realsport
Roşu a caştigat sezonul regulat al Ligii A Realsport PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Miercuri, 03 Mai 2017 19:50
altEchipa lui Cristi Glodean s-a impus in ultima rundă a primei părţi din Liga A Realsport, terminand in fruntea clasamentului şi va avea un program mai lejer pană in finală. In schimb, campioana Pera BMW s-a clasat pe locul 2 şi o aşteaptă un duel de foc in semifinale, contra lui Sporting Brad.
Campioana, traseu mai greu spre finală
Roşu nu s-a impiedicat de Grawe in ultima etapă a sezonului regulat din Liga A Realsport, caştigand cu 6-1, şi a incheiat pe prima poziţie, cu un punct peste Pera BMW. Aceasta a caştigat la randul ei lejer, impunandu-se cu 8-1 in faţa celor de la Taylor Red&LPG. AS Electroconat a terminat pe locul 4, după succesul cu 10-0 in faţa "lanternei roşii", Şoimul Băiţa, iar Sporting Brad s-a "distrat" cu ABS Decor, realizand scorul etapei, 14-2.
Alaska, "innecată" in Mureş
In Liga B a fost o rundă a surprizelor, trei candidate la locul 3 fiind invinse. Astfel, cel mai neaşteptat rezultat s-a inregistrat in duelul Mureşul Santuhalm - Alaska, scor 4-3, iar Comsid a fost invinsă clar de Heidelberg Cement, scor 9-4. Intr-un duel echilibrat, Doctorii a trecut de FC Corona cu 5-2, revenind după ce invinsa a condus in debutul partidei cu 2-0. Pera II a intrerupt seria pozitivă a Ştiinţei, invingand-o cu 14-2, iar liderul City Taxi a trecut de MDS, scor 12-2. Scorul etapei l-a realizat Securit Grup, care a invins pe Profi Football Team cu 18-0
Articol scris: Ovidiu Manastrie, Mesagerul Hunedoarean
Ultima actualizare în Vineri, 05 Mai 2017 09:53
 
Program Jocuri Liga A Play off PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Duminică, 30 Aprilie 2017 10:47
altComisia de organizare anunta echipele din Liga A, programul de desfasurare a jocurilor din Play -off.
Etapa I -tur / data: 07 mai, duminica 
Etapa II -retur: 14 mai, duminica
jocul 1: Loc 1 - Loc 8
jocul 2: Loc 2 - Loc 7
jocul 3: Loc 3 - Loc 6
jocul 4: Loc 4 - Loc 5
Locurile 5-8:
Etapa III: tur - data: 21 mai, duminica
Etapa IV: retur - data: 28 mai, duminica
joc * invins joc 1 - invins joc 4
joc ** invins joc 2 - invins joc 3
Semifinale tur - data: 21 mai, duminica
Semifinale retur - data: 28 mai, duminica
joc A: castigator joc 1 - castigator joc 4
joc B: castigator joc 2 - castigator joc 3
Etapa V - tur: data 04 iunie, duminica
Locul 5-6 : castigator joc * - castigator joc **
Locul 7-8 : invins joc * - invins joc **
Finala mica: tur - invins joc A -invins joc B
Finala mare: tur - castigator joc A - castigator joc B
Echipa castigatoare din finala mare va fi desemnata Campioana Realsport, editia 2016-2017
Festivitate de premiere campionat 04 iunie 2017.
Ultima actualizare în Marţi, 02 Mai 2017 07:29
 
Regulament Play off Liga A PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Duminică, 30 Aprilie 2017 10:25
altRegulament departajare, sistem disputare si criteriul de calificare in Play off-ul Ligii A:
art. 1 Jocurile din Play off se disputa in sistem eliminatoriu tur/retur, cu exceptia jocurilor din finala mica, finala mare si locurile 5-8.
art. 2 Partidele se disputa, conform programului oficial anuntat.
art. 3 In cazul jocurilor care se termina la egalitate in tur, rezultatul inregistrat ramane valabil si nu se va trece la executarea loviturilor de departajare.
art. 4 In cazul in care o echipa castiga in tur iar in retur pierde cu o diferenta mai mare de goluri decat in prima mansa (golaveraj mai bun) va fi desemnata echipa calificata. In gaz de egaliate dupa al doilea joc (rezultat+goluri maracate) se vor executa alternativ cate 3 (trei) lovituri de departajare de catre fiecare echipa. Daca egalitatea va persista, se va executa in continuare cate o lovitura de fiecare echipa pana cand una marcheaza si cealalta rateaza. Pot participa toti jucatorii trecuti pe raportul de arbitraj, cu conditia ca numarul sa fie egal, inainte de a se trece la executarea loviturilor de departajare.
art. 5 In cazul jocurilor care se desfasoara in sistem tur eliminatoriu si care se termina la egalitate, se va trece direct la loviturile de departajare. Se vor executa alternativ, cate 3 (trei) lovituri de departajare de catre fiecare echipa. Daca egalitatea va persista, se va executa in continuare cate o lovitura de fiecare echipa pana cand una marcheaza si cealalta rateaza. Pot participa toti jucatorii trecuti pe raportul de arbitraj, cu conditia ca numarul sa fie egal, inainte de a se trece la executarea loviturilor de departajare.
art. 6 Echipa castigatoare din finala mare va fi desemnata Campioana Realsport, editia 2016-2017
art. 7 La finalul sezonului Campioana si vicecampiona vor participa la Campionatul Regional Sud Vest, in perioada 30 iunie-02 iulie la Drobeta Turnu Severin organizat de Federatia de Minifotbal din Romania.
Ultima actualizare în Duminică, 07 Mai 2017 16:20
 
Campionatul Realsport LIVE Stream pe Youtube si Facebook PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Vineri, 27 Ianuarie 2017 13:27
altCampionatul de minifotbal amatori Deva se vede la Realsport TV pe Youtube si Facebook.
Programul transmisiilor Live, Duminica 30.04
15:00 ABS Deva - Sporting Brad
16:00 AS Electroconat - Soimii Baita
17:00 Grawe Deva - Rosu
18:00 Taylor Red&LPG - Pera BMW
Spectacolul continua in fiecare weekend urmarind pagina de Facebook - Realsport Deva si canalul de YouTube Realsport.
Toate jocurile transmise se gasesc in arhiva Realsport de pe YouTube:
Ultima actualizare în Duminică, 30 Aprilie 2017 09:40
 
Penultima etapă a Ligii A Realsport nu a lăsat loc surprizelor PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Marţi, 25 Aprilie 2017 09:05
altCu o etapă inaintea finalului sezonului regulat al principalului eşalon din campionatul municipal de minifotbal Deva, situaţia a rămas neschimbată, toate favoritele impunandu-se in meciurile pe care le-au disputat. Roşu a rămas lideră şi depinde doar de rezultatul său in duelul cu Grawe pentru a termina in fruntea ierarhiei.
Roşu, la un pas de caştigarea sezonului regulat
Chiar dacă vremea nu a fost una de partea fotbalului, partidele de la baza Realsport din Deva s-au desfăşurat in totalitate. Cel mai dezechilibrat meci din primul eşalon a fost cel dintre Roşu şi AS Electroconat, incheiat 10-0, o revanşă a liderului după infrangerea din meciul tur. In schimb, campioana Pera BMW a invins cu 2-0 pe Grawe intr-o dispută destul de echilibrată. Tot cu 2-0 s-a impus şi Sporting Brad, in faţa celor de la Taylor Red&LPG, iar duelul codaşelor a fost adjudecat de ABS Decor, care a trecut cu 5-2 de Şoimul Băiţa, obţinand totodată primul succes din acest sezon in Liga A. Ierarhia finală a primelor două locuri se va stabili in ultima rundă a sezonului regulat, Roşu avand nevoie de victorie in duelul cu Grawe pentru a rămane pe primul loc iar Pera BMW va intalni pe Taylor Red&LPG.
Alaska a caştigat derbiul Ligii B
Derbiul etapei in Liga B a fost adjudecat de Alaska, care a invins cu 3-2 pe Micro 15, consolidandu-şi poziţia a treia din clasament. Un alt duel cu implicaţii pentru podium a fost caştigat de FC Corona, care a trecut cu 4-2 de Comsid, urcand pe locul 4 in clasament. Primele două clasate, City Taxi şi Pera II s-au impus fără probleme in duelurile cu Heidelberg Cement, respectiv Securit Grup iar Ştiinţa şi-a continuat seria pozitivă, obţinand a patra victorie la rand, după ce a trecut cu 4-2 de Mureşul Santuhalm.
Sursa: Ovidiu Manastire - Mesagerul Hunedoarean
Ultima actualizare în Marţi, 25 Aprilie 2017 09:05
 
Se da startul unei noi editii de Campionat pentru Firme si Institutii PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Miercuri, 19 Aprilie 2017 14:18
altCAMPIONATUL REALSPORT DE
MINIFOTBAL AMATORI AL FIRMELOR SI INSTITUȚIILOR DEVA
sezonul 2017 editia a III-a
Sistemul de disputare campionat: - sezonul incepe cu min. 8 echipe, se disputa sistem tur-retur (min. 14 etape). In cadrul campionatului pot participa echipe cu jucatori angajati in cadrul firmei, instituției pe care o reprezintă. Echipa castigatoare va participa la Campionatul National ce va avea loc la Piatra Neamt in perioada 23-25 Iunie, organizat de Federatia de Minifotbal din Romania. La cest eveniment vor participa peste 20 de echipe din intreaga tara.
Echipele participante vor completa tabelul de inscriere cu jucătorii, semnat si stampilat de biroul resurse umane.
Fiecare jucator participant va avea asupra sa adeverinta medicala, apt pentru sport.
Programul competițional se stabilește la inceputul sezonului la ințelegere cu delegații echipelor, singura condiție impusa este, ca o etapa sa se dispute inaintea următoarei etape programate. Partidele se pot disputa in zilele de luni - sambăta.
Taxa inscriere campionat: 400 lei/ echipa.Barem de joc / echipa /etapa 70 lei
Mai multe informatii si inscriere: Gaspari Karoly : 0752 956 514
Regulament competitie (pe scurt- conform Regulament National):
Numărul şi dreptul de joc al jucătorilor
(1)Au dreptul să participe la competitiile naționale, jucătorii amatori, cu varsta min. de 18 ani
(2)Nu au drept de joc jucatorii de fotbal legitimati la echipe din Liga 1, Liga a 2-a, jucatorii de futsal din liga 1 precum si cei din ligile similare din afara Romaniei, conform deciziilor FMR.
(3)Lotul echipei va cuprinde maxim 15 jucatori din care maxim 12 vor fi trecuti pe raportul de joc si obligatoriu toti jucatorii vor fi angajati ai societatii/instituției respective, după următoarele criterii:
-angajat cu normă intreagă 8 ore contract valabil de min. 1 luna
- angajat cu normă redusă contract valabil de min. 4 luni
-NU se accepta altfel de tipuri de contract
(4) Echipele au obligația de a prezenta la Comisia de Organizare următoarele documente:
- tabel nominal lot jucatori (Anexa1 - se poate cere la Baza Sportiva sau pe email)
- extras ReviSal in care apar jucătorii societatii/instituției, semnat si stampilat de biroul resurse umane sau alt compartiment eligibil.
-jucătorii au obligația de avea asupra lor dovada vizei medicale valabile sau alt act care să ateste efectuarea controlului medical valabil min. 6 luni.
In spiritul competitiei si al Fairplay-ului
Va multumim.
Ultima actualizare în Miercuri, 19 Aprilie 2017 14:30
 
Remiza din derbiul Ligii A Realsport o avantajează pe Roşu PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Marţi, 11 Aprilie 2017 12:15
altRoşu şi Pera BMW, principalele candidate la locul 1 in finalul sezonului regulat, nu s-au putut departaja in derbiul direct, incheiat la egalitate, scor 3-3. Egalul o avantajează pe Roşu, care are şanse mari să rămană pe primul loc al clasamentului şi după disputarea ultimelor două runde.
"Tripla" lui Pirvu, insuficientă pentru campioană
Campioana en-titre a inceput mai bine duelul cu rivala sa şi a condus cu 2-0, prin reuşitele lui Pirvu. Insă, inaintea pauzei, Luca a redus din diferenţă, acelaşi jucător marcand in partea secundă golul egalizator. Pera BMW a revenit in avantaj, graţie aceluiaşi Pirvu, dar George Ţiglar a punctat şi el pentru Roşu, stabilind scorul final. Remiza o avantajează pe Roşu, care rămane in fruntea clasamentului inaintea ultimelor două dueluri ale sezonului regulat, cu AS Electroconat şi Grawe.
Sporting Brad, sigură de locul 3
In celelalte dueluri din Liga A s-au inregistrat rezultate normale, Sporting Brad trecand de AS Electroconat şi şi-a consolidat locul 3 iar Grawe a urcat pe locul 4 după succesul cu Şoimul Băiţa, ultima clasată. Taylor Red&LPG‚a caştigat fără probleme in faţa celor de la ABS Decor şi nu mai are cum pierde locul 6.
Ştiinţa continuă să uimească
In eşalonul secund, liderul City Taxi a obţinut a opta victorie consecutivă, invingand fără drept de apel, scor 11-1, pe FC Corona. A doua clasată, Pera II, a caştigat fără a juca in duelul cu Red Army, care nu s-a prezentat la meci iar Alaska a urcat din nou pe podium după victoria cu 10-3 in faţa ultimei clasate, MDS. "Bomba" etapei a furnizat-o Ştiinţa, care a produs o nouă surpriză, invingand cu 3-0 pe Micro 15. Scorul etapei a fost realizat de Templierii, invingătoare cu 18-5 in faţa celor de la Profi Football Team. Competiţia de la baza Realsport ia o pauză de două săptămani, pentru sărbătorirea Paştelui, dar la mijlocul săptămanii viitoare se vor juca trei din cele patru partide programate in sferturile Cupei Romaniei. (Ovidiu Mănăstire)
Ultima actualizare în Marţi, 11 Aprilie 2017 12:19
 
Pauza de Pasti PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Duminică, 09 Aprilie 2017 13:54
altComisia de Organizare anunta delegatii si echipele participante in Campionatul Realsport ca in perioada 15-16 aprilie 2017 va fi pauza competitionala.
Campionatul continua in data de 22-23 aprilie cu etapa a XIII-a Liga A si etapa a IX-a Liga B.
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Campionatul Firmelor

Dati click pe sigla pentru a intra in Campionat

Site-ul oficial FMR

Parteneri Media

 

Arhiva SezoaneLogin Form 

Youtube

Polls

Ce parere aveti despre noul site?
 

Minifotbal in tara

Vizitatori Site

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAzi2302
mod_vvisit_counterIeri9018
mod_vvisit_counterSaptamana asta45350
mod_vvisit_counterSaptamana trecuta41378
mod_vvisit_counterLuna aceasta126326
mod_vvisit_counterLuna trecuta66555
mod_vvisit_counterTOTAL9075755

We have: 118 guests online
IP-ul tau: 54.226.55.151
Azi: Feb 24, 2018

Contact

RealSport
Baza Sportiva RealSport:

Str Axente Sever nr. 32, 
Zona Stadion-Cetate Deva,
Tel./Fax: 0254-231040
E-mail: 
realsportdeva@yahoo.com


Copyright (c) SILVERSOFT          Termeni si Conditii