realsport
Rosu a ramas in fruntea Ligii A Realsport PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Miercuri, 05 Aprilie 2017 04:59
altPentru a doua etapă la rand, trupa lui Cristi Glodean rămane pe cea mai inaltă treaptă a clasamentului Ligii A Realsport, cel mai important eşalon al campionatului municipal de minifotbal Deva. Roşu a invins clar pe Sporting Brad, in derbiul etapei a XI-a şi soarta sezonului regulat se va decide in etapa viitoare, cand actulalul lider intalneşte campioana en-titre, Pera BMW.
Liderul a făcut legea in derbi
Roşu a inceput tare derbiul cu Sporting Brad şi la pauză conducea cu 2-0. Partea secundă a fost tot la discreţia echipei lui Cristi Glodean, care a mai punctat de trei ori, brădenii marcand şi ei de două ori iar scorul final a fost 5-2. Pera BMW nu a avut emoţii in duelul cu ABS Decor, caştigand cu 8-0 şi aşteaptă derbiul din runda următoare cu actualul lider. Victorii clare au obţinut Taylor Red&LPG şi Grawe, in faţa celor de la Şoimul Băiţa, respectiv AS Electroconat, dar fiecare echipă şi-a păstrat poziţia din clasament.
Ştiinţa a predat "lanterna roşie"
In eşalonul secund a fost o etapă fără surprize, poate doar remiza celor de la Alaska in faţa grupării Heidelberg Cement, scor 3-3, ieşind puţin din sfera normalului. In schimb, primele patru clasate au fost obţinut victorii lejere, City Taxi trecand de Doctorii, scor 8-4, Pera II a invins cu 11-0 pe Profi Football Team, Micro 15 a intrecut cu 10-0 pe Securit Grup, adversarii neprezentandu-se iar FC Corona a caştigat duelul cu Azaria, scor 6-0. S-a schimbat şi "lanterna roşie"€ a acestui eşalon, MDS preluand-o de la Ştiinţa după infrangerea clară din meciul direct, scor 2-8. (Ovidiu Mănăstire)
Ultima actualizare în Miercuri, 05 Aprilie 2017 05:00
 
Calendarul FMR pentru competitiile nationale 2017 PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Vineri, 24 Martie 2017 07:58
altS-au stabilit datele si locatiile de desfasurare ale competitiilor nationale pe anul 2017:
23 - 25 iunie 2017 - Campionatul National pentru Firme si Institutii: Piatra Neamt
30 iunie - 2 iulie 2017 - Campionatele Regionale
Sitemul de organizare, nr. echipe participante si calficate la Campionatul National se va anunta in curand. Organizatorii locali au obligatia de a solicita inscrierea echipei / echipelor in vederea participarii la Campionatul Regional pana in data de 07 mai 2017. Comunicarea de catre organzatori a numelui echipei / echipelor participante la Campionatul Regional: 05 iunie 2017.
- Regiunea Sud-Vest - Drobeta Turnu Severin, Baza Sportiva Drobeta
- Regiunea Sud-Est - Brasov, Baza Sportiva Pro Arena
- Regiunea Nord-Vest - Oradea, Baza Sportiva Tineretul
- Regiunea Nord-Est - Iasi, Arena Magic Sport
07 - 09 iulie 2017 - Cupa Romaniei: Cluj Napoca
Organizatorii au obligatia de a anunta participarea echipei/echipelor la Cupa Romaniei pana in data de 10 mai 2017. Comunicarea de catre organzatori a numelui echipei/echipelor, participante la Cupa Romaniei, se va face pana cel tarziu in data de 20 iunie. Mai multe detalii in curand. 
In situatia echipelor, care au participat la Campionatul Regional si solicita inscrierea la Cupa Romaniei, organizatorii vor achita taxa de participare pana in data de 03 iulie (inscrierile se vor face in limita locurilor libere ramase disponibile).
14 - 16 iulie 2017 - Turneul Final al Campionatului National: Bacau - revenim cu detalii de organizare, participare.
septembrie 2017 - Supercupa Romaniei: locatia va fi stabilita dupa incheierea competitiilor nationale
septembrie 2017 - Campionatul National OLD BOYS: locatia va fi stabilita dupa incheierea competitiilor nationale
Ultima actualizare în Vineri, 24 Martie 2017 08:00
 
Clasamentul Ligii A Realsport "s-a rupt" PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Vineri, 24 Martie 2017 07:33
altPrincipalul eşalon al campionatului municipal de minifotbal din Deva şi-a impărţit echipele in două plutoane, cu cinci etape inaintea finalului sezonului regulat. Primele patru clasate au deja un avans destul de consistent faţă de ultimele patru, astfel că lupta se va da pentru poziţiile finale care vor decide şi partidele din play-off.
Victorii clare pentru Pera BMW şi AS Electroconat
Invinsă in runda trecută de AS Electroconat, campioana Pera BMW s-a răzbunat pe ultima clasată, Şoimul Băiţa, căreia i-a administrat un categoric 11-0. Nici AS Electroconat nu a avut nici o emoţie in duelul cu ABS Decor, pe care a invins-o cu 7-2, consolidandu-şi locul 4 din clasament. Roşu a rămas pe podium după succesul cu Taylor Red&LPG, scor 5-2, fiind la un punct in spatele liderului.
Sporting Brad a obţinut trei puncte dramatice
Derbiul etapei a fost adjudecat de Sporting Brad, care şi-a luat revanşa in faţa celor de la Grawe după infrangerea din tur. Meciul a fost unul cu deznodămant dramatic, Sporting obţinand victoria cu 4-3 in ultimele secunde după ce, cu şase minute inaintea finalului, Grawe conducea cu 3-2. Andrei Şoit (foto) a marcat golul victoriei, cu capul, după ce a caştigat un duel aerian cu portarul celor de la Grawe.
Mureşul Santuhalm a pus probleme echipei de pe locul 2
In eşalonul secund, Pera II a avut de muncit pentru succesul cu Mureşul Santuhalm, scor 3-1, a doua clasată a Ligii B marcand toate golurile in ultimele minute ale partidei, după ce adversarii au cedat fizic. Liderul City Taxi nu a avut nici o problemă in faţa celor de la Templierii, caştigand cu 9-1 iar scorul rundei a fost realizat de Micro 15, 12-2 cu Profi Football Team. Derbiul etapei a fost adjudecat de Alaska, formaţie care a invins cu 5-2 pe Doctorii. In afara primelor două clasate, care au un uşor avans, echipele de la locul 3 la locul 8 sunt despărţite de doar cinci puncte, astfel că oricare ar putea avea aspiraţii la podium. (Ovidiu Mănăstire)
Ultima actualizare în Vineri, 07 Aprilie 2017 13:40
 
AS Electroconat mai face o "victimă" in Liga A Realsport PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Miercuri, 15 Martie 2017 07:55
altDupă ce a invins acum două etape pe Roşu, AS Electroconat a mai reuşit un rezultat de senzaţie in Liga A Realsport, trecand de liderul la zi şi campioana en-titre, Pera BMW. De infrangerea campionilor au profitat Roşu şi Sporting Brad, cele două apropiindu-se la un punct de prima poziţie.
Punctele bonus fac diferenţa in primul eşalon
AS Electroconat este surpriza plăcută a acestui sezon din Liga A Realsport. Pornită ca ousideră, trupa lui Claudiu Hirceagă şi Dan Joltvinschi se ia la trantă cu "granzii"€ campionatului municipal de minifotbal din Deva şi relansează lupta pentru şefia clasamentului. După succesul in faţa lui Roşu, de acum două etape, AS Electroconat a invins şi liderul Pera BMW, scor 2-1 şi are aceeaşi linie de clasament cu primele trei clasate, diferenţa făcandu-se la punctele bonus cu care s-a pornit in competiţie. De eşecul liderului au profitat Sporting Brad, invingătoare cu 10-3 in faţa Şoimului Băiţa, şi Roşu, care a trecut cu 3-1 de ABS Decor, ambele apropiindu-se la un punct de primul loc. O infrangere surprinzătoare a suferit Grawe, 2-3 cu Taylor Red&LPG, acest eşec, al doilea consecutiv, coborand-o pe locul 5.
Revolta codaşelor in Liga B
In cel de-al doilea eşalon, primele două clasate, City Taxi şi Pera II, incep să se desprindă de pluton. Ambele au obţinut cea de-a patra victorie consecutivă, City Taxi invingand pe Azaria, scor 6-3, iar Pera II a caştigat derbiul cu Micro 15, scor 2-1. Luptă mare se dă pentru locul 3, şase echipe fiind despărţite de trei puncte. Pe podium a urcat din nou Alaska, care a invins pe Comsid, scor 2-0, dar Micro 15, FC Corona, Doctorii, Comsid şi Heidelberg Cement sunt aproape şi pot oricand ataca a treia poziţie. A fost o etapă şi a echipelor din subsolul clasamentului, trei dintre ele obţinand victorii nescontate. Astfel, Profi Football Team a trecut de MDS, scor 5-3, Ştiinţa a invins pe Doctorii, scor 6-4, iar Mureşul Santuhalm a trecut de Templierii, scor 9-1. (Ovidiu Mănăstire)
Ultima actualizare în Vineri, 07 Aprilie 2017 13:39
 
Romania castigatoarea, Tournoi des Champions Tunisia PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Miercuri, 15 Martie 2017 07:45
altEchipa nationala de minifotbal a Romaniei a castigat prima editie a "Tournoi des Champions", turneu amical international la care au mai participat gazda Tunisia, Irak, Coasta de Fildes, Portugalia si Ungaria.
“Tricolorii” au trecut la pas de Irak, 6-0, apoi au remizat in compania reprezentativei maghiare, 0-0, calificandu-se in semifinalele competitiei, unde au invins Portugalia cu 2-1. A urmat ultimul act, disputat impotriva Ungariei si adjudecat de echipa noastra dupa prelungiri, 3-1. Fluierul de final i-a gasit pe jucatorii de pe banca in picioare, cantand, iar descatusarea celor din teren demonstreaza ca la echipa nationala s-a inchegat un grup unit, capabil sa isi propuna o clasare pe podium la competitiile majore din acest an, Campionatul European din Cehia si Campionatul Mondial din Tunisia.
Spectatorii au creat o atmosfera de sarbatoare in tribune pe parcursul "Tournoi des Champions", incurajandu-I atat pe jucatorii nostri, cat si pe cei doi arbitri romani, Roxana Glavan si Adrian Enasescu. Acestia au condus meciuri pana in faza finale mici, unde gazda Tunisia a obtinut bronzul dupa 4-0 cu Portugalia.
Ne bucuram atat pentru rezultatul sportiv obtinut in Tunisia, cat si pentru formarea acestui grup unit, performante pentru care vreau sa ii felicit pe jucatori si pe membrii staffului tehnic. Romania s-a ridicat la nivelul asteptarilor si nu poate decat sa ne bucure ca am revenit in tara cu medaliile de aur. Echipa nationala de minifotbal este cel mai pretios lucru pe care-l avem si trebuie sa avem grija de ea, sa ne putem mandri cu ea din nou, si imi doresc ca imnul echipei nationale sa fie cantat de la primul meci pana la ultimul act al competitiilor in care jucam. Echipa nationala de minifotbal este a noastra, a tuturor, si stiu ca foarte multi sunt mandri de ea si vor fi alaturi de baieti atat fizic, cat si in fata televizorului la fiecare joc disputat in acest an. 
Ultima actualizare în Vineri, 07 Aprilie 2017 13:41
 
Echipa Nationala a Romaniei participa la un turneu amical in Tunisia PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Miercuri, 08 Martie 2017 20:42
altReprezentativa de minifotbal a Romaniei va participa la un turneu amical in Tunisia in perioada 10-12 martie, la care vor mai lua startul Ungaria, Irak, Portugalia, Coasta de Fildes si gazda Tunisia. Este una din cele mai puternice competitii amicale internationale, Tournoi des Champions. "Tricolorii" vor avea, astfel, ocazia sa ia contact cu tara in care se va desfasura a doua editie a Campionatului Mondial, intre 11 si 20 august, dar si de a se lupta cu echipe foarte puternice de pe trei continente. Totodata ceasta actiune este prima dintre cele trei stagii de pregatire contand pentru EMF Euro 2017 (9-17 iunie, Cehia).
Directorul tehnic al echipei nationale, Dan Cojocaru, este bucuros ca Romania participa la aceasta intrecere, unde stafful va avea ocazia sa vada la lucru 15 jucatori: "Ne va ajuta foarte mult acest turneu, cu atat mai mult cu cat in Tunisia se va desfasura si Campionatul Mondial din acest an. Echipele pe care le vom intalni sunt foarte puternice, iar pentru unii dintre jucatori este o ocazie buna sa vada ce inseamna meciuri internationale, cu presiune".
Primele doua clasate din fiecare grupa se vor califica in semifinale, iar organizatorii au hotarat sa se dispute atat finala pentru locurile 3-4, cat si un meci intre echipele care incheie grupa pe ultimul loc, pentru stabilirea unui clasament complet. Astfel, fiecare formatie participanta va disputa minim trei meciuri.
Programul Tournoi des Champions 2017 (ora Romaniei)
 
Pera BMW incheie în frunte turul Ligii A Realsport PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Miercuri, 08 Martie 2017 20:25
altDeţinătoarea titlului de campioană municipală la minfotbal a Devei a terminat pe intaia poziţie a clasamentului prima parte a sezonului regulat din Liga A Realsport, avand patru puncte avans faţă de principalele urmăritoare. Derbiul rundei a fost adjudecat de Roşu, care a invins pe Grawe, cea din urmă pierzand poziţia de pe podium.
Roşu, victorie clară in derbi
Lidera ierarhiei, Pera BMW, nu a avut nici o emoţie in duelul cu Taylor Red&LPG, invingand cu 4-1 şi a terminat prima parte a sezonului regulat in frunte. Pe poziţia secundă se situează Roşu, care după eşecul cu AS Electroconat s-a răzbunat pe Grawe, invingand-o cu 6-1. Cea din urmă a pierdut locul de pe podium, căzand pe poziţia a patra. Scorul rundei l-a reuşit Sporting Brad, care a trecut cu 10-3 de ABS Decor şi a urcat in premieră in trioul fruntaş. AS Electroconat şi-a continuat evoluţiile bune şi a invins pe ultima clasată, Şoimul Băiţa, scor 8-5, egaland-o la puncte pe Grawe.
Patru echipe cu maximum de puncte in 2017
Derbiul Ligii B a fost adjudecat de City Taxi, care a invins la limită, scor 2-1, pe Alaska. Invingătoarea se menţine in fruntea clasamentului, cu trei victorii din trei meciuri in 2017, iar invinsa a căzut pană pe locul 5. Maximum de puncte in acest an a realizat şi Pera II, după succesul cu MDS, scor 7-3, Micro 15, invingătoare cu 5-0 in faţa celor de la Mureşul Santuhalm, dar şi Doctorii, care a trecut de Securit Grup, scor 3-1. Victorii in această rundă a eşalonului secund au mai realizat Heidelberg Cement, 6-1 cu Profi Football Team, Comsid, 6-2 cu Ştiinţa, FC Corona, 3-1 cu Red Army şi Azaria, 4-2 cu Templierii. (Ovidiu Mănăstire)
Ultima actualizare în Miercuri, 08 Martie 2017 20:25
 
Minimercato 06-11 martie 2017 PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Miercuri, 22 Februarie 2017 13:00

altIn baza deciziilor emise de Federatia de Minifotbal cat si a necesitatii de a stabilia o perioada de transfer in campionat, Comisia de organizare a decis ca in perioada 06-11 martie (finalul tururlui si inceputul turului) sa permita o perioada de transfer in Liga A - Minimercato.

- transferul de jucatori (activi) in Liga A se vor efectua intre tur si retur, perioada de minimercato stabilit de Comisia de Organizare (06-11 martie 2017).

- In cazul jucatorilor activi transferul se realizeaza doar pe baza acordului de transfer semnat de delegatul echipei de la care pleaca jucatorul transferat si legitimatia jucatorului - acordul de transfer se poate ridica de la biroul bazei sportive.

- Transferul jucatorilor activi in Liga B se vor efectua in perioada pauzei de Pasti ( 10 - 20 aprilie 2017)

- jucatorul inactiv, (care nu a jucat consecutiv in ultimele 15 etape de campionat, este considerat jucator liber), jucatorul se poate transfera in orice liga din campionat in perioadele stabilite de C.O, cu conditia ca echipa la care doreste sa joace are mai putin de 15 jucatori in lot. Transferul se face fara acordul delegatului, (a echipei de la care pleaca jucatorul) doar pe baza legitimatiei de jucator si a adeverintei medicale.

- O echipa pe perioada campionatului, nu poate rula mai mult de 18 jucatori in lot. Aceasta regula urmeaza a fi schimbat incepand cu sezonul 2017-2018

- legitimarea de jucator nou se face pana in data de 30 martie 2017, indiferent de divizie, cu conditia ca echipa sa aiba mai putin de 15 jucatori pe lista.

- delegatii, care au in lot mai mult de 15 jucatori au obligatia de a renunta la jucatori si de a preda la biroul bazei sportive legitimatia jucatorilor.

- transferul de jucatori dintr-un alt campionat afiliat la Federatia de Minifotbal in campionatul Realsport se face conform regulamentului stabilit de C.O. al campionatului Realsport si in baza deciziilor emise de FMR, dar nu mai tarziu de 01 martie 2017. Deciziile si prevederile regulamentului national stabilit de Comitetul Executiv al FMR puteti gasi aici.

Ultima actualizare în Miercuri, 08 Martie 2017 20:21
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Campionatul Firmelor

Dati click pe sigla pentru a intra in Campionat

Site-ul oficial FMR

Parteneri Media

 

Arhiva SezoaneLogin Form 

Youtube

Polls

Ce parere aveti despre noul site?
 

Minifotbal in tara

Vizitatori Site

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAzi2321
mod_vvisit_counterIeri9018
mod_vvisit_counterSaptamana asta45369
mod_vvisit_counterSaptamana trecuta41378
mod_vvisit_counterLuna aceasta126345
mod_vvisit_counterLuna trecuta66555
mod_vvisit_counterTOTAL9075774

We have: 119 guests online
IP-ul tau: 54.226.55.151
Azi: Feb 24, 2018

Contact

RealSport
Baza Sportiva RealSport:

Str Axente Sever nr. 32, 
Zona Stadion-Cetate Deva,
Tel./Fax: 0254-231040
E-mail: 
realsportdeva@yahoo.com


Copyright (c) SILVERSOFT          Termeni si Conditii