realsport
Campionatul Firmelor si Insitutiilor la minifotbal, Deva editia a III-a PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Vineri, 28 Octombrie 2016 13:18
altIn cadrul campionatului pot participa echipe cu jucatori angajati in cadrul firmei, institutiei pe care o reprezinta, conform regulamentului de joc. Fiecare jucator trebuie sa aiba asupra lui adeverinta medicala cu apt sportiv. Se completeaza cerere de inscriere, tabelul cu jucatorii si Conventia civila. Programul competitional se stabileste la inceputul sezonului la intelegere cu toti delegatii, singura conditie impusa de organiztori este, ca o etapa sa se dispute inaintea urmatoarei etape programate. Partidele se pot disputa in zilele de luni - duminica dupa ora 18.00, atat afara cat si in balon.Actele se depun la Baza Sportiva Realsport sau pe adresa de e-mail.
Premii oferite:
Loc I -€“ cupa, medalii, diploma, echipament sportiv,
Loc II-€“ cupa, diploma, medalii
Loc III - cupa, diploma
Loc IV -.. - diploma.
Alte premii speciale: Cel mai bun jucator, Golgeter, Cel mai bun portar. Cel mai bun manager.
Alte taxe:
Taxa de arbitraj si teren va fi de: 70 ron / meci / echipa
Taxa inscriere campionat: 200 lei/ echipaalt
Regulament participare. Numărul şi dreptul de joc al jucătorilor:
Ultima actualizare în Vineri, 28 Octombrie 2016 13:27
 
Campionatul de Old Boys Deva la a doua editie PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Marţi, 09 Februarie 2016 16:24

Clubul Sportiv Realsport va invita sa participati la a doua editie al Campionatul Old Boys Deva

Sistemul de disputare campionat: - Program jocuri de luni- duminica. Jocurile se disputa dupa ora 18.00 atat afara cat si in balon.alt

Noul sezon va demara in luna noiembrie.Echipe vor fi formate din min. 6 jucatori (5+1) cu varsta minima de 38 ani (impliniti) fiecare echipa avand posibilitatea de a avea in lot si doi "juniori" cu varsta minima de 35 ani.Partida va avea doua reprize a cate 25 min.
Fiecare jucator trebuie sa aiba asupra lui adeverinta medicala cu apt pentru sport.
Echipa campioana va reprezenta municipiul Deva la Turneul National organizat in vara viitoare de Federatia de Minifotbal din Romania.
Minifotbalul adună la un loc jucători, prieteni care impart aceeași pasiune pentru sport, in spiritul fairplay-ului, a respectului și a prieteniei. Practicanții sunt jucători amatori, proveniți din diferite categorii sociale și de varstă, unde se creează relații de prietenie intre sute de participanți si atrage persoane care iubesc sportul.
Ultima actualizare în Luni, 31 Octombrie 2016 10:14
 
City Taxi - Soimul Baita, lupta in doi pentru un loc in A PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Luni, 24 Octombrie 2016 13:49
altDupă infrangerea in fața lui Grawe, City Taxi a fost egalată la puncte de Şoimul Băiţa, cu trei etape inaintea finalului primei faze a campionatului municipal de minifotbal Realsport, cele două urmand să lupte pentru ultimul loc calificant in Liga A din seria I. In schimb, lupta este deschisă in seria a II-a, Taylor Red&LPG fiind invinsă de ABS Decor in derby-ul etapei.
Roşu, victorie in inferioritate
Cu o "triplă"€ a lui Viorel Miclean şi o "dublă€" a lui Liviu Herci plus un gol a lui Cătălin Horţ, Grawe s-a impus cu 6-3 in derby-ul seriei I, asigurandu-şi in mare proporţie locul de A. In schimb, trupa lui Valentin Toader va mai avea de luptat, Şoimul Băiţa egaland-o la puncte, după succesul cu Pera II BMW. Meciul cel mai spectaculos al rundei s-a jucat intre Roşu şi FC Corona. Cu un om mai puţin trei sferturi din joc, Roşu a reuşit o victorie dramatică, intorcand rezultatul după ce a fost condusă la trei goluri diferenţă. Liderul Sporting Brad a invins fără se forţeze pe MDS, reuşind a opta victorie consecutivă. Scorul etapei l-a reuşit Red Army, 13-1 cu ultima clasată, Ştiinţa, dar pentru ultima venită in campionat succesul este tardiv, ea nemaivand şanse la un loc de Liga A. Fără năzuinţe la primul eşalon, Azaria şi Doctorii au incheiat la egalitate, 4-4.
Heidelberg Cement, la al doilea eşec consecutiv
In Seria a II, derby-ul etapei s-a jucat intre TaylorRed&LPG şi ABS Decor (foto sus), locurile 2, respectiv 3 inaintea rundei. Deşi a condus cu 4-2, Taylor Red s-a văzut invinsă cu 6-4 iar ABS Decor a egalat-o la puncte. Campioana şi liderul seriei, Pera BMW, a invins la scor pe Comsid dar cele mai multe goluri le-a marcat AS Electroconat, in poarta celor de la Profi Football Team. Securit Grup a reuşit o mică surpriză, remizand cu Micro 15 iar Heidelberg Cement a pierdut a doua oară la rand, de această dată in faţa celor de la Templierii, care au urcat pe locul 4. Alaska s-a impus fără a juca, adversara sa, Mureşul Santuhalm, neprezentandu-se la joc.
Articol scris de: Ovidiu Manastrie, HunedoaraSport.ro
Ultima actualizare în Luni, 24 Octombrie 2016 13:51
 
In atentia clientilor Realsport PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Miercuri, 21 Octombrie 2015 00:00

altIN ATENTIA CLIENTILOR REALSPORT!!!

Administratorii Bazei Sportive anunta clientii, ca incepand cu data de 21 octombrie 2016, terenul 1 va fi acoperit.Incepand cu aceasta data planul tarifar se modifica.Programarile pentru balon se vor modifica incepand de luni (24.10.2016).Rugam clientii bazei sportive, care au rezervare pentru balon sa respecte programul stabilit conform contractului incheiat. Modificarile tarifare sunt afisate pe site si pe planul tarifar din incinta Bazei Sportive.Va multumim.

Ultima actualizare în Joi, 20 Octombrie 2016 09:54
 
Lupta pentru Liga A, mai stransa in Seria a II-a PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Luni, 17 Octombrie 2016 10:04
altCu patru etape inaintea finalului primei faze a campionatului municipal de minifotbal Realsport, lupta pentru accederea in Liga A este aproape decisă in seria I, unde trei echipe sunt ca şi calificate, dar rămane deschisă in seria a II-a, şapte grupări luptand pentru două locuri.
Sporting, in dificultate o repriză
Dacă Sporting Brad, Grawe şi Roşu au aproape caştigate biletele pentru primul eşalon, lupta pentru cel de-al patrulea loc se va da intre City Taxi Deva şi Şoimul Băiţa. In ultima rundă, tinerii de la Şoimul au dat o replică bună celor de la Roşu iar City Taxi (foto) nu avut nicio emoţie in faţa Azariei. In schimb, liderul Sporting Brad avut de furcă cu FC Corona aproape o repriză. Brădenii au fost conduşi cu 3-1 in primul mitan dar pană la pauză au intors rezultatul şi au invins in final cu 9-3, rămanand cu maximum de puncte după şapte runde. Grawe şi Doctorii au invins la limită, pe Pera II BMW, respectiv Red Army, in timp ce MDS a obţinut al doilea succes al sezonului, in faţa ultimei clasate, Ştiinţa
Şapte echipe luptă pentru calificare
In Seria a II-a, Pera BMW isi vede nestingherită de treabă, campioana invingand fără probleme pe ABS Decor. Al doilea loc calificant in Liga A pare a fi acontat de Taylor Red&LPG, care a caştigat in ultima etapă in faţa celor de Micro 15. Pentru celelalte două poziţii care duc in primul eşalon se luptă şapte echipe. Acestea sunt ABS Decor, Heidelberg Cement, care a cedat in premieră in acest sezon, Comsid, Templierii, Electronat, Micro 15 şi Alaska. Cu patru etape inaintea finalului, cele şapte grupări sunt despărţite de patru puncte. Fără a se implica in lupta pentru calificare sunt Mureşul Santuhalm, Securit Grup şi Profi Football Team. Ultima grupare a avut in etapa din weekend a doua neprezentare consecutivă şi riscă excluderea din competiţie.
Ultima actualizare în Luni, 17 Octombrie 2016 10:05
 
Sporting Brad, singura echipa cu maxim de puncte PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Marţi, 11 Octombrie 2016 17:10
altNou venita in campionatul municipal de minifotbal Realsport a rămas singura grupare cu victorii pe linie după şase etape. Brădenii au invins clar pe Şoimul Băiţa şi au urcat pe primul loc al ierahiei seriei I, profitand de eşecul fostului lider, Roşu, in faţa celor de la Grawe.
Grawe a detronat liderul
Sporting Brad (foto) nu a avut nicio problemă in faţa Şoimului Băiţa, căreia i-a administrat patru goluri fără a primi vreunul in schimb şi este noul lider al seriei I. Fosta echipă care a condus ierarhia, Roşu, a cedat in faţa lui Grawe, scor 3-4 şi a căzut pe locul 2 in timp ce invingătoarea a revenit pe podium. In urcare este şi City Taxi, care după victoria cu Doctorii a ajuns pe locul 4 in timp ce FC Corona se clasează pe locul 7 după al doilea succes consecutiv. De această dată, FC Corona a trecut de codaşa Ştiinţa. Pera II BMW a obţinut a doua victorie consecutivă cu 6-0, victimă căzandu-i acum Azaria iar Red Army şi MDS au remizat după o partidă destul de tensionată.
Remiză spectaculoasă in derby-ul ABS - Heidelberg
In seria a II-a, Pera BMW işi continuă marşul nestingherit, trecand in ultima etapă de Micro 15. Pe locul 2 a urcat TaylorRed&LPG, care a invins la limită pe Mureşul Santuhalm şi a profitat de remiza din derby-ul ABS Decor-€“Heidelberg Cement. Templierii constituie o surpriză plăcută, invingand pe AS Electroconat, şi a obţinut a doua victorie consecutivă. Alaska s-a impus la limită, in faţa celor de la Securit Grup iar partida Comsid -€“ Profi Football Team nu s-a jucat, cea din urmă grupare neprezentandu-se.
Ultima actualizare în Marţi, 11 Octombrie 2016 17:12
 
Avancronica etapa VI, duminica 09.10.2016 PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Sâmbătă, 08 Octombrie 2016 18:09
altNu mai putin de trei partide din etapa a VI-a, poarta titulatura de derbi, iar spectatorii pot urmarii jocurile care se vor disputa pe terenurile bazei sportive Realsport cu incepere de la ora 16.00.
Primul duel al zilei are loc, de la ora 16.00, Seria 1, cand se disputa partida Sporting Brad (locul 2) si Soimul Baita (locul 4), iar pe terenul 2 de la aceasi ora, Templierii da piept cu echipa AS Electroconat.
De la ora 17.00 avem parte de un nou duel interesant intre Rosu (locul 1) si Grawe Deva (locul 5), doua echipe cu experienta despartite doar de trei puncte in clasamentul Seriei 1.
Tot de la ora 17.00, dar pe terenul 2, spectatorii vor putea urmarii un alt derbi, dar de data asta din Seri 2, intre ocupanta locului 2 ABS Decor si echipa care inchide podiumul seriei Heidelberg Cement. Cele doua echipe sunt despartite doar de un punct in clasament.
De la ora 18.00 pe terenul 1, lidera seriei 2 cu 13 puncte, Pera BMW va da piept cu o echipa ambitioasa, dar mai putin experimentata Micro 15. Baietii in portocaliu (Micro 15) vor incerca sa produca surpriza etapei si printr-o eventuala victorie vor egala la puncte echipa Pera BMW. Tot de la ora 18.00, terenul 2, Taylor Red&LPG va avea o sarcina mai usoara impotriva echipei Muresul Santuhalm.
Va asteptam la Baza Sportiva Realsport.
 
Favoritele la titlu s-au instalat în fruntea celor două serii PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Luni, 03 Octombrie 2016 20:20
altEchipele Roşu şi Pera BMW, principale favorite la titlul de campioană in noul sezon Realsport, luand in calcul valoarea loturilor, ocupă primele poziţii in cele două serii din prima fază a campionatului. Ambele conduc la golaveraj, fiind urmate de Sporting Brad, respectiv Heidelberg Cement, două noi venite in competiţie.
Trei echipe cu maximum de puncte
In seria I, Roşu a trecut clar de Doctorii Deva, marcand nu mai puţin de 10 goluri, in timp ce Sporting Brad a trecut de Azaria cu 8-0. Grawe nu a avut probleme in faţa Ştiinţei, completand tripleta de echipe cu maximum de puncte. Şoimul Băiţa le urmează in clasament, după un succes clar contra celor de la MDS iar City Taxi se menţine şi ea in primele 5, după victoria cu Pera II BMW. Ultima venită in campionatul municipal de minifotbal Deva, Red Army, a debutat cu un succes clar contra celor de la FC Corona. Echipa din Brad are insă handicapul că a intrat doar in această rundă, primele trei partide fiind pierdute la "€žmasa verde"€.
Heidelberg Cement se menţine "in coasta" campioanei
Pera BMW nu s-a forţat in duelul cu Alaska, caştigand lejer şi rămane pe primul loc al seriei a II-a. Campioana en-titre este urmată de Heidelberg Cement, cu acelaşi număr de puncte dar un golaveraj inferior, "€žverzii"€ invingand la randul lor pe Mureşul Santuhalm. Scorul rundei l-a realizat Taylor Red&LPG, 8-0 cu Securit Group iar Micro 15 şi ABS Decor au caştigat cu acelaşi scor 7-2, in faţa grupărilor Profi Football Team, respectiv Templierii. IŽntr-un duel spectaculos, Electroconat a invins Comsid, prima echipă invingand in remieră in acest sezon.
Ultima actualizare în Luni, 03 Octombrie 2016 20:26
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Campionatul Firmelor

Dati click pe sigla pentru a intra in Campionat

Site-ul oficial FMR

Parteneri Media

 

Arhiva SezoaneLogin Form 

Youtube

Polls

Ce parere aveti despre noul site?
 

Minifotbal in tara

Vizitatori Site

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAzi2219
mod_vvisit_counterIeri9018
mod_vvisit_counterSaptamana asta45267
mod_vvisit_counterSaptamana trecuta41378
mod_vvisit_counterLuna aceasta126243
mod_vvisit_counterLuna trecuta66555
mod_vvisit_counterTOTAL9075672

We have: 90 guests online
IP-ul tau: 54.226.55.151
Azi: Feb 24, 2018

Contact

RealSport
Baza Sportiva RealSport:

Str Axente Sever nr. 32, 
Zona Stadion-Cetate Deva,
Tel./Fax: 0254-231040
E-mail: 
realsportdeva@yahoo.com


Copyright (c) SILVERSOFT          Termeni si Conditii