realsport
Campionatul Realsport a debutat in noul an PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Miercuri, 25 Ianuarie 2017 08:50
altCompetiţia destinată fotbaliştilor amatori din reşedinţa judeţului s-a reluat la finalul săptămanii trecute cu partidele din prima etapă a Ligii A, principalul eşalon al intrecerii. Primele partide oficiale nu au oferit rezultate surpriză, echipele favorite obţinand victorii scontate. Astfel, campioana şi liderul la zi, Pera BMW, a invins pe AS Electroconat, scor 3-1 iar Grawe a reuşit scorul rundei inaugurale, trecand cu 6-2 de Taylord Red&LPG. Sporting Brad nu a avut nici o problemă in faţa Şoimului Băiţa, pe care a invins-o cu 5-1, iar Roşu a caştigat duelul cu ABS Decor, scor 5-3. Clasamentul este strans in partea superioară, patru echipe fiind despărţite de un punct. Lider este Pera BMW, cu 8 puncte, urmat de Grawe, Sporting Brad şi Roşu, toate cu cate şapte puncte. (Ovidiu Mănăstire)
Ultima actualizare în Miercuri, 25 Ianuarie 2017 08:51
 
Takacs Attila nou Secretar General al Federatiei Europene de Minifotbal PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Luni, 23 Ianuarie 2017 12:46
altFederatia de Minifotbal din Romania reprezentat la cel mai inalt nivel in forul european de minifotbal prin Attila Takacs, care a devenit Secretarul General al Federatiei Europene pentru urmatorii cinci ani. Alegerile pentru noua conducere al EMF a avut loc in Brno, Cehia la care au participat presedintii de federatii nationale. In urma votului exprimat de cei 27 de membri prezenti, EMF va fi condus de catre David Tibor (Ungaria) - presedinte, Filip Juda (Cehia) - vicepresedinte si Takacs Attila ( Romania) - Secretar General. Alegerea unui roman in cea mai inalta structura de conducere al forului european este un castig pentru tot minifotbalul romanesc si o recunostinta a tarilor membre, ca Federatia de Minifotbal din Romania este una din cea mai bine organizata si performanta federatie din Europa.
Forul european a fost infiintat in 2012, primul presedinte ales fiind Razvan Burleanu, care la acea data era si presedintele Federatiei de Minifotbal din Romania.
"Felicitări lui Takacs Attila, ne bucurăm că Romania va rămane in continuare un pilon important in conducerea şi dezvoltarea minifotbalului european. Ceilalţi membrii ai EMF au apreciat eforturile şi capacităţile Romaniei şi, prin votul acordat, au asigurat dreptul de a fi in continuare in conducerea forului European"€, a declarat Ioan Onicaş, preşedinte al Federaţiei de Minifotbal din Romania.
Ultima actualizare în Luni, 23 Ianuarie 2017 12:48
 
Sistem organizare LIGA A sezonul 2016-2017 PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Marţi, 30 August 2016 12:14
altLiga A -debuteaza in data de 22 ianuarie 2017
Liga A va fi formata din 8 echipe, locurile 1-4 din cele doua serii Seria 1 si Seria 2. Clasamentul din Liga A se realizeaza in baza punctelor bonus acumulate impotriva contracandidatelor din Serie.
Sistem de disputare tur-retur = 14 etape. La finalul celor 14 etape echipele vor disputa Play off-ul campionatului dupa urmatorul program:
Etapa I -tur; Etapa II -retur:
jocul 1: Loc 1 - Loc 8
jocul 2: Loc 2 - Loc 7
jocul 3: Loc 3 - Loc 6
jocul 4: Loc 4 - Loc 5
Etapa III - IV: tur / retur
Locurile 5-8:
joc * invins joc 1 - invins joc 4
joc ** invins joc 2 - invins joc 3
Semifinale tur/retur
joc A: castigator joc 1 - castigator joc 4
joc B: castigator joc 2 - castigator joc 3
Ultima actualizare în Marţi, 25 Aprilie 2017 18:33
 
Campionatul municipal de minifotbal Deva va intra într-o fază nouă PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Joi, 05 Ianuarie 2017 18:16
altCea mai populară competiţie destinată amatorilor din Deva, campionatul municipal de minifotbal de la baza Realsport, işi va desfăşura in acest an partea secundă a celui de-al 11-lea sezon. Cele 24 de echipe au fost impărţite in două ligi, opt grupări făcand parte din Liga A iar celelalte 16 din Liga B.
Puncte bonus pentru fiecare
După o primă parte a sezonului, in care cele 24 de grupări au fost impărţite in două serii, jucandu-se fiecare cu fiecare, la final, primele patru clasate din fiecare serie au acces in Liga A, unde vor lupta pentru titlu, iar celelalte 16 vor juca in Liga B. Fiecare grupare va incepe partea a doua a sezonului cu puncte bonus, in funcţie de rezultatele directe avute cu adversarii aflaţi in acelaşi eşalon.
Campioana se va decide in urma unei finale
Astfel, in 22 ianuarie va debuta Liga A, formată din echipele Pera BMW - 5 puncte bonus, ABS Decor -“ 4 puncte, Grawe -€“ 4 puncte, Roşu - 4 puncte, Sporting Brad - 4 puncte, Taylor Red&LPG - 2 puncte, AS Electroconat - 1 punct şi Şoimul Băiţa -€“ 0 puncte. Se vor juca un tur şi un retur, fiecare cu fiecare, iar la final se va intra in play-off, meciuri eliminatorii. Astfel, se vor intalni locul 1 cu locul 8, locul 2 cu locul 7, locul 3 cu locul 6 şi locul 4 cu locul 5. Caştigătoarele vor accede in semifinale iar invinsele vor juca in turneul pentru locurile 5-8. Caştigătoarea campionatului municipal de minifotbal Deva se va decide in urma unui singur meci, finala competiţiei.
Multe echipe in eşalonul secund
Liga B este formată din 16 echipe, faza a doua a campionatului urmand să debuteze in 19 februarie. Grupările participante sunt City Taxi - 13 puncte bonus, Pera II -€“ 11 puncte, Alaska -€“ 10 puncte, Comsid - 10 puncte, Templierii - 10 puncte, Heidelberg Cement - 9 puncte, Doctorii - 8 puncte, FC Corona -€“ 8 puncte, Micro 15 - 8 puncte, MDS - 6 puncte, Azaria -€“ 5 puncte, Red Army -€“ 5 puncte, Securit Grup - 5 puncte, Profi Football Team -€“ 4 puncte, Mureşul Santuhalm -€“ 0 puncte şi Ştiinţa -€“ 0 puncte. Se va juca fiecare cu fiecare, un singur tur.
Sursa: Mesagerul Hunedorean (O. Mănăstire)
Ultima actualizare în Miercuri, 11 Ianuarie 2017 16:05
 
Optimile Cupei Romaniei Realsport: Sporting Brad, surpriza negativă! PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Luni, 19 Decembrie 2016 11:01
altUltimele partide oficiale ale anului 2016 de la baza Realsport au fost optimile Cupei Romaniei, desfăşurate intr-o singură manşă eliminatorie. Marea surpriză a acestei faze a fost eliminarea echipei Sporting Brad, una din favoritele la titlu, de către Mureşul Santuhalm, o formaţie outsider. In rest, favoritele şi-au impus legea, calificandu-se in sferturi.
Sporting, pusă la podea
Deşi pornea favorită clară, Sporting Brad a cedat in faţa Mureşului Santuhalm (foto in alb), scor 3-5, după ce la un moment dat invingătorea a condus chiar cu 5-0. Un alt meci intre o echipă de prim eşalon şi una de Liga B a fost adjudecat de outsideră, Pera II impunandu-se in faţa celor de la AS Electroconat. In schimb, derby-urile de Liga A au fost adjudecate de grupările ce plecau cu prima şansă. Grawe s-a impus la limită in faţa lui ABS Decor iar Roşu a invins clar pe Şoimul Băiţa
Deţinătoarea trofeului a făcut scorul optimilor
Cel mai clar succes al optimilor a fost obţinut de deţinătoarea trofeului, Pera BMW, care a invins cu 7-1 pe Comsid. Tot fără drept de apel a caştigat şi City Taxi, 5-0 cu MDS. Dueluri echilibrate au fost cele intre Securit Grup şi FC Corona precum şi Micro 15 cu Templierii, Corona şi Micro obţinand calificarea cu acelaşi scor, 7-4.
Sferturile de finală se vor juca in primăvara anului viitor, in sistem tur-retur, după următorul program:
Grawe -€“ FC Corona
Mureşul Santuhalm -€“ Micro 15
Roşu -€“ Pera BMW
City Taxi -€“ Pera II
Ultima actualizare în Luni, 19 Decembrie 2016 11:02
 
Optimile Cupei Romaniei inchide anul fotbalistic la Realsport PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Vineri, 16 Decembrie 2016 08:11
altPartidele din optimile Cupei Romaniei Realsport, ce se vor disputa maine şi poimaine, sunt ultimele meciuri oficiale din 2016 a competiţiei de minifotbal pentru amatori din Deva. Vor fi opt partide interesante, trei avand favorite certe.
Două partide de primă ligă in optimi
Cele mai interesante dispute sunt Grawe -ABS Decor şi Roşu -€“ Şoimul Băiţa, toate cele patru grupări făcand parte din Liga A. In schimb, in duelurile Pera BMW - Comsid, Sporting Brad - Mureşul Santuhalm şi City Taxi - MDS, primele echipe sunt favorite clare. Dar cum e o competiţie a surprizelor, rezultatele pot oferi şi dezondămante neaşteptate. Cele mai echilibrate dueluri ale acestei faze sunt meciurile FC Corona -€“ Securit Grup, Templierii -€“ Micro 15 şi Pera II -€“ AS Electroconat.
Imperecherile pentru sferturile de finală au fost făcute, acestea urmand să se desfăşoare anul viitor, in sistem tur-retur. Astfel, se vor intani caştigătoarele din meciurile 1- 8; 2-6; 3-7 şi 4-5.
Articol: Ovidiu Manastire, Hunedoarasport.ro
Ultima actualizare în Luni, 19 Decembrie 2016 10:37
 
Anunt important! PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Marţi, 06 Decembrie 2016 22:40
altComisia de organizare al Campionatului Realsport de minifotbal Deva, a publicat pe pagina electronica www.realsport.ro clasamentele cu punctele bonus acumulate de echipe in cele doua serii, precum si programul etapelor din Liga A si Liga B.
Datorita alegerilor din acest week-end, Campionatul intra intr-o scurta pauza competitionala. Jocurile din cadrul Optimilor de finala al Cupei Realsport se vor disputa in data de 17-18 decembrie.
Informatii legate de jocuri si orele de disputare din cupa se gasesc pe pagina la Campionat - Cupa Romaniei - Optimi/sferturi/finale
Va multumim.
Ultima actualizare în Marţi, 06 Decembrie 2016 22:54
 
Surprize in ultima etapă a grupelor Cupei Romaniei Realsport PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Luni, 05 Decembrie 2016 21:01
altUltimele meciuri din grupele Cupei Romaniei Realsport nu au fost lipsite de surprize, grupări cotate cu şansa a doua calificandu-se in optimile de finală. Echipele Securit Grup, FC Corona şi Mureşul Santuhalm au răsturnat calculele hartiei, obţinand accesul in faza eliminatorie după victorii la limită.
Corona a "€žjumulit şoimii€"
Securit Grup a jucat cu calificarea pe masă in duelul direct cu ABS Decor şi a obţinut victoria, la limită, scor 4-3. invinsa sa s-a numărat insă printre cele patru formaţii de pe locul 3 care au obţinut calificarea in optimi. Un meci dramatic s-a jucat şi in grupa F, tot pentru locul 2, care asigura accesul in faza eliminatorie fără alte emoţii. Şoimul Băiţa a avut la un moment dat un avans de două goluri in faţa celor de la FC Corona (foto), dar aceştia din urmă au intors rezultatul, invingand cu 5-4. Golaverajul bun i-a ajutat insă pe "€žşoimi"€ să obţină calificarea de pe locul 3. In fine, in grupa E, Taylor Red&LPG a cedat in faţa Mureşului Santuhalm, scor 2-3, şi a terminat pe locul 4 in grupă, ratand calificarea. Invingătoarea a realizat patru puncte, cu care a trecut in optimi de pe locul 3. Duelul pentru locul 1 in această grupă s-a dat intre Pera II şi Micro 15, ultima deja calificată. Pera II a invins cu 3-2 şi s-a calificat de pe primul loc in grupă.
Doctorii şi Red Army, eliminate de pe locul 3
In celelate trei grupe s-au inregistrat rezultate normale. In grupa A, Grawe a invins MDS, respectandu-şi blazonul dar invinsa s-a calificat de pe locul 3, avand un golaveraj mai bun decat Red Army, din grupa C, -9 faţă de -10. AS Electroconat a trecut de Azaria şi s-a clasat pe locul 2 in grupa A. In grupa B, Comsid a invins Doctorii şi a obţinut locul 2 iar Sporting Brad a trecut clar de Ştiinţa. Cu doar două puncte acumulate, Doctorii a ieşit din competiţie. In grupa C, Templierii a invins pe Heidelberg Cement şi a obţinut locul 2 in grupă. Pe prima poziţie s-a clasat Roşu, care a trecut de Red Army fără a juca, ultima neprezentandu-se la joc.
Ultima actualizare în Luni, 05 Decembrie 2016 21:05
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Campionatul Firmelor

Dati click pe sigla pentru a intra in Campionat

Site-ul oficial FMR

Parteneri Media

 

Arhiva SezoaneLogin Form 

Youtube

Polls

Ce parere aveti despre noul site?
 

Minifotbal in tara

Vizitatori Site

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAzi2366
mod_vvisit_counterIeri9018
mod_vvisit_counterSaptamana asta45414
mod_vvisit_counterSaptamana trecuta41378
mod_vvisit_counterLuna aceasta126390
mod_vvisit_counterLuna trecuta66555
mod_vvisit_counterTOTAL9075819

We have: 126 guests online
IP-ul tau: 54.226.55.151
Azi: Feb 24, 2018

Contact

RealSport
Baza Sportiva RealSport:

Str Axente Sever nr. 32, 
Zona Stadion-Cetate Deva,
Tel./Fax: 0254-231040
E-mail: 
realsportdeva@yahoo.com


Copyright (c) SILVERSOFT          Termeni si Conditii