realsport
Mass Media
Rosu devine arbitru in lupta pentru titlul din Liga A

altOvidiu Manastire, HunedoaraSport.ro

Echipa de pe ultima treaptă a podiumului din primul eşalon al campionatului municipal de minifotbal Deva a caştigat derby-ul etapei, invingand pe Roben Haţeg, gruparea de pe locul 2. De infrangerea celor de la Roben a profitat Pera BMW, care s-a distanţat in fruntea clasamentului, la şase puncte.
Spectacol in derby
Trupa din Haţeg nu mai avea voie să facă paşi greşiţi in lupta pentru titlu dar s-a impiedicat de Roşu (foto), o grupare care si poate €žsufla€ chiar locul 2. Echipa lui Cristi Glodean a invins cu 5-3, după o evoluţie excelentă, in care au €žstrălucit€ Tudor Şaucă şi portarul Marius Cimporescu. Şaucă a marcat două goluri, intre care unul, cu o semifoarfecă pe spate, a delectat numeroasa asistenţă. Roben a dovedit in schimb că se află intr-o pasă proastă, suferind a treia infrangere din ultimele patru etape. Pera BMW nu a avut nicio emoţie contra Legiunii Taylor Red, pe care a invins-o clar, scor 10-1, şi s-a distanţat in fruntea clasamentului. Al treilea meci al etapei s-a incheiat cu victoria celor de la Anonimii, scor 2-1, in faţa lui Liverpool. Quasar şi Diavolii Roşii au caştigat la masa verde€, adversarii ultimilor, Sentro Călan, neprezentandu-se la meci.
S-a trezit ABS Decor!
IƒŽn Liga B s-au inregistrat rezultate normale cu excepţia unuia. ABS Decor, €žlanterna roşie, a invins surprinzător pe Doctorii Deva, trupa de pe locul 4 şi nu oricum, ci cu un neverosimil 9-2. IƒŽn schimb, ocupantelor primelor două locuri, City Taxi şi Fly Taxi au caştigat lejer, mărindu-şi avansul in fruntea clasamentului.
Ştiinţa invinge după 14 etape
Al treilea eşalon din competiţia de minifotbal deveană a programat derby-ul Micro 15 Comsid, iar primii, cu o echipă considerabil intărită, au invins cu 4-3, trecand din nou pe locul 2. Un alt duel interesant, intre echipele de pe locurile 4 şi 5, FC Corona şi Fizz Bar, a revenit ultimei, la limită, scor 4-3. Liderul Grawe a invins clar pe Templierii iar ultima clasată, Profi Football Team a trecut de MDS. Ştiinţa a obţinut o nouă victorie după 14 partide fără succes, invingnd pe SNLP.
 
Pera BMW ramane lider, inaintea ultimei treimi a sezonului

altAlexandru Ovidiu Manastire, HunedoaraSport.ro

Trupa lui Ovidiu Ioiescu a încheiat a doua parte a campionatului Ligii A Realsport pe prima poziţie, fiind la opt partide de primul titlu din istorie. Roben Haţeg rămâne în spatele rivalei, la trei „lungimi”, şi nu cedează în lupta pentru supremaţie.

Quasar, răpusă de Legiune

Liderul a întâlnit în ultima etapă a returului o echipă incomodă, Diavolii Roşii, pe care a învins-o cu 2-0, graţie „dublei” lui Gabriel Dărăban. Rivala Roben a trecut în schimb lejer de Anonimii, scor 8-2, Popesc, Moldovan, Uruci şi Piţigoi, marcând fiecare câte două goluri. Derby-ul etapei în primul eşalon a fost duelul dintre Roşu şi Sentro Călan, încheiat cu 3-1 în favoarea echipei lui Cristi Glodean, pentru care au înscris Arcuşi şi Voica (2), în timp ce pentru Sentro a punctat Roşca. Surpriza acestei runde a fost realizată de Legiunea Taylor Red, care a învins clar, scor 7-3, pe Quasar. Adi Şerban a fost eroul Legiunii, cu o „triplă” realizată, printre marcatori regăsindu-se şi fostul jucător al campioanei României la futsal, Lucian Popescu. Sezonul Ligii A Realsport a ajuns pe ultima turnantă, cele nouă grupări aflate în acest eşalon urmând să se mai întâlnească fiecare cu fiecare, încă o dată.

Taximetristele, sigure de promovare

Fly Taxi a rămas lider şi după ultima etapă din Liga B, învingând cu 3-0 pe Pera BMW II. Experimentaţii Doboş şi Pribac au înscris pentru formaţia de pe primul loc, care îşi menţine avansul de două puncte în faţa rivalei City Taxi. Aceasta a trecut de Azaria, scor 4-2 şi pare sigură de promovarea în Liga A, având în vedere că are un avans de opt puncte în faţa grupării Alaska, cea care ocupă ultima treaptă a podiumului. O victorie frumoasă a obţinut şi CS Hanzi Deva, 9-1 în faţa Voinţei Vălişoara, pentru penultima clasată fiind abia al patrulea succes din acest campionat.

 
Roben Hateg a cedat sefia rivalei Pera BMW

Ovidiu Manastire – HunedoaraSport.ro

Au profitat de umilinţa rivalei

După ce a cedat în derby-ul contra principalei sale rivale la titlu, Roben Haţeg nu se regăseşte. Fostul lider a cedat în faţa grupării Sentro Călan, chiar la un scor categoric, 0-5. Roşca şi Stănculea, fiecare cu câte o „dublă” şi Marinescu au semnat golurile unui succes care a uimit mai ales prin diferenţa de scor. Cum era de aşteptat, Pera BMW a profitat de umilinţa rivalei şi a preluat şefia, după o victorie clară, scor 9-2, cu Liverpool. Gabriel Dărăban, cu patru goluri, a fost omul meciului, el fiind secondat de Gavriluţi, care a reuşit o „dublă”, celelalte reuşite purtând semnăturile lui Dosan, Marta şi Gavrilă. Un alt derby s-a jucat între Quasar şialt Roşu, victoria revenindu-le primilor, cu 6-4. Eroul învingătorilor a fost Lorant Salamon, autor a unui „careu”, de la învinşi cel mai bun fiind Silviu Boloş, cu trei goluri marcate. Tot în această rundă, partida Anonimii – Diavolii Roşii a fost întreruptă, delegatul primei grupări, Alin Petraş, hotărând să retragă echipa din teren, considerând că a fost dezavantajat de arbitraj.

Lider nou şi în Liga B

Schimbare de lider a fost şi în Liga B, după duelul direct al primelor două clasate. Fly Taxi a trecut la limită de City Taxi, scor 3-2, şi a trecut în fruntea clasamentului. Adrian Pribac, cu o „dublă” şi Alexandru Doboş au semnat golurile învingătoarei, în timp ce pentru City Taxi au punctat Tănase şi Stoica. Un duel spectaculos s-a consemnat între Pera BMW II şi Voinţa Vălişoara, încheiat la egalitate, scor 3-3. Scorul acestei runde în al doilea eşalon a fost înregistrat în partida Doctorii – Azaria, încheiată 10-2. În Liga C lupta se dă pentru poziţiile 2-5, după ce liderul Grawe s-a distanţat decisiv. Prima clasată a învins pe Micro 15 extrem de clar, iar trupele clasate pe locurile 2, 3, 4 şi 5 sunt despărţite de doar trei puncte. A doua jumătate a clasamentului pare „ruptă” de prima dar echipele clasate pe aceste poziţii sunt capabile oricând de surprize. Un exemplu a fost în meciul Templierii – FC Corona, terminat cu 5-4 în favoarea echipei de pe locul 5, dar soarta partidei a fost decisă abia în final, după ce Templierii a revenit de mai multe ori pe tabelă.

 
Campionatul Judetean de Minifotbal debuteaza in iunie

altS-au pus bazele infiintarii Asociatiei Judetene de Minifotbal Hunedoara si al Campionatului Judetean de Minifotbal Hunedoara.

Cum am anuntat la inceputul anului, incepand cu luna martie Campionatul Realsport Deva, impreuna cu Campionatul Municipal de Minifotbal Hunedoara si Campionatul Playsport Orastie vor pune bazele infiintarii Asociatiei Judetene de Minifotbal Hunedoara, care va fi si prima de acest gen in Romania.

Intalnirea de azi, de la Baza Sportiva Realsport avut ca scop discutarea, implementarea si stabilirea formei de organizare al Asociatiei Judetene de Minifotbal Hunedoara, precum si crearea bazei de organizare si de desfasurarea a Campionatului Judetean de Minifotbal Hunedoara.

Comeptitia va demara in luna iunie, cu participarea a 10 echipe,4 echipe din Campionatul Realsport Deva, 4 echipe din Campionatul Municipal de Minifotbal Hunedoara,o echipa din Campionatul Playsport Orastie si echipa castigatoare a comeptitiei Cupa Primaverii la Minifotbal Brad, organizat de Metalul KSS Brad. Echipele cu drept de participare vor fi cele clasate pe locurile 1-4 din campionatele Deva si Hunedoara, respectiv echipa campioana din Bard si Orastie.

Modul de desfasurare va avea un sistem tur ( 9 etape), urmand ca locurile 1-5 sa participe in faza de Play-Off, iar locurile 6-10 in Play-Out. Echipa castigatoare va fi desemnata Campioana Judeteana la Minifotbal.

Progamul campionatului a fost stabilit de comun acord, prin organizarea si programarea etapelor in sistem rotativ, astfel: municipiul Deva si Hunedoara vor gazdui 4 etape, municipiul Orastie trei etape iar municipiul Brad doua etape.

Prima etapa a campionatului va fi programat pe data de 04 iunie, iar ultima etapa pe data de 14 august. Vom reveni cu programul detaliat.

Scopul Asociatiei Judetene de Minifotbal Hunedoara este promovarea minifotbalul in cat mai multe localitati din judet , dezvoltarea unor competitii si programe noi pentru toate categoriile de varsta si sex, promovarea egalitatii de sansa si a sportivitatii, iar la finalul anului ne propunem organziarea Galei Minifotbalului Judetean, unde vom premia cei mai buni jucatori, antrenori, arbitrii si delegati din campioantele locale.

 
Quasar e "bestia nera" pentru Pera BMW

altOvidiu Manstire, 16.02.2016

Pentru Pera BMW, principala candidată la titlul de campioană în Liga A Realsport, duelurile cu Quasar Deva, locul 3 în campionat, au devenit coşmar. Trupa lui Ovidiu Ioiescu a cedat pentru a doua oară în acest sezon în faţa celor de la Quasar şi se află la trei puncte în spatele liderului Roben Haţeg.

Roben ia avans

Înfrântă pentru a doua oară în faţa Quasarului, Pera BMW vede cum liderul Roben Haţeg se depărtează. Acesta a învins fără probleme pe Diavolii Roşii şi are trei „lungimi” în faţa rivalei. Un meci spectaculos s-a jucat între Anonimii şi Legiunea Taylor Red, trupa condusă de pe margine de Alin Petraş învingând la limită. Sentro Călan nu a reuşit să treacă de Liverpool, remizând cu aceasta, 3-3, iar Roşu a obţinut trei puncte fără a juca, după succesul la „masa verde” cu Autokris.

Goluri multe în ligile inferioare

În Liga B, noul lider, Fly Taxi a făcut scor cu Doctorii Deva, pe care i-au învins cu 9-1. Tot categoric a câştigat şi Voinţa Vălişoara în faţa celor de la ABS Decor iar CS Hanzi şi Azaria evoluat în duelul cu cele mai multe goluri din această etapă. În Liga C, Micro 15 a cedat după doar o etapă locul secund, după înfrângerea în faţa echipei FC Corona. Pe locul 2 a urcat din nou Comsid, după succesul cu Profi Football Team iar liderul Grawe „s-a distrat” cu MDS. Toate rezultatele şi clasamentele din cele trei ligi ale competiţiei municipale de minifotbal din Deva, le puteţi găsi pe site-ul www.realsport.ro

 
Se stiu primele echipe calificate in sferturi

altOvidiu Manastire – Servus Hunedoara 27.01.2016

Grupările Roben Haţeg, Grawe Deva şi Pera BMW sunt primele trei echipe calificate matematic în sferturile de finală ale Cupei României Realsport, după disputarea a două etape din faza grupelor. Celelalte cinci „bilete” pentru faza eliminatorie se vor obţine în etapa de final.

Trei echipe pentru două locuri

Fizz Bar este surpriza grupei A, rămânând neînvinsă şi după al doilea meci. Trupa din Liga C a trecut după loviturile de departajare de Diavolii Roşii, scorul în timpul regulamentar fiind egal, 2-2. În cealaltă partidă a grupei, Alaska a învins pe Roşu, scor 3-0, iar calificarea se va decide în ultima etapă, pentru cele două locuri luptându-se Fizz Bar (5 puncte), Diavolii Roşii (4 puncte) şi Alaska (3 puncte). Situaţia este clară în grupa B, unde Grawe şi Roben Haţeg au obţinut deja accesul spre sferturi. Ambele au învins în etapa din weekend, Grawe pe Anonimii, scor 7-1 şi Roben pe City Taxi, după penalty-uri, scorul în timpul regulamentar fiind 3-3.

Grupa D, cea mai echilibrată

Pera BMW a făcut şi ea pasul spre faza eliminatorie, după victoria la limită, scor 2-1, în faţa lui Fly Taxi. Surpriza s-a produs în cealaltă partidă a grupei, CS Hanzi învingând pe Quasar cu 12-2. Astfel, pentru al doilea loc calificant se vor lupta Fly Taxi şi CS Hanzi, ambele cu câte trei puncte, prima şansă având-o „taximetriştii”, care vor juca contra celor de la Quasar. Cea mai echilibrată grupă este D, unde teoretic, toate echipele mai au şanse de calificare. Sentro Călan a învins după lovituri de departajare pe Legiunea Taylor Red, şi conduce grupa cu cinci puncte, tot după lovituri de departajare învingând şi Liverpool pe Comsid. Aceasta are patru puncte şi ocupă locul doi iar Liverpool două puncte, clasându-se pe locul 3. Ultima etapă din faza grupelor Cupei României Realsport se va disputa la finalul acestei săptămâni, sâmbătă şi duminică.

 

 
Cupa Romaniei Realsport, etapa a doua

altA doua etapă a grupelor Cupei României Realsport a oferit din nou spectacol, meciuri dramatice, cu goluri multe şi rezultate surprinzătoare. Performera rundei a doua a fos micuta echipa Fizz Bar din Liga C, care a reusit sa invinga Diavolii (Liga A) dupa loviturile de departajare, cu scorul general de 3-2. Jocul frumos prestat de FIZZBAR, impins de la spate de ambitie si dorinta, a reusit sa marcheze doua goluri in poarta echipei Diavolii, pe langa ratarea a doua lovituri de la 9m. Dupa timpul regulamentar tabela arata 2-2.  Tot in Grupa A, Alaska a invins cu 3-0 prin neprezentare echipa Rosu.

Runda a doua a programat opt partide din care patru s-a decis la loviturile de departajare. In Grupa B Roben Hateg a trecut de City Taxi Deva cu scorul general de 5-4, dupa ce in timpul rgulamentar rezultatul a fost 3-3. Grawe Deva a invins E.FC. Anonimii cu scorul de 7-1. Cu aceste victorii Roben Hateg si Grawe Deva si-au asigurat locul in faza sferturilor de finala. 

Grupa C nu a adus nici o surpriza Pera BMW invingand Fly Taxi cu scorul de 2-1, iar C.S. Quasar a surclasat echipa C.S. Hanzi Deva cu scorul de 12-2.

Cea mai echilibrata grupa, pare a fi Grupa D. Cele doua victorii din aceasta runda a venit dupa executarea loviturilor de departajare. Sentro Calan – Legiunea Taylor Red 3-3 si 6-4 d.p. In al doilea joc Liverpool s-a impus greu in fata celor de la Comsid, dupa un joc echilibrat si multe ocazii la ambele porti. Rezultat dupa timpul regulamentar 2-2 si 5-4 d.p.

 
Debut cu surprize in grupele Cupei Romaniei Realsport

Ovidiu Manastirealt – Servus Hunedoara 19.01.2016

Prima etapă a grupelor Cupei României Realsport a oferit meciuri spectaculoase, cu goluri multe şi rezultate surprinzătoare. Performerele rundei de debut au fost cele trei echipei din Liga C, Grawe, Comsid şi Fizz Bar, care au câştigat cu echipe mai bine cotate.

Grawe a câştigat derby-ul liderelor

Socotită întotdeauna o competiţie a surprizelor, Cupa României a dat startul, la finalul săptămânii trecute, meciurilor oficiale pe anul 2016 la baza Realsport. În grupa A, capul de afiş l-a ţinut derby-ul dintre Roşu şi Diavolii Roşii, câştigat de echipa din Hunedoara cu 5-0. Celălalt duel a fost adjudecat surprinzător de Fizz Bar, echipă de Liga C, care a trecut cu 3-2 de Alaska, o fruntaşă a Ligii B. Duelul liderelor din Ligile B şi C s-a jucat în grupa B, iar Grawe Deva, locul 1 în a treia divizie, a trecut cu 4-2 de City Taxi, formaţia care conduce al doilea eşalon. Liderul Ligii A, Roben Haţeg, nu a avut probleme cu Anonimii, învingând cu 5-2.

Sentro şi Fly Taxi, cele mai ofensive

Nici Pera BMW nu a avut emoţii în derby-ul jucat contra celor de la Quasar, programat în grupa C, echipa de pe locul 2 în prima divizie învingând cu 5-1. În cealaltă partidei a acestei grupe, Fly Taxi a făcut scorul primei etape, 7-0 cu CS Hanzi Deva. În fine, grupa D a oferit o mare surpriză, Comsid (Liga C) învingând cu 5-4 pe Legiunea Taylor Red (Liga A). Lider în această grupă este Sentro Călan, care a trecut cu 7-3 de Liverpool. Etapa a II-a a fazei grupelor Cupei României Realsport se va disputa la finalul acestei săptămâni, când se pot afla şi primele echipe calificate în sferturile de finală.

 
Cupa Romaniei Realsport si-a desemnat grupele

Ovidiu Manastire – Servus Hunedoara, 16.12.2015alt

Tragerea la sorţi a grupelor din a doua competiţie, ca importanţă a întrecerii de minifotbal, din reşedinţa judeţului a fost efectuată la sediul Realsport. În cursa pentru trofeu au rămas 16 echipe, trei din Liga C, patru din Liga B şi nouă din Liga A.

Grupe echilibrate

La finalul săptămânii trecute s-au disputat partidele din turul II preliminar al Cupei României Realsport, patru echipe, CS Hanzi Deva, Fizz Bar, Comsid şi Grawe, obţinând accesul în faza grupelor alături de celelalte 12 grupări calificate direct. Astfel, cele 16 formaţii au fost împărţite în patru grupe, urmând să joace fiecare cu fiecare, în perioada 16-31 ianuarie. Primele două clasate în fiecare grupă se vor califica în sferturile de finală, care vor avea loc în luna aprilie, iar semifinalele şi finala sunt programate în luna mai. Tragerea la sorţi a scos la iveală dueluri interesante, grupele având următoarea componenţă: Grupa A: Roşu, Diavolii Roşii, Alaska, Fizz Bar; Grupa B: Roben Haţeg, Anonimii, City Taxi, Grawe Deva; Grupa C: Pera BMW, Quasar, Fly Taxi, CS Hanzi şi Grupa D: Sentro Călan, Liverpool, Legiunea Taylor Red, Comsid.

altRoben „i-a luat faţa” rivalei

Tot la finalul săptămânii trecute s-a desfăşurat şi ultima etapă din acest an a Ligii A Realsport, care a produs şi schimbarea de lider. Roşu a învins dramatic pe Pera BMW, după un meci spectaculos, iar echipa lui Ovidiu Ioiescu a cedat şefia celor de la Roben Haţeg. Aceştia au trecut lejer de Legiunea Taylor Red, şi la egalitate de puncte dar cu un golaveraj bun decât rivalii lor au încheiat anul 2015 pe prima poziţie. Un alt meci interesant s-a disputat între Sentro Călan şi Quasar, trupa din Călan învingând cu 5-3. Victoria i-a readus pe cei de la Sentro pe podiumul clasamentului, unde sunt la egalitate de puncte cu Roşu, dar cu un golaveraj mai bun. Toate rezultatele şi clasamentele din cele trei ligi ale competiţiei municipale de minifotbal din Deva le puteţi găsi pe site-ul www.realsport.ro. Campionatul se reia în luna februarie a anului 2016.

 
Pera BMW si Roben Hateg s-au desprins de pluton

altOvidiu Manastire – Servus Hunedoara, 08.12.2015

Principalele favorite la titlu în Liga A Realsport au rămas singure în fruntea clasamentului, fiind tot mai clar că lupta pentru campionat va fi una dusă în doi. Quasar, cea care le-a învins în turul campionatului pe ambele, pierde teren şi se află la opt puncte de prima poziţie.

Roben, revanşă în faţa lui Quasar

Derby-ul etapei s-a jucat chiar între Quasar şi Roben Haţeg, iar trupa din Haţeg şi-a luat revanşa după eşecul din tur, câştigând cu 5-2. Pentru Roben au marcat Popesc (2), Daj (2) şi Ţuligă, în timp ce golurile celor de la Quasar au purtat semnăturile lui Mateescu şi Vişan, aceştia având şi un eliminat, în persoana lui Mirea. Tot cu 5-2 s-a impus şi liderul Pera BMW, în faţa celor de la Anonimii iar Roşu a câştigat cu acelaşi scor în duelul cu Liverpool. Cele mai multe goluri s-au marcat în disputa dintre Diavolii Roşii şi Legiunea Taylor Red, încheiată 6-4 în favoarea primilor. Ultima etapă din acest an în Liga A se va juca la finalul acestei săptămâni, întrecerea urmând să se reia în luna februarie.

Cupă cu surprize

Echipele din eşaloanele inferioare au debutat în Cupa României Realsport, care şi-a desfăşurat turul I. Deşi, în multe dueluri echipele favorite s-au impus, au existat şi surprize. Astfel, liderul Ligii C, Grawe Deva, a trecut fără drept de apel de Pera BMW II, scor 8-1 iar Doctorii Deva au pierdut cu 1-6 în faţa Azariei. O altă grupare din Liga C, Fizz Bar, a învins pe ABS Decor, echipă din Liga B, la fel cu MDS a trecut de Mureşul Sântuhalm. La finalul acestei săptămâni, se vor juca partidele din turul II, urmând ca în anul 2016 să intre în competiţiei şi echipele din Liga A. 

 
Favoritele si-au taiat "partea leului"

altOvidiu Manastire – Servus Hunedoara, 25.11.2015

Grupările ce conduc ierarhiile în cele trei ligi ale campionatului municipal de minifotbal din Deva au obţinut succese clare în ultima etapă. În schimb, meciul rundei a fost realizat de Liverpool şi Anonimii, care au remizat, scor 6-6, după o partidă incredibilă.

Anonimi plus cormorani egal spectacol

Liderul Ligii A, Pera BMW a trecut lejer de Legiunea Taylor Red, scor 8-2, la fel cu şi Roben Haţeg nu a avut emoţii în duelul cu Roşu, câştigat cu 7-0. Quasar se menţine pe podium după succesul la „masa verde” cu Autokris, iar Diavolii Rioşii au trecut la limită de Sentro Călan, scor 2-1. Meciul zilei a fost cel jucat între Anonimii şi Liverpool. La pauză, „cormoranii” conducea cu 4-0, dar în partea secundă Anonimii au avut o revenire spectaculoasă, egalând. Liverpool a preluat din nou conducerea, distanţându-se la două goluri, însă trupa lui Alin Petraş a mai avut puterea de a egala încă o dată. Anonimii a avut şi şansa victoriei în final, dar Cosmin Vasiu a ratat o lovitură de la 10 metri, acordată pentru al şaselea fault.

S-a trezit şi CS Hanzi

În Liga B, City Taxi şi Fly Taxi au obţinut succese lejere şi s-au distanţat în clasament faţă de Alaska şi Doctorii care au pierdut. Performanţa etapei a obţinut-o CS Hanzi, care a reuşit primul succes al sezonului, 15-2 cu Mureşul Sântuhalm. În Liga C, Grawe Deva îşi menţine prima poziţie, după o nouă victorie, 5-2 cu Fizz Bar, iar Comsid o urmează în clasament, după succesul cu 6-1 împotriva celor de la Templierii. Podiumul este încheiat de Micro 15, care a trecut cu 8-2 de MDS.

 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Pagina 1 din 13

Campionatul Firmelor

Dati click pe sigla pentru a intra in Campionat

Login Form 

Youtube

Polls

Ce parere aveti despre noul site?
 

Minifotbal in tara

Contact

RealSport
Baza Sportiva RealSport:

Str Axente Sever nr. 32, 
Zona Stadion-Cetate Deva,
Tel./Fax: 0254-231040
E-mail: 
realsportdeva@yahoo.com


Copyright (c) SILVERSOFT          Termeni si Conditii