barbu (Glasul Hunedaorei, 12.03.2018)

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
171
1827
7563
182743
996057
996057