realsport
Rosu a "rapus" campioana Ligii A Realsport PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Miercuri, 22 Februarie 2017 07:54
altNeinvinsă in acest sezon al Ligii A Realsport, campioana Pera BMW a suferit primul eşec, cedand in duelul cu Roşu, scor 0-2. Astfel, clasamentul s-a strans la varf, primele patru clasate fiind despărţite de doar patru puncte.
Lecţie de pragmatism
Deşi venea după un eşec cu Sporting Brad, Roşu a dat o lecţie de pragmatism in duelul cu Pera BMW, impunandu-se cu 2-0, prin reuşitele semnate in finalul partidei de A. Paul şi Szemely. Liderul are astfel doar un punct avans faţă de Roşu şi Grawe, cea din urmă impunandu-se cu 7-4 in faţa "€žlanternei roşii"€, Şoimul Băiţa. Sporting Brad s-a apropiat la patru puncte de primul loc după succesul cu 5-2 in faţa celor de la AS Electroconat şi speră la titlu mai ales după ultimele achiziţii de jucători, Lintaru, Vajda şi Virtan intărind gruparea „moţilor”. Taylor Red&LPG a obţinut a doua victorie consecutivă, invingand cu 4-1 pe ABS Decor, cea din urmă echipă inregistrand a cincea infrangere la rand.
City Taxi, victorie la scor in debutul Ligii B
La sfarşitul săptămanii trecute a debutat şi Liga B Realsport, rezultatele primei runde neoferind surprize. Liderul City Taxi a făcut scorul etapei inaugurale, 10-1 cu Securit Grup iar Pera II, a doua clasată, a invins pe FC Corona, scor 4-1. Alaska ocupă treapta a treia a podiumului, după victoria cu Templierii, scor 7-2. In această primă etapă s-a consemnat şi prima neprezentare, Ştiinţa pierzand la „masa verde” duelul cu Azaria.(Ovidiu Mănăstire)
Ultima actualizare în Miercuri, 22 Februarie 2017 07:55
 
Castiga un televizor LED Smart LG: Vreau sa fiu MVP la Realsport PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Duminică, 12 Februarie 2017 18:55
Concursul "Vreau sa fiu MVP la Realsport" a demarat la inceputul jocurilor din Liga A si isi propune ca la finalul sezonului jucatorii nominalizati dupa fiecare etape de campionat la rubrica MVP-ul etapei sa intre in cursa pentru castigarea marelui premiu, un televizor LED SMART LG 80 cm.
Comisia de organizare al campionatului Realsport va desemna la finalul fiecarei etape, atat din Liga A cat si din Liga B un jucator cu titlul de MVP-ul etapei, urmand ca la finalul sezonului toti jucatorii nominalizati sa fie introdusi intr-o urna, iar castigatorul va fi ales prin tragere la sorti. Mult succes.
alt
Ultima actualizare în Luni, 20 Februarie 2017 17:05
 
Două succese clare şi două surprize in Liga A Realsport PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Luni, 13 Februarie 2017 21:49

altAS Electroconat (foto) şi Sporting Brad au reuşit să realizeze surprizele rundei a IV-a din Liga A Realsport, invingand pe Grawe, respectiv Roşu, grupări ce acumulaseră maximum de puncte in primele trei etape. In schimb, liderul Pera BMW şi Taylor Red&LPG au obţinut victorii concludente in faţa lui ABS Decor, respectiv Şoimul Băiţa.

Sporting "a trăit" periculos in finalul derbiului
Derbiul dintre Sporting Brad şi Roşu a avut o desfăşurare interesantă. Cu două infrangeri consecutive, Sporting Brad a inceput in forţă şi a condus la un moment dat cu 4-0, prin "dubla" lui Leaha şi golurile inscrise de Şoit şi Talpaş. La acest scor, Sporting s-a relaxat iar Roşu a revenit, apropiindu-se la un singur gol după reuşitele lui Mureşan, care a punctat de două ori, şi Szemely. Insă, trupa lui Cristi Glodean nu a mai avut forţa să egaleze, suferind primul eşec al sezonului.

Grawe a simţit gustul infrangerii
Surpriza primelor trei etape, Grawe Deva, s-a impiedicat de AS Electroconat, deşi pleca favorită. Stanca a deschis scorul pentru AS Electroconat, dar Părău a egalat pentru Grawe. In finalul partidei, Boldor a marcat golul victoriei pentru trupa lui Dan Joltvinschi iar AS Electroconat s-a apropiat la trei puncte de podiumul clasamentului.

Victorie clară pentru campioană
Campioana en-titre, Pera BMW, nu a avut nici o problemă in faţa celor de la ABS Decor, invingand cu 11-3. Tot fără probleme s-a impus şi Taylor Red&LPG in faţa Şoimului Băiţa, cea din urmă deţinand "lanterna roşie", fără nici un punct in clasament. Etapa viitoare programează un nou derbi, Pera BMW urmand să intalnească pe Roşu.(Ovidiu Mănăstire)

Ultima actualizare în Luni, 20 Februarie 2017 17:15
 
Echipele de pe podiumul Ligii A Realsport işi pot mări avansul PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Joi, 09 Februarie 2017 18:30
altSursa: Mesagerul Hunedorean, Ovidiu Manastire
Primele trei clasate in Liga A Realsport, cel mai important eşalon al campionatului municipal de minifotbal din Deva, pleacă favorite in partidele din etapa a IV-a, programate duminică. Dacă inving, Pera BMW, Grawe şi Roşu se desprind decisiv de restul plutonului, la finalul primului sfert al sezonului regulat.
Roşu-Sporting Brad, derbiul rundei
Derbiul etapei se joacă intre Roşu şi Sporting Brad, gruparea lui Cristi Glodean avand primul examen serios din această fază a competiţiei. Cu două infrangeri consecutive, brădenii au de luat o revanşă in faţa celor de la Roşu, care i-au invins in faza preliminară a sezonului.
Ultimele clasate, duel pentru puncte
Fără nici un punct in acest an, ABS Decor are o misiune imposibilă in faţa campioanei Pera BMW, care a realizat un parcurs perfect pană acum. In schimb, tot cu zero in dreptul punctelor realizate in 2017, Taylor Red&LPG şi Şoimul Băiţa vor incerca să-şi imbunătăţească zestrea in meciul direct. Un duel interesant se anunţă cel dintre Grawe şi AS Electroconat, surpriza inceputului de sezon neavand un duel facil. Toate partidele etapei a IV-a vor putea fi văzute live pe Facebook şi pe canalul Realsport de pe youtube.
Ultima actualizare în Luni, 20 Februarie 2017 17:15
 
Primele trei clasate in Liga A Realsport s-au desprins de pluton PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Luni, 06 Februarie 2017 22:45
altFormaţiile Pera BMW, Grawe Deva şi Roşu au luat un avans consistent in fruntea Ligii A Realsport, după disputarea etapei a III-a. Toate cele trei grupări au obţinut victorii importante şi par a fi singurele capabile să lupte pentru titlul de campioană.
Pera BMW s-a impus in derbi
Cu un Silviu Boloş in formă maximă, Roşu nu a avut o misiune uşoară cu Şoimul Băiţa, chiar dacă scorul de 7-2 ar putea spune altceva. Gruparea lui Cristi Glodean s-a desprins in finalul meciului, după ce, la 3-2, tinerii de la Băiţa au avut cateva ocazii mari de a egala. Derbiul Pera BMW - Sporting Brad a fost echilibrat dar campioana a ştiut să profite de momentele de slăbiciune ale adversarului. Pirvu şi Gavriluţi au marcat pentru trupa lui Ovidiu Ioiescu iar Şoit a redus din diferenţă in final, din penalti, dar brădenii nu au mai avut timp şi pentru golul egalizator.
Victorii concludente pentru Grawe şi Electroconat
Surpriza inceputului de sezon, Grawe, nu a avut nici o problemă in faţa celor de la ABS Decor, pe care i-au invins cu 6-2, conducand in permanenţă pe tabela de marcaj. Un succes clar a obţinut şi AS Electroconat, 5-1 in faţa celor de la Taylor Red&LPG. Chiar dacă invinsa a deschis scorul, trupa lui Cornel Curtean a intors rezultatul şi s-a impus lejer pană la final. Etapa viitoare va avea loc un nou derbi, Sporting Brad - Roşu, brădenii căutand revanşa după infrangerea din prima fază a sezonului.
Sursa: Mesagerul Hunedorean, Ovidiu Manastire
Ultima actualizare în Luni, 20 Februarie 2017 17:05
 
Grawe Deva, performera rundei secunde din Liga A Realsport PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Luni, 30 Ianuarie 2017 18:27
altOvidiu Mănăstire, Mesagerul Hunedoarean
Echipa Grawe Deva a obţinut cea mai spectaculoasă victorie in a doua rundă din Liga A Realsport, cel mai important eşalon al campionatului municipal de minifotbal din Deva. Cu Liviu Herci (foto) in mare formă, Grawe a invins clar o favorită la titlu, Sporting Brad, scor 7-1.
Liviu Herci, "€žone-man show"€
După ce in faza preliminară a competiţiei, Sporting Brad invinsese pe Grawe cu 5-2, cea din urmă şi-a luat revanşa in etapa secundă a Ligii A. Chiar dacă brădenii au deschis scorul, Grawe a revenit şi, cu un Liviu Herci in zi de graţie, marcator a cinci goluri, a intors rezultatul, impunandu-se cu 7-1. Astfel, trupa "€žpăstorită"€ de Adrian Radu se menţine la un punct in spatele liderului Pera BMW, care conduce ierarhia. Echipa lui Ovidiu Ioiescu a invins fără probleme pe Şoimul Băiţa, scor 8-1, şi rămane principala favorită la cucerirea celui de-al doilea titlu consecutiv.
Succes muncit din greu pentru Roşu
Un meci echilibrat s-a jucat intre Roşu şi Taylor Red&LPG, chiar dacă prima grupare era favorită. Duelul s-a decis in final, printr-un gol al lui Elek Szemely, acesta deviind in plasă din apropierea porţii, şutul lui Silviu Boloş. AS Electroconat a obţinut primul succes din această fază a competiţiei, trecand cu 3-2 de ABS Decor. Trupa lui Cornel Curtean a avut control asupra inregii partide, conducand cu 2-0 şi 3-1, iar adversarii au punctat pentru a doua oară chiar la ultima fază a meciului. Etapa viitoare programează un nou derbi, intre Pera BMW şi Sporting Brad, cele două urmand să se infrunte in premieră in acest sezon.
Ultima actualizare în Luni, 30 Ianuarie 2017 18:31
 
Campionatul Realsport a debutat in noul an PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Miercuri, 25 Ianuarie 2017 08:50
altCompetiţia destinată fotbaliştilor amatori din reşedinţa judeţului s-a reluat la finalul săptămanii trecute cu partidele din prima etapă a Ligii A, principalul eşalon al intrecerii. Primele partide oficiale nu au oferit rezultate surpriză, echipele favorite obţinand victorii scontate. Astfel, campioana şi liderul la zi, Pera BMW, a invins pe AS Electroconat, scor 3-1 iar Grawe a reuşit scorul rundei inaugurale, trecand cu 6-2 de Taylord Red&LPG. Sporting Brad nu a avut nici o problemă in faţa Şoimului Băiţa, pe care a invins-o cu 5-1, iar Roşu a caştigat duelul cu ABS Decor, scor 5-3. Clasamentul este strans in partea superioară, patru echipe fiind despărţite de un punct. Lider este Pera BMW, cu 8 puncte, urmat de Grawe, Sporting Brad şi Roşu, toate cu cate şapte puncte. (Ovidiu Mănăstire)
Ultima actualizare în Miercuri, 25 Ianuarie 2017 08:51
 
Takacs Attila nou Secretar General al Federatiei Europene de Minifotbal PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Luni, 23 Ianuarie 2017 12:46
altFederatia de Minifotbal din Romania reprezentat la cel mai inalt nivel in forul european de minifotbal prin Attila Takacs, care a devenit Secretarul General al Federatiei Europene pentru urmatorii cinci ani. Alegerile pentru noua conducere al EMF a avut loc in Brno, Cehia la care au participat presedintii de federatii nationale. In urma votului exprimat de cei 27 de membri prezenti, EMF va fi condus de catre David Tibor (Ungaria) - presedinte, Filip Juda (Cehia) - vicepresedinte si Takacs Attila ( Romania) - Secretar General. Alegerea unui roman in cea mai inalta structura de conducere al forului european este un castig pentru tot minifotbalul romanesc si o recunostinta a tarilor membre, ca Federatia de Minifotbal din Romania este una din cea mai bine organizata si performanta federatie din Europa.
Forul european a fost infiintat in 2012, primul presedinte ales fiind Razvan Burleanu, care la acea data era si presedintele Federatiei de Minifotbal din Romania.
"Felicitări lui Takacs Attila, ne bucurăm că Romania va rămane in continuare un pilon important in conducerea şi dezvoltarea minifotbalului european. Ceilalţi membrii ai EMF au apreciat eforturile şi capacităţile Romaniei şi, prin votul acordat, au asigurat dreptul de a fi in continuare in conducerea forului European"€, a declarat Ioan Onicaş, preşedinte al Federaţiei de Minifotbal din Romania.
Ultima actualizare în Luni, 23 Ianuarie 2017 12:48
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Campionatul Firmelor

Dati click pe sigla pentru a intra in Campionat

Site-ul oficial FMR

Parteneri Media

 

Arhiva SezoaneLogin Form 

Youtube

Polls

Ce parere aveti despre noul site?
 

Minifotbal in tara

Vizitatori Site

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAzi44
mod_vvisit_counterIeri6335
mod_vvisit_counterSaptamana asta13425
mod_vvisit_counterSaptamana trecuta43748
mod_vvisit_counterLuna aceasta80417
mod_vvisit_counterLuna trecuta71239
mod_vvisit_counterTOTAL8551704

We have: 47 guests online
IP-ul tau: 54.81.197.127
Azi: Sep 20, 2017

Contact

RealSport
Baza Sportiva RealSport:

Str Axente Sever nr. 32, 
Zona Stadion-Cetate Deva,
Tel./Fax: 0254-231040
E-mail: 
realsportdeva@yahoo.com


Copyright (c) SILVERSOFT          Termeni si Conditii