Favoritele s-au impus în etapa a treia a Campionatului Realsport de minifotbal

Ediţia 2017 – 2018 a Campionatului Realsport de Minifotbal Amatori al municipiului Deva a continuat la sfârşitul săptămânii trecute cu partidele etapei a treia. Am avut parte de multe goluri, 119 în 12 meciuri (a lipsit un singur gol pentru a ajunge la o medie de exact zece goluri pe meci) şi în general de victorii clare ale favoritelor, dar şi de câteva jocuri echilibrate, în două dintre acestea înregistrându-se egalitatea.

Se poate spune că sita valorilor a început să cearnă şi să „aşeze” deja clasamentele celor două serii, la finele cărora – şi în funcţie de care – vom cunoaşte componenţa Ligilor A, B şi C din actualul sezon competiţional al Campionatului Realsport de Minifotbal. Înainte de a trece în revistă rezultatele înregistrate sâmbătă şi duminică, să menţionăm că opt echipe (câte patru din fiecare serie) sunt încă neînvinse, cinci dintre acestea acumulând punctaj maxim.

Sporting şi Boromir conduc în seria 1 cu punctaj maxim

Meciurile din seria 1 au debutat sâmbătă cu cel mai interesant meci al rundei, cel dintre Bayern Deva şi Alaska, două dintre echipele neînvinse ale seriei. Cele două au încheiat nedecis, 4 – 4, păstrându-şi astfel invincibilitatea şi speranţele intacte de accedere în prima ligă valorică, A. De egalul dintre ele au profitat campioana Sporting şi Boromir, care s-au distanţat cu punctaj maxim în fruntea clasamentului, la două puncte de locul 3, ocupat de Bayern. Ambele s-au impus lejer în partidele de duminică, Sporting cu un foarte spectaculos 15 – 7 cu Templierii, iar Boromir cu un concludent 11 – 1 cu Doctorii. Pe locul 4 a urcat Comsid, care a învins pe Securit Grup şi a acumulat astfel şase puncte.

Etapa viitoare programează sâmbătă un meci direct între locurile 4 şi 5, Comsid şi Alaska, precum şi un veritabil derby duminică între Sporting şi Bayern.

Trei echipe cu maxim de puncte în seria a doua

Coincidenţă, şi seria  a doua a debutat sâmbătă cu un meci încheiat la egalitate, la scor identic cu cel din seria 1, 4 – 4 între Heidelberg Cement şi FizzBar, cu deosebirea că în acest caz cele două se află în subsolul clasamentului. Şi aici favoritele şi-au respectat blazonul, atât City Taxi Deva cât şi FC Corona administrând adversarelor câte un scor de tenis, 6 – 1 cu Unirea, respectiv 6 – 2 cu Grawe, cu care au acumulat câte 9 puncte şi ocupă primele două poziţii în clasament. O altă echipă cu punctaj maxim din serie, Pera BMW, a stat în această rundă (din cauza numărului impar de echipe) şi a rămas cu 6 puncte din două jocuri. Şi Micro 15 rămâne neînvinsă, după 11 – 1 cu „lanterna roşie” Azaria, acumulând 7 puncte şi ocupând locul 3.

Cele mai interesante meciuri din etapa a patra par a fi ABS Decor (locul 7) – Micro 15 (locul 3) şi Pera BMW (locul 4) – Mureşul Sântuhalm (locul 6).

Sursa: Bogdan Barbu, Glasul Hunedoarei (09.10.2017)

Vizitatori

Astazi
Saptamana asta
Luna asta
Luna trecuta
Total
162
11243
34557
101933
515808
515808