realsport
Echipele calificate in faza Optimilor de Finala al Cupei PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Luni, 05 Decembrie 2016 20:13
alt
Dupa disputarea jocurilor din cele sase grupe, in faza Optimilor de finala s-au calificat urmatoarele 16 echipe:
Grupa A
Locul 1 - Grawe Deva
Locul 2 - AS Elecroconat
Locul 3 - MDS Deva cu 3 p si un golaveraj de -9
Grupa B
Locul 1 - Sporting Brad
Locul 2 - Comsid
Grupa C
Locul 1 - Rosu
Locul 2 - Templierii
Grupa D
Locul 1 - City Taxi Deva
Locul 2 - Securit Grup
Locul 3 - ABS Decor cu 3 p si un golaveraj de +1
Grupa E
Locul 1 - Pera II
Locul 2 - Micro 15
Locul 3 - Muresul Santuhalm cu 4 p
Grupa F
Locul 1 - Pera BMW
Locul 2 - FC Corona
Locul 3 - Soimul Baita cu 3 p si un golaveraj de -1
Ultima actualizare în Luni, 05 Decembrie 2016 20:16
 
Sistem organizare LIGA B sezonul 2016-2017 PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Marţi, 30 August 2016 12:21
altLIGA B: Format din 16 echipe - 15 etape.
Echipele participante: locurile 5 -12 din cele doua serii. Clasamnetul se realizeaza in baza punctelor bonus acumulate in meciurile directe dintre echipele calificate. Astfel se acorda: 2 p victorie, 1 p egal. Sistem de joc: Tur
Partidele se vor disputa sambata si dupa caz duminica.
PROGRAM COMPETITIONAL
- 03 septembrie - Etapa I -13 noiembrie -€“ Etapa XI -€“ ultima etapa din Serie
- 20-noiembrie - Etapa I Cupa Realsport jocuri din grupe
- 27 noiembrie - Etapa II Cupa Realsport jocuri din grupe
- 03-04 decembrie Pauza Alegeri Parlamentare
- 11 - decembrie - Etapa III Cupa Realsport jocuri din grupe
- 18 decembrie -€“ Optimi Cupa Realsport
- PAUZA DE IARNA -€“ pana in data de 17 februarie
- 19 februarie - Etapa I din Liga B
- 09 aprilie - Etapa VIII
- 15 -€“ 16 aprilie - Pauza Competitionala Pastele Ortodox si Catolic.
- 22 aprilie -€“ 23 aprilei -“ Etapa IX
- 30 aprilie Pauza Competitionala
- 07 mai -€“ 04 iunie - Etapa X -€“ XIV
- 11 iunie - ultima etapa a sezonului Etapa XV
- 11 iunie final de sezon si festivitate de premiere
Ultima actualizare în Luni, 05 Decembrie 2016 19:47
 
Decizii emise de FMR PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Duminică, 04 Decembrie 2016 13:50
altComisia de Organizare instiinteaza echipele participante in campionat cu privire la ultimele decizii emise de Comitetul Executiv al Federatiei de Minifotbal din Romania. Mai multe decizii puteti gasi pe pagina electronica al Federatiei: http://www.campionateminifotbal.ro/decizii
Decizia 87 / 24.10.2016
Jucatorii inregistrati pe site-ul federatiei la echipe active, pot participa la alte competitii care nu se desfasoara sub egida FMR, doar individual. Daca ei participa la o astfel competitie, intr-o formula de echipa in care se regasesc minim 4 jucatori de la o echipa activa in cadrul campionatelor FMR, echipa participanta in competitiile organizate sub egida FMR, risca sa-si piarda dreptul de a participa in competiile nationale organizate de Federatie. Comisia de Organizare are obligatia de a anunta Directia Regionala cu privire la neregulie constatate in acest sens. Prezenta decizie intra in vigoare incepand cu data de 01.01.2017.
Decizia 86 / 24.10.2016
Membrii FMR cu statut de afiliat sau aflati in curs de monitorizare, nu au dreptul de a organiza competitii, de a deveni parteneri sau promotori ale unor evenimente sportive, care folosesc regulamentul de minifotbal sau alte reguli ce au la baza elementele specifice jocului de minifotbal, decat cu acordul Federatiei de Minifotbal din Romania
Cei care nu respecta aceasta decizie vor fi sanctionati incepand de la suspendarea dreptului de a participa cu echipele la competitiile nationale organizate de FMR pana la propunerea pentru dezafiliere.
Competitiile organizate, promovate de membrii afiliati au obligatia de a publica pe mijloacele de promovare insemnele Federatiei si ale partenerilor FMR.
Ultima actualizare în Duminică, 04 Decembrie 2016 13:52
 
Ultimele „bătălii” pentru calificarea in optimile Cupei Romaniei Realsport PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Luni, 05 Decembrie 2016 19:57
altUltima etapă din faza grupelor Cupei Romaniei Realsport se va desfăşura maine şi poimaine, lupta urmand să se dea pentru cele 11 locuri care duc in optimi rămase disponibile. O mare parte din echipe mai au şanse matematice de calificare, astfel că vor da totul in ultimul meci din grupe. Reamintim că se califică in faza eliminatorie primele două echipe clasate in fiecare grupă şi alte patru grupări ce ocupă locul 3.
Lupta in trei in grupa C
Grawe este calificată din grupa A şi va intalni MDS in ultimul meci, cei din urmă sperand la un rezultat bun care să le aducă un loc 3 calificabil. AS Electroconat este favorită in duelul cu Azaria şi un succes le-ar aduce locul 2. Doctorii-€“ Comsid este duelul direct pentru locul 2 din grupa B, cea de-a doua echipă avand un avantaj de un punct. Sporting Brad este asigurată de calificare şi de locul 1 şi nu se poate incurca de Ştiinţa. In grupa C, lupta pentru locul 2 se dă intre trei echipe, chiar şi codaşa Heidelberg Cement avand şanse la el, cu un succes in faţa celor de la Templierii. In schimb, Red Army trebuie să obţină măcar o remiză in faţa liderului Roşu pentru a nu ieşi din cărţi.
Dueluri directe pentru locul secund in grupele D şi F
Cu cate trei puncte după primele două runde, ABS Decor şi Securit Grup luptă pentru calificare din grupa D, ambele dorind locul 2 care le scuteşte de orice emoţii. City Taxi, deja calificată, va intalni Alaska, echipă fără niciun punct. Cu cinci puncte şi poziţia de lider in grupa E, Micro 15 nu trebuie să trateze uşor duelul cu Pera II, care speră la o victorie sinonimă cu accesul in optimi. In celălalt meci al grupei, Taylor Red&LPG are prima şansă in faţa Mureşului Santuhalm , grupare care poate produce o supriză. In grupa F, derby-ul FC Corona - Şoimul Băiţa va stabili echipa de pe locul secund iar Pera BMW işi pune doar problema scorului in faţa celor de Profi Football Team.
Articol scris: Ovidiu Manastire, Hunedoarasport.ro
Ultima actualizare în Luni, 05 Decembrie 2016 19:58
 
Cinci echipe, calificate matematic in optimile Cupei Romaniei Realsport PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Luni, 28 Noiembrie 2016 07:56
altLa finalul celei de-a doua etape din faza grupelor Cupei Romaniei Realsport, cinci din cele 24 de grupări au obţinut matematic calificarea in optimile de finală.Acestea sunt Grawe, Sporting Brad, Roşu, City Taxi şi Pera BMW in timp ce celelalte 11 trupe calificate se vor afla abia la finalul ultimei runde din grupe.
Sporting Brad, fără gol primit
Grawe a obţinut a doua victorie consecutivă, trecand lejer de Azaria şi a caştigat grupa A după doar două meciuri. AS Electroconat a urcat pe locul 2 după succesul cu MDS şi are o şansă bună la calificare, mai ales că in ultima etapă va juca cu ultima clasată a grupei. Grupa B este dominată de Sporting Brad, care a obţinut două succese fără a primi gol. Pentru locul 2 se vor lupta Comsid cu Doctorii, cele două urmand să se infrunte direct in ultima etapă. Grupa C a fost caştigată de Roşu, care s-a impus in faţa celor de la Templierii. Lupta pentrua locul 2 se va da intre celelalte trei echipe, atat Red Army cat şi Templierii şi Heidelberg Cement avand şanse la această poziţie.
Echilibru in grupa E
City Taxi domină grupa D, pe care şi-a adjudecat-o după succesul cu Securit Grup. Cea din urmă va lupta pentru calificare cu ABS Decor, care a trecut de Alaska ultima fiind practic scoasă din calcule. Cea mai echilibrată grupă este E, după ce Micro 15 a invins-o pe Taylor Red&LPG şi a trecut pe primul loc. In această grupă toate cele patru echipe au şanse de calificare, inclusiv Mureşul Santuhalm, ultima clasată. Deţinătoarea en-titre a trofeului, Pera BMW, a caştigat grupa F, după succesul cu FC Corona iar lupta pentru locul 2 se va da intre aceasta din urmă şi Şoimul Băiţa, in duelul direct din ultima etapă.
Articol scris: Ovidiu Manastire, Hunedoarasport.ro
Ultima actualizare în Luni, 28 Noiembrie 2016 07:57
 
Start fara mari surprize in Cupa Romaniei Realsport PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Luni, 21 Noiembrie 2016 19:17
Prima etapă a fazei grupelor din Cupa Romaniei Realsport la minifotbal fost dominată de victorii ale favoritelor. Totuşi, printre rezultatele normale s-au inregistrat şi două semisurprize, remizele celor de la Ştiinţa şi Mureşul Santuhal, in duelurile cu Doctorii, respectiv Micro 15 precum şi o victorie nescontată a celor de la Securit Grup (foto), in faţa grupării Alaska.
Sporting şi Grawe, victorii clare
In grupa A, Grawe a caştigat clar derby-ul cu Electroconat iar MDS a invins in duelul outsiderelor pe Azaria. Sporting Brad nu a avut nicio problemă la debutul in competiţie, invingand categoric pe Comsid iar Ştiinţa a realizat surpriza grupei B. Fără niciun punct in campionat, aceasta a remizat contra celor de la Doctorii, o echipă mult mai bine cotată. In schimb, in grupa C s-au inregistrat două rezultate identice, Templierii trecand de Red Army iar Roşu de Heidelberg Cement, cu 5-2.
Securit Grup, performera primei etape
altDeşi a fost in cărţi pentru a ajunge in Liga A, Alaska a debutat cu stangul in Cupa Romaniei Realsport, fiind invinsă clar de Securit Grup. In aceeaşi grupă D, City Taxi a trecut la limită de ABS Decor, scor 1-0. Micro 15 s-a impiedicat de Mureşul Santuhalm in meciul de debut al grupei E, terminand la egalitate , in aceeaşi grupă Taylor Red&LPG invingand clar pe Pera II. In grupa F, Pera BMW şi FC Corona au trecut fără probleme de Şoimul Băiţa, respectiv Profi Football Team.
Articol scris: Ovidiu Manastire, Hunedoarasport.ro
 
Incepe competitia KO la Realsport PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Vineri, 18 Noiembrie 2016 17:05
altCupa Romaniei Realsport, ediţia 2016-2017, va debuta in acest weekend la baza Realsport. Competiţia incepe cu faza grupelor, cate patru echipe făcand parte din fiecare grupă, urmand să se intalnească fiecare cu fiecare. La finalul celor trei etape din faza grupelor, primele două clasate şi cele mai bune patru echipe de pe locul 3 vor obţine calificarea in optimile de finală.
Cele mai echilibrate grupe par a fi D şi E. Din grupa D fac parte ABS Decor, City Taxi Deva, Alaska şi Securit Grup. Primele partide din această grupă se joacă sambătă, unul după altul, ABS urmand să intalnească pe City iar Alaska pe Securit Grup. In grupa E, Taylor Red&LPG şi Micro 15 sunt favorite dar Pera II este şi ea o echipă ce poate pune probleme. Outsidera grupei este Mureşul Santuhalm. In primele meciuri, Taylor Red & LPG va intalni pe Pera II iar Micro 15 pe Mureşul Santuhalm.
O altă grupă interesantă este grupa F, unde campioana Pera BMW este favorită iar FC Corona şi Şoimul Băiţa speră la calificare. In acelaşi timp, Profi Football Team işi va juca rolul de outsider. Pera BMW - Şoimul Băiţa şi FC Corona - Profi Footbal Team sunt partidele din prima etapă. In grupa A, Grawe şi AS Electroconat, două echipe din Liga A, au primele şanse la calificare, in timp ce pentru Azaria şi MDS speră de asemenea la calificare. Grupa A va incepe cu duelul dintre echipele din Liga B iar Grawe şi AS Electroconat vor incheia prima etapă.
Grupele B şi C au ca favorite clare pe Sporting Brad şi Roşu. In grupa B, trupa din Brad se va lupta cu Comsid, Doctorii şi Ştiinţa, dar in mod normal nu trebuie să-şi facă probleme pentru primul loc. Ştiinţa -€“ Doctorii este primul meci al acestei grupe iar Sporting va intalni pe Comsid. Roşu se va lupta in grupa C cu Heideelberg Cement, pe care o a intalni in primul meci, dar şi cu Red Army şi Templierii, formaţii ce se vor infrunta in a doua partidă a grupei.
Ultima actualizare în Vineri, 18 Noiembrie 2016 17:06
 
Se stiu jumatate din echipele Ligii A PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Luni, 31 Octombrie 2016 10:00
altGrupările Sporting Brad, Roşu, Grawe şi Pera BMW şi-au caştigat matematic locul in Liga A Realsport, cu două etape inainte de incheierea primei părţi a sezonului. ABS Decor şi Şoimul Băiţa sunt şi ele aproape de primul eşalon, la celelelalte două locuri urmand să mai spere alte şapte echipe.
Băiţa a căştigat derby-ul cu City Taxi
Prin victoriile obţinute in ultima etapă a seriei I, Sporting Brad, Roşu (foto sus) şi Grawe şi-au asigurat calificarea in primul eşalon. Cele trei au trecut de Ştiinţa, Doctorii şi MDS şi singurul meci cu miză din ultimele două runde e duelul Roşu-Sporting Brad. Deby-ul pentru locul 4, dintre Şoimul Băiţa şi City Taxi, a fost adjudecat de prima echipă, care a intors rezultatul după ce a fost condusă cu 2-1. Victoria o aduce aproape de Liga A, Şoimul mai avand de jucat cu Doctorii şi Azaria. Un duel incrancenat a fost cel intre FC Corona şi Pera II, incheiat la egalitate, scor 3-3, după ce Corona a condus cu 2-0. In schimb, Azaria a invins lejer pe Red Army, scor 7-2, ultima echipă fiind in scădere de turaţie.
Campioana "€ža găurit scutul"€ Templierilor
In seria a II-a, derby-ul dintre Taylor Red&LPG şi Comsid s-a incheiat la egalitate, ambele echipe mai avand speranţe pentru prima ligă. Acolo unde este deja Pera BMW, campioana "€žspulberand"€ pe cei de la Templierii. ABS Decor a făcut un pas important spre Liga A, după succesul cu Securit Grup iar AS Electroconat a urcat pe locul 4 după victoria cu Mureşul Santuhalm. Un meci disputat a fost cel intre Micro 15 şi Alaska, incheiat cu victoria la limită a celei de-a doua grupări. In schimb, Heidelberg Cement şi-a revenit din perioada mai puţin fastă, invingand clar pe Profi Football Team.
Ovidiu Manastire: Hunedoarasport.ro
Ultima actualizare în Luni, 31 Octombrie 2016 10:05
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Campionatul Firmelor

Dati click pe sigla pentru a intra in Campionat

Site-ul oficial FMR

Parteneri Media

 

Arhiva SezoaneLogin Form 

Youtube

Polls

Ce parere aveti despre noul site?
 

Minifotbal in tara

Vizitatori Site

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAzi2297
mod_vvisit_counterIeri9018
mod_vvisit_counterSaptamana asta45345
mod_vvisit_counterSaptamana trecuta41378
mod_vvisit_counterLuna aceasta126321
mod_vvisit_counterLuna trecuta66555
mod_vvisit_counterTOTAL9075750

We have: 117 guests online
IP-ul tau: 54.226.55.151
Azi: Feb 24, 2018

Contact

RealSport
Baza Sportiva RealSport:

Str Axente Sever nr. 32, 
Zona Stadion-Cetate Deva,
Tel./Fax: 0254-231040
E-mail: 
realsportdeva@yahoo.com


Copyright (c) SILVERSOFT          Termeni si Conditii