Etapă cu surprize în Campionatul Realsport

Meciurile de la sfârşitul săptămânii trecute nu au adus vreo schimbare de lider în cele trei ligi din Campionatul Realsport de Minifotbal Deva, însă s-au înregistrat rezultate cât se poate de interesante. Scoruri strânse în partidele jucate în Liga A (cu o excepţie neplăcută), înfrângeri clare pentru două pretendente la podium în Liga B şi confirmări pentru fruntaşele din Liga C, iată tabloul de ansamblu a ceea ce a fost sâmbătă şi duminică la Baza Realsport.

Prima înfrângere pentru lider în Liga A

Fără îndoială, cele mai echilibrate confruntări ale competiţiei în fiecare etapă sunt cele din Liga A, unde scorurile sunt de regulă mai strânse decât în ligile inferioare. Nu a făcut excepţie nici această a şaptea rundă, care a debutat cu o surpriză şi s-a încheiat cu alta. În primul meci Micro 15 a ţinut în şah campioana Sporting, cu un 1 – 1 care o coboară pe aceasta pe poziţia a patra a ierarhiei, iar în ultimul AS Electroconat a administrat liderului autoritar FC Boromir prima înfrângere din acest sezon şi a urcat graţie acestui succes pe locul 3.

Taylord Red & LPG a învins City Taxi şi s-a apropiat la un singur punct de locurile care duc în semifinale. “Lanterna” Bayern pare că a depus armele şi a abandonat lupta, dovadă absenţa de pe teren la partida cu Pera BMW.

Comid şi Grawe se distanţează în Liga B

Status-quo păstrat pe primele două poziţii din Liga B, unde Comsid – cu o victorie “scurtă”, 2 – 0 la RGI & ECP – şi Grawe – cu un scor care ne scuteşte de comentarii, 13 – 2 cu codaşa Templierii – şi-au mărit avansul faţă de urmăritoare. Pe 3 a urcat ABS Decor, care a învins în meci direct fosta ocupantă a acestui loc Doctorii cu un clar 9 – 3. Şi Alaska a dispus clar de Tinerii şi s-a apropiat la doar un punct de locul 4, în timp ce Corona a înregistrat o înfrângere surprinzătoare la Mureşul Sântuhalm.

Dex Team şi Unirea continuă cap la cap în Liga C

O singură semisurpriză s-a consemnat în Liga C, chiar în ultimul meci al etapei a patra, în care Azaria nu a reuşit decât un egal în compania lui Heidelberg Cement şi a “stricat” astfel parcursul perfect al echipelor clasate pe primele patru locuri. Ordinea la vârf rămâne neschimbată, cu Dex Team şi Unirea la egalitate de puncte şi departajate de golaveraj, ambele reuşind victorii la scoruri concludente. Securit Grup a urcat pe locul 3, datorită victoriei la limită în faţa lui FizzBar şi a egalului înregistrat de Azaria despre care am vorbit.

Articol scris: Barbu Bogdan (Glasul Hunedoarei, 05.03.2018)

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
102
1758
7494
182743
995988
995988