Goluri multe şi jocuri spectaculoase în Campionatul Realsport

Dacă ar fi să caracterizăm etapa de la sfârşitul săptămânii trecute din Campionatul Realsport de Minifotbal Deva printr-un singur element comun, acesta ar fi numărul mare de goluri înscrise în fiecare din cele trei eşaloane valorice. În rest, au fost rezultate strânse în Liga A, trei victorii la scor în Liga B, două meciuri echilibrate şi alte două încheiate la diferenţe mari în Liga C, aşadar deosebiri pe toate fronturile.

Boromir a câştigat derbyul Ligii A

Cea mai aşteptată întâlnire a etapei de duminică a fost cea dintre Boromir şi Sporting, adică reeditarea finalei din sezonul trecut. S-a impus de data aceasta liderul la zi al Ligii A, Boromir, punând astfel un avans de patru puncte faţă de a doua clasată.

Aceasta este în momentul de faţă Pera BMW, care şi-a revenit rapid după eşecul suferit în runda precedentă şi a învins pe City Taxi, urcând două locuri în clasament. Acest lucru s-a întâmplat şi datorită faptului că, pe lângă înfrângerea lui Sporting a venit şi cea surprinzătoare a lui Taylord Red & LPG în faţa lui Electroconat, echipă care a scăpat astfel de ultimul loc în Liga A. Oarecum neaşteptată a fost şi victoria lui Micro 15 în faţa lui Bayern, însă între cele mai bune opt formaţii din Campionatul Realsport orice se poate întâmpla.

Comsid s-a distanţat în Liga B

Derbyul etapei dintre Comsid şi ABS Decor nu prea a fost derby, pentru că liderul a făcut ce a vrut pe teren cu adversara sa, câştigând la zece goluri diferenţă. Graţie acestui rezultat Comsid s-a distanţat la patru puncte de urmăritoare, respectiv Grawe şi Tinerii. În cel mai interesant meci al etapei, Alaska şi Corona au încheiat cu un spectaculos 6 – 6, însă judecând prin prisma clasamentului Alaska mai degrabă a pierdut două puncte decât a câştigat unul. Pe locul 2 a urcat Grawe Deva, care a învins Doctorii şi a depăşit la golaveraj Tinerii, echipă care a pierdut surprinzător în faţa Mureşului Sântuhalm. Mureşul a scăpat cu aceste trei puncte de “lanterna” Ligii B, pasată celor de la Templierii, învinşi clar de RGI & ECP.

Schimbări în clasament în Liga C

În Liga C a mai apărut în ultimul moment o formaţie, FC DEX Team, a cărei înscriere a evitat numărul impar de echipe şi situaţia neplăcută ca una dintre competitoare să trebuiască să stea în fiecare etapă. Nou venita a şi învins fostul lider Heidelberg Cement în meciul ei de debut, astfel că pe primul loc a trecut la golaveraj Azaria. Aceasta s-a impus la limită în faţa lui FizzBar, pe care a trimis-o pe ultimul loc al clasamentului. Pe lângă înfrângerea neaşteptată a lui Heidelberg Cement alte două echipe aflate în jumătatea superioară a ierarhiei au cedat neaşteptat de clar în faţa unor adversari care porniseră în Liga C cu câte un singur punct. Astfel, Securit Grup a bătut Portocala Mecanică cu 8 – 0, iar MDS Deva pe Unirea cu 8 – 1. Prin urmare s-au produs modificări serioase în ierarhia ligii, de la vârf şi până în subsol.

Articol scris de: Bogdan Barbu (Glasul Hunedoarei, 12.02.2018)

Foto: Popescu Bogdan

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
56
960
4475
13599
1006568
1006568