Comsid s-a impus în derbyul cu Alaska din Liga B

În Liga B nu s-au înregistrat surprize, poate doar diferenţa mare de scor cu care Grawe a învins pe RGI & ECP – într-un meci presupus iniţial ca mult mai echilibrat – să fie ieşită din comun. E drept, aici programul jocurilor a opus echipe apropiate în clasament ca locuri şi ca număr de puncte, astfel că orice rezultat era posibil în aceste partide.

În cel mai aşteptat meci al zilei de sâmbătă s-au întâlnit ocupantele primelor două locuri din liga secundă, Comsid şi Alaska, aflate la egalitate de puncte înaintea acestei etape. A câştigat prima clasată cu un spectaculos 5 – 3 şi a pus astfel o distanţă de trei puncte în clasament între ea şi învinsă.

Corona, una dintre favoritele competiţiei înainte de start, a obţinut prima victorie după înfrângerile din primele două etape, un 7 – 2 clar cu Templierii care poate însemna începutul redresării.

Scorul etapei s-a consemnat în partida dintre Grawe Deva şi RGI & ECP, 7 – 0 fără comentarii în favoarea primei formaţii. Ultimul joc de sâmbătă ar fi fost cap de afiş al rundei dacă nu ar fi existat derbyul primelor două clasate. Tinerii, locul 3, a învins la limită Doctorii, locul 4, dar cele trei puncte au adus şi un salt în clasament, la un singur punct în spatele liderului.

În singura partidă din Liga B disputată sâmbătă ABS Decor a obţinut o victorie scontată în faţa ultimei clasate Mureşul, care rămâne doar cu punctul cu care a venit din serii.

Articol scris: Bogdan Barbu (Glasul Hunedoarei, 05.02.2018)

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
52
956
4471
13599
1006564
1006564