realsport
Favoritele la titlu s-au instalat in fruntea celor doua serii PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Luni, 26 Septembrie 2016 14:27
altEchipele Roşu şi Pera BMW, principale favorite la titlul de campioană in noul sezon Realsport, luand in calcul valoarea loturilor, ocupă primele poziţii in cele două serii din prima fază a campionatului. Ambele conduc la golaveraj, fiind urmate de Sporting Brad, respectiv Heidelberg Cement, două noi venite in competiţie.
Trei echipe cu maximum de puncte
In seria I, Roşu (foto sus) a trecut clar de Doctorii Deva, marcand nu mai puţin de 10 goluri, in timp ce Sporting Brad a trecut de Azaria cu 8-0. Grawe nu a avut probleme in faţa Ştiinţei, completand tripleta de echipe cu maximum de puncte. Şoimul Băiţa le urmează in clasament, după un succes clar contra celor de la MDS iar City Taxi se menţine şi ea in primele 5, după victoria cu Pera II BMW. Ultima venită in campionatul municipal de minifotbal Deva, Red Army, a debutat cu un succes clar contra celor de la FC Corona. Echipa din Brad are insă handicapul că a intrat doar in această rundă, primele trei partide fiind pierdute la "€žmasa verde".
Heidelberg Cement se menţine "in coasta"€ campioanei
Pera BMW nu s-a forţat in duelul cu Alaska, caştigand lejer şi rămane pe primul loc al seriei a II-a. Campioana en-titre este urmată de Heidelberg Cement, cu acelaşi număr de puncte dar un golaveraj inferior, "verzii"€ invingand la randul lor pe Mureşul Santuhalm. Scorul rundei l-a realizat Taylor Red&LPG, 8-0 cu Securit Group iar Micro 15 şi ABS Decor au caştigat cu acelaşi scor 7-2, in faţa grupărilor Profi Football Team, respectiv Templierii. IŽntr-un duel spectaculos, Electroconat a invins Comsid, prima echipă invingand in premieră in acest sezon.
Ultima actualizare în Luni, 26 Septembrie 2016 14:33
 
Favoritele Realsport isi arata valoarea PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Luni, 12 Septembrie 2016 10:18
alt
Ovidiu Manastire, HunedoaraSport.ro
Etapa a II-a a campionatului municipal de minifotbal Deva a scos in evidenţă valoarea echipelor favorite. Majoritatea au obţinut victorii lejere, scorul rundei fiind reuşit de Alaska, in duelul cu Profi Football Team.
Grawe şi Sporting Brad conduc ierarhia seriei I
Derby-ul seriei I s-a jucat intre Sporting Brad şi City Taxi, ambele debutand cu dreptul in noul sezon. Nou venita din oraşul zărăndean s-a impus in duelul cu performera etapei inaugurale şi arată că are intenţii clare de a evolua in Liga A. Lider după două etape este Grawe, care a caştigat la scor duelul cu FC Corona, formaţie ce incepuse la randul ei cu dreptul noul campionat. Roşu nu a avut probleme in meciul cu Pera BMW II iar MDS rămane neinvinsă după două etape, caştigand partida cu Azaria. Din păcate, in această rundă a Seriei I nu s-a jucat un meci, gruparea Ştiinţa neprezentandu-se la meciul cu Doctorii Deva.
Alaska nu a avut milă de Profi
IŽn seria a II-a s-a produs o inlocuire de echipe, Securit Grup luand locul celor de la Fly Taxi, care s-au retras. Debutul noii venite in campionatul de la Realsport nu a fost de bun augur, Securit Grup pierzand meciul cu Heidelberg Cement, o altă debutantă. Scorul rundei a fost reuşit de Alaska, care a invins cu 16-0 pe Profi Football Team iar Templierii au produs surpriza, invingand pe Mureşul Santuhalm. După remiza din prima rundă, campioana Pera BMW a caştigat lejer Taylor Red&LPG iar ABS Decor a invins la limită pe Electroconat. IŽntr-o reeditarea a unui derby din sezonul trecut al Ligii C, Comsid a trecut de Micro 15, invingătorii avand maximum de puncte.
Ultima actualizare în Luni, 12 Septembrie 2016 10:26
 
Welcom pack, pentru echipele participante PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Duminică, 11 Septembrie 2016 05:15
altLa inceputul etapei din data de 10 si 11 septembrie, toate cele 23 de echipe participante in campionat vor primi cadou din partea Comisiei de Organizare. Pachetul contine un set de 5 maieuri si o banderola de capitan de echipa. Valoarea totala Welcom pack, 2700 lei.
Mult succes echipelor in noul sezon competitional!
Ultima actualizare în Duminică, 11 Septembrie 2016 05:34
 
Avancronica etapa 2, Campionatul Realsport, Editia 2016-2017 PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Duminică, 11 Septembrie 2016 04:54
altDuminica,11.09.2016, in etapa a doua a Campionatului Realsport, care se va disputa pe terenurile bazei sportive Realsport, in debutul zilei de la ora 17.00, Seria 1, se vor disputa in paralel partidele FC Corona – Grawe Deva, pe terenul 1, iar pe terenul 2, MDS Deva intalneste Azaria. Dupa un joc spectaculos in prima etapa a echipei FC Corona, care a invins cu 7-0 Azaria, jocul de azi se anunta un adevarat test pentru echipa Corona, impotriva celor de la Grawe Deva, care este o echipa mult mai experimentata si o posibila pretendenta la titlu. 
De la ora 18.00 pe terenul 1, un posibil prim derbi al sezonului intre Sporting Brad si City Taxi Deva. Sporting o echipa noua in campionat, cu pretentii la un loc ce duce la competitile nationale, avand in componenta multi jucatori experimentati, ce au activat la echipele City Taxi si Grawe Deva. City Taxi cu stat vechi in campionat, avand in componenta jucatori ambitiosi, mereu in cautarea performantei, reusind un debut in forta impotriva echipei Stiinta, realizand si corul etapei, 17-0. Mai mult ca sigur, jocul de azi va oferi mai putine goluri dar va oferi publicului prezent un minifotbal de calitate si un spectacol sportiv. 
Tot de la ora 18.00, terenul 2, Rosu se va duela cu Pera II si spera in pirma victorie din acest sezon, dupa ce in prima etapa nu a jucat. 
Meciul cu numarul 5 al zilei va fi de la ora 19.00, din Seria 2, intre Templierii –Muresul Santuhalm, doua echipe cu orgoliu ranit, dupa prima etapa, in care nu au resusit sa-si invinga adversarele. Cine va lua cele trei puncte puse in joc, vom vedea.
Ultimul meci al ziliei este cel intre Pera BMW campioana sezonului trecut si Taylor Red&LPG. Acesta partida se anunta una usoara pentru Pera, dar dupa semi-esecul din prima etapa, cand nu a reusit sa invinga AS Electroconat, putem spune ca vom avea un joc interesant si poate o noua supriza!
 
Festivitate de premiere Campionatul Old Boys Deva. PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Vineri, 02 Septembrie 2016 09:40
altIn data de 02.09 a avut loc la Baza Sportiva festivitatea de premiere al echipelor participante in prima editie a Campionatului Old Boys Deva. Multumim echipelor participante: Aurul Brad, West Land Deva, City Taxi Old, LPG Tyre&Wash, Electroconat, R&G, Antik, Orient si Templierii.
Comisia de organizare a premiat fiecare echipa participanta cu urmatoarele premii:
Campioana primei editii, echipa Aurul Brad (poza)
Locul I - cupa, medalii, diplomă, echipament sportiv
Locul II - West Land - cupa, diplomă
Locul III -€“ City Taxi Old - cupa, diplomă
Locul IV - IX - LPG Tyre&Wash, Electroconat, R&G, Antik, Orient si Templierii. - cupa, diplomă
O ladă de bere pentru fiecare echipă participantă.
Alte premii speciale oferite in echipament sportiv si diploma pentru:
Cel mai in varstă jucător - Tantareanu Nicoale (Aurul Brad)
Golgeter - Kovacs Eduard (West Land) - 39 goluri
Cel mai bun portar -
Cu aceasta ocazie anuntam echipele intersate ca a doua editie a Campionatului Old Boys Deva, va incepe pe data de 23 septembrie. La finalul editiei echipa campioana va participa la Campionatul National de Old Boys organizat de Federatia de Minifotbal.
Ultima actualizare în Sâmbătă, 03 Septembrie 2016 09:14
 
Se da startul in Campionatul Realsport, sezonul 2016-2017. PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Joi, 01 Septembrie 2016 16:52
altComisia de organizare impreuna cu delegatii echipelor participante in campionat, au stabilit tintarul si sistemul de desfasurare al noului sezon competitional. Prima etapa a campionatului incepe sambata 03.09 si continua duminica 04.09.
Programul competitional va fi afisat pe site, in scurt timp.
Cele doua serii: Seria 1: Rosu, Pera II, City Taxi Deva, Doctorii Deva, Azaria, Grawe Deva, Soimul Baita, FC Corona, MDS Deva, Stiinta, Sporting Brad
Seria 2: Pera BMW, Taylor Red&LPG, Securit Grup Deva, Alaska, Muresul Santuhalm, Micro 15, ABS Decor, Comsid, Templierii, Profi Football Team, HeidelbergCement, AS Electroconat.
Va multumim si bafta tuturor echipelor participante.
Ultima actualizare în Duminică, 11 Septembrie 2016 05:19
 
Sistem organizare campionat sezonul 2016-2017 PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Marţi, 30 August 2016 12:05
altProgramul si sistemul competitional al
Campionatului Realsport la Minifotbal Amatori
Deva, sezonul 2016-2017
Welcome pack pentru echipele participante.
Fiecare echipa participanta in campionat va benficia de un cadou oferit de organizatori. Pachetul va contine un set de 5 maieuri de departajare si o banderola de capitan de echipa.
24 echipe participante - 9 luni de competitie.
Echipe inscrise: PERA BMW, ROSU, TAYLORD RED&LPG, AZARIA, DOCTORII DEVA, SECURIT GRUP DEVA, CITY TAXI DEVA, ALASKA, MURESUL SANTUHALM, PERA II, ABS DECOR, AS ELECTROCONAT DEVA, TEMPLIERII, SPORTING BRAD, MDS, COMSID, GRAWE DEVA, SOIMUL BAITA, STIINTA, PROFI FOOTBALL TEAM, FC CORONA, MICRO 15, HEIDELBERGCEMENT.
Organizare: Doua serii a cate 12 echipe. Seria 1 si Seria 2. Distribuirea echipelor in celor doua serii se va face prin tragerea la sorti, tinand cont de clasamentul final din cele trei ligi a sezonului 2015-2016.
Sistem de joc: TUR - 11 ETAPE .
Perioada: 03 septembrie-13 noiembrie 2016
La finalul celor 11 de etape echipele clasate pe:
Locurile 1-4 din cele doua serii vor alcatui LIGA A (8 echipe) -€“ pentru acordarea punctelor bonus se vor lua in considerare meciurile directe dintre echipele calificate, acordandu-se: 2 p victorie, 1 p egal.
Locurile 5 -€“ 12 din cele doua serii vor alcatui Liga B (16 echipe) - pentru acordarea punctelor bonus se vor lua in considerare meciurile directe dintre echipele calificate, acordandu-se: 2 p victorie, 1 p egal.
altaltaltaltaltalt
Ultima actualizare în Duminică, 11 Septembrie 2016 05:32
 
In data de 03-04 septembrie se da startul noului sezon competitional PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Joi, 06 August 2015 12:53
altAl unsprazecelea sezon a Campionatului Realsport de Minifotbal Amatori Deva, va debuta in data de 03-04 septembrie.
Tintarul Campionatului Realsport si a Cupei Romaniei Realsport vor fi stabilite in cadrul sedintei tehnice din data de 01 septembrie, ora 18.00 la Baza Sportiva Realsport.
Comisia de organziare anunta demararea inscrierilor pentru a III-a editie a Campionatului Firmelor si Institutiior. Competitie ce urmeaza sa inceapa in data de 08-09 septembrie, iar castigatoarea va participa la Campionatul National. Mai multe informatii puteti gasi la Baza Sportiva sau la nr. de tel 0762 207 490.
Tot in luna septembrie va demara a II-a editie a Campianatului Old Boys Deva. Incepand cu acest sezon castigatoarea va participa la Campionatul National, oragnziat de Federatia de Minifotbal din Romania. Mai multe informatii in curand pe site si la Baza Sportiva.
Ultima actualizare în Luni, 29 August 2016 11:17
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Campionatul Firmelor

Dati click pe sigla pentru a intra in Campionat

Site-ul oficial FMR

Parteneri Media

 

Arhiva SezoaneLogin Form 

Youtube

Polls

Ce parere aveti despre noul site?
 

Minifotbal in tara

Vizitatori Site

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAzi2285
mod_vvisit_counterIeri9018
mod_vvisit_counterSaptamana asta45333
mod_vvisit_counterSaptamana trecuta41378
mod_vvisit_counterLuna aceasta126309
mod_vvisit_counterLuna trecuta66555
mod_vvisit_counterTOTAL9075738

We have: 115 guests online
IP-ul tau: 54.226.55.151
Azi: Feb 24, 2018

Contact

RealSport
Baza Sportiva RealSport:

Str Axente Sever nr. 32, 
Zona Stadion-Cetate Deva,
Tel./Fax: 0254-231040
E-mail: 
realsportdeva@yahoo.com


Copyright (c) SILVERSOFT          Termeni si Conditii