realsport
Termeni si conditii

Termeni si Conditii 

Campionatul Realsport de Minifotbal Amatori  Deva este organizat de  C.S. Realsport Deva cu sediul in Deva, Str. Axente Sever nr. 32, C.U.I. 22308185 si in parteneriat cu SC Realsport SRL Deva, aflandu-se sub egida Federatiei de Minifotbal din Romania
Folosirea site-ului www.realsport.ro  implica acceptarea termenilor si conditiilor expuse in cele ce urmeaza. 

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor, conditiilor si informatiilor publicate de catre Comisa de Organziare a Campionatului Realsport de Minifotbal Amatori Deva.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o alta notificare. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem modifica, sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. 

Proprietatea Intelectuala / Copyright 
Continutul si designul site-ului www.realsport.ro  elementele de grafica web, fotografiile, textele, bazele de date sunt proprietatea www.realsport.ro  si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. 

Toate logo-urile si marcile inregistrate din site apartin proprietarilor lor. Articolele, comentariile, mesajele, replicile, imaginile sau orice alt tip de continut provenit de la participanti sau parteneri sunt  proprietatea autorului, restul (codul sursa, fotografiile, bazele de date, designul site-ului etc.) sunt proprietatea www.realsport.ro 

Folosirea fara acordul in scris al site-ului www.realsport.ro, oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul site-ului www.realsport.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza in care sa sesizati acest lucru. 

Ca utilizator sunteti pe deplin de acord cu cele de mai sus. 

Nerespectarea acestor condiţii reprezintă o fraudă conform Legii 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe. 

Securitatea Datelor Personale 

Tuturor participantilor la Campionatul Realsport de Minifotbal Amatori Deva le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special drepturile persoanei vizate cu privire la informare, la accesul la date, dreptul de interventie, de opozitie, de a se adresa instantei competente si de plangere catre autoritatea de supraveghere. 

Urmatoarele date personale vor fi colectate de la participanti pe durata campionatului: nume, prenume, data si locul nasterii, seria si nr buletin, adresa, telefon, adresa de e-mail, acestea fiind folosite de catre Organizator pentru a elibera Carnetul de legitimare, care da dreptul de participare a persoanelor in calitate de jucator in campionatul Realsport. Organizatorul va respecta dispozitiile art.12 din Legea nr 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, referitor la transmiterea de informatii prin e-mail si alte mijloace electronice. 

Limitarea raspunderii 

Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastare/redactare. Informatiile prezentate pe site va sunt oferite cu buna credinta, din surse considerate de incredere. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective. 

www.realsport.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste articolele, stirile, clasamentele, statisticile, imaginile etc. provenite din preluarea unor informatii de pe alte site-uri cu care Realsport colaboreaza.

Site-ul www.realsport.ro  contine legaturi catre alte site-uri Internet. Aceste legaturi sunt prezentate numai pentru comoditatea utilizatorului si nu reprezinta girari ale nici unor informatii, produse sau servicii din cadrul acestor site-uri. 

REGULAMENTUL Campionatului Realsport de Minifotbal Amatori Deva

Regulamentul campionatului este publicat pe site-ul www.realsport.ro fiind disponibil oricarui solicitant in mod gratuit trimitand o cerere pe adresa de email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

Campionatul Firmelor

Dati click pe sigla pentru a intra in Campionat

Login Form 

Youtube

Polls

Ce parere aveti despre noul site?
 

Minifotbal in tara

Contact

RealSport
Baza Sportiva RealSport:

Str Axente Sever nr. 32, 
Zona Stadion-Cetate Deva,
Tel./Fax: 0254-231040
E-mail: 
realsportdeva@yahoo.com


Copyright (c) SILVERSOFT          Termeni si Conditii