Derby în Liga B din Campionatul Realsport

Campionatul Realsport de Minifotbal Deva continuă sâmbătă şi duminică cu partidele etapei cu numărul 3 din ligile A şi B. Dacă în Liga B se întâlnesc echipe vecine în clasament şi în consecinţă se aşteaptă jocuri şi rezultate echilibrate, în Liga A formaţiile din fruntea clasamentului par a fi favorite, cu toate că şi aici există un meci tipic de „1X2”.

Dar, cum până acum s-au înregistrat destule surprize în campionat, să nu ne grăbim cu pronosticurile şi să trecem doar în revistă programul acestui sfârşit de săptămână.

Începem cronologic, cu Liga B, şi o facem în forţă: primul joc al zilei de mâine opune ocupantele primelor două locuri în clasament, Alaska şi Comsid, fiecare cu câte 11 puncte, aşadar nu mai e nevoie să subliniem care e miza partidei.

Urmează două partide cu implicaţii în a doua jumătate a clasamentului, FC Corona (locul 7, 5 puncte) – Templierii (locul 9, 2 puncte) şi RGI & ECP (locul 8, 5 puncte) – Grawe Deva (locul 6, 7 puncte). Ziua se încheie cu un alt derby, Tinerii – Doctorii, adică locul 3 cu locul 4, ambele echipe cu câte 10 puncte şi cu şansa reală de a trece pe primul loc în cazul unei victorii proprii coroborate cu un egal în disputa Alaska – Comsid. Runda se încheie duminică, ABS Decor (locul 5, 8 puncte) primind atunci replica Mureşului (ultimul loc cu un singur punct.

În Liga A Boromir (locul 1, 10 puncte) este favorită în faţa lui City Taxi (locul 6, 4 puncte), la fel ca şi Sporting (locul 3, 7 puncte) în meciul cu Electroconat (locul 7, 3 puncte) şi Pera BMW (locul 2, 9 puncte) în cel cu Micro 15 (locul 8, 1 punct). Cel mai echilibrat pare a fi jocul de închidere a zilei şi a etapei, în care se înfruntă Taylor Red & LPG (locul 4, 7 puncte) şi Bayern Deva (locul 5, 5 puncte).

Articol scris: Bogdan Barbu (Glasul Hunedoarei - 01.02.2018)

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
58
962
4477
13599
1006570
1006570