Continuă permutările în clasamentele celor trei ligi

Sfârşitul săptămânii trecute a programat la baza Realsport din Deva o nouă etapă din Ligile A, B şi C ale Campionatului de Minifotbal. Ca o curiozitate, jumătate din meciuri s-au încheiat cu scoruri strânse, la maxim două goluri diferenţă, în timp ce în cealaltă jumătate s-au înregistrat scoruri mari, iar acest lucru s-a întâmplat în toate cele trei ligi.

Boromir şi-a mărit avansul în Liga A

FC Boromir îşi continuă marşul netulburat în prima ligă, acum când ne aflăm foarte aproape de jumătatea întrecerii. Liderul a zdrobit ultima clasată Bayern cu 9 – 1 şi şi-a mărit ecartul faţă de a doua clasată la şapte puncte. A contribuit la această distanţare şi înfrângerea surprinzătoare a lui Sporting, fosta ocupantă a locului 2, în faţa lui City Taxi, scor 3 – 4. În derbyul etapei Pera BMW a învins pe Taylor Red & LPG cu 4 – 2 şi a revenit pe poziţia secundă a clasamentului, în timp ce învinsa sa a ieşit în afara primelor patru poziţii care duc în play-off. Pe locul 4 a urcat Electroconat, care a obţinut o victorie clară, 8 – 2 în partida cu Micro 15.

Semieşec al liderului Comsid în Liga B

Partide în general echilibrate în liga secundă, singurele succese la scor fiind cele din partidele în care au evoluat ultimele două clasate, Mureşul şi Templierii, care au pierdut evident contactul cu restul plutonului. Liderul Comsid a terminat la egalitate, 3 – 3 cu Corona, o echipă imprevizibilă, şi a mai pierdut două puncte din avansul faţă de urmăritoare. Acestea au obţinut victorii pe linie, mai greu sau mai uşor. Grawe nu a avut probleme cu Mureşul (9 – 3), nici Tinerii cu Templierii (8 – 3), în timp ce derbyul rundei a fost câştigat de Doctorii, 4 – 3 cu Alaska. De înfrângerea acesteia din urmă a profitat ABS Decor, care a dispus de RGI & ECP cu 4 – 2 şi a făcut schimb de locuri în clasament cu Alaska.

Schimbare la vârful ierarhiei în Liga C

Nou înfiinţata Dex Team a preluat şefia în cea de-a treia ligă valorică din Campionatul Realsport de Minifotbal Deva după ce a înregistrat o nouă victorie, 6 – 2 cu Portocala Mecanică. La egalitate de puncte cu noul lider, departajate de golaveraj, se află Unirea, care a dispus cu un categoric 10 – 3 de Heidelberg Cement. Cu totul surprinzătoare a fost înfrângerea fostei ocupante a locului 1, Azaria, în faţa lui Securit Grup, care cu acest 4 – 3 a urcat până pe poziţia a patra în clasamentul Ligii C. FizzBar a scăpat de ultimul loc graţie victoriei cu 3 – 2 asupra celor de la MDS Deva, pasându-le astfel “lanterna roşie” învinşilor.

Articol scris: Barbu Bogdan (Glasul Hunedoarei, 26.02.2018)

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
96
1752
7488
182743
995982
995982