Sărbatori Fericite!

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Comisia de organizare al Campionatului Realsport Deva, transmite cele mai sincere urări tuturor celor care, au fost implicați în activitatea minifotbalistică din acest an și nu numai.

Clubul Sportiv Realsport, vă mulțumește pentru încrederea acordată prin participarea, susținerea și realizarea proiectelor stabilite pentru anul 2019, un an dificil, dar prin munca și efortul depus de noi toți (organizatori, arbitrii, sponsori, delegați a echipelor, jucători, parteneri, colaboratori) am reușit să ducem la bun sfârșit toate proiectele stabilite pentru acest an

Prin acest mesaj, ne dorim să fim parte cu toții din proiecte viitoare și să dezvoltăm în continuare minifotbalul atât pe plan local, cât și pe cel național. Minifotbalul, un sport ce împarte atâta pasiune între practicanți, în spiritul fair-play-ului, al respectului și al prieteniei.

Cu aceste gânduri, echipa Realsport vă dorește Sărbători Fericite, un An Nou plin cu realizări și cu rezultate ​cât mai ​bune în competițiile de minifotbal atât pe plan local cât și la nivel național.

Ne revedem în 2020! 

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
540
4673
3407
17211
2196675
2196675