Boromir conduce neînvinsă în Liga A

Etapa a treia din primele două ligi valorice ale Campionatului Realsport de Minifotbal Deva a adus rezultate scontate, dar şi o mare surpriză în Liga A, unde ultima clasată Micro 15 a obţinut prima sa victorie din această fază a competiţiei în faţa echipei clasate pe locul 2, Pera BMW. Acest fapt a bulversat serios ierarhia ligii, în afara liderului toate formaţiile modificându-şi poziţiile în clasament.

Boromir conduce neînvinsă în Liga A

Intrată cu maximum de puncte din serii în prima ligă, FC Boromir Deva îşi continuă parcursul aproape perfect – a „lăsat” un singur egal adversarelor – rămânând în continuare fără înfrângere.

În primul joc din Liga A al zilei de duminică liderul şi-a respectat cartea de vizită, câştigând cu 7 – 4 în faţa lui City Taxi. A urmat pe teren campioana Sporting, care şi-a revenit după startul ratat din prima etapă şi „a prins roata” lui Boromir, ca într-o cursă de urmărire, graţie celui de-al doilea succes consecutiv, un 4 – 1 cu Electroconat.

În următorul meci s-a consemnat şi surpriza de care vorbeam, acel 2 – 1 al lui Micro 15 în faţa fostului vicelider Pera BMW. În fine, în ultimul joc al zilei, cel presupus a fi cel mai echilibrat (se întâlneau locul 4 cu locul 5), s-a înregistrat cea mai mare diferenţă de scor a zilei, Taylor Red & LPG dispunând de Bayern Deva cu un 4 – 0 sec.

În urma acestor rezultate combatantele primei ligi valorice s-au grupat câte patru în zona superioară, respectiv inferioară a ierarhiei, patru puncte separând ocupantele locurilor care duc în semifinale de restul competitoarelor. Desigur, campionatul e lung, mai este destul de jucat, iar situaţia se poate schimba pentru că, iată, surprizele pot oricând apărea.

Articol scris: Bogdan Barbu (Glasul Hunedoarei, 05.02.2018)

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
300
1529
9238
9337
1020668
1020668