realsport
Rosu - City Taxi Deva in finala Cupei Realsport editia 2017 PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Marţi, 23 Mai 2017 19:24
altRosu si City Taxi Deva disputa finala mare al Cupei Romaniei Realsport editia 2017. Cele doua echipe se intalnesc pentru prima oara intr-un joc oficial in cadrul campionatului. Performanta atinsa de City Taxi locul 2 in Liga B este si maia mare, fiindca in cei zece ani de activitate in competitiile Realsport este pentru prima oara cand echipa ajunge intr-o finala de Cupa. Cele doua echipe isi vor disputa trofeul pe data de 1 iunie, de la ora 21.00.
Finala mica aduce tot o premiera in care echipa Micro 15 (Liga B) disputa pentru prima oara o partida in care se joaca cu trofeul pe masa. Finala mica se dipsuta in jocul de deschidere a finalei de la ora 20.00.
Felicitari si succes echipelor finaliste.
Multumim tuturor echipelor participante in aceasta editie de cupa si speram ca sezonul viitor aceasta frumoasa competitie va aduna la start si mai multe echipe.
Ambele partide din 1 iunie vor fi transmise LIVE pe YouTube si Facebook/Realsport Deva.
Castigatoarea va participa in perioada 7-9 Iulie la Cupa Romaniei, organizat de Federatia de Minifotbal din Romania. Turneul final al Cupei se va disputa in municipiul Cluj, la care vor participa 94 de echipe si peste 1.300 de sportivi din intreaga tara. 
Ultima actualizare în Marţi, 23 Mai 2017 19:37
 
Finalistele Ligii A Realsport se decid după returul penultimului act PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Marţi, 23 Mai 2017 17:54
altPrima manşă a semifinalelor play-off-ului Ligii A Realsport, principala competiţie de minifotbal pentru amatori din Deva nu a dat deznodămantul in privinţa echipelor care vor lupta pentru titlul de campioană. Roşu a luat o mică opţiune pentru calificarea in ultimul act iar duelul Pera BMW €- Sporting Brad a fost dominat de echilibru.
Campioana va avea de muncit pentru apărarea titlului
Caştigătoarea sezonului regulat, Roşu, a invins cu 3-1 pe AS Electroconat, dar nu se poate considera incă in finală, in meciul retur, trupa lui Daniel Joltvinschi putand intoarce soarta calificării. Mult mai echilibrată a fost partida dintre Pera BMW şi Sporting Brad, incheiată la egalitate, scor 2-2, iar returul se anunţă unul incendiar. In turneul pentru locurile 5-8, Grawe a invins pe Şoimul Băiţa, scor 8-5, iar Taylor Red&LPG a trecut cu 5-2 de ABS Decor.
Pera II a caştigat Liga B
Liga B a fost adjudecată de Pera II, care a invins in derbiul intrecerii pe rivala CityTaxi, scor 5-2, şi are şase puncte avans in faţa acesteia, cu două etape inainte de final. Lupta pentru locul 3 se va duce intre două echipe, Micro 15, care a trecut cu 13-2 de Doctorii, şi Alaska, care a invins cu 10-2 pe Red Army. FC Corona pare ieşită din această luptă, după ce a pierdut două puncte in faţa penultimei clasate, MDS. Şi surpriza Ştiinţa pare că a obosit, fiind invinsă de Securit Grup care ameninţă poziţia a şaptea, ocupată de Comsid, cea din urmă grupare fiind in cădere liberă după un nou eşec, in faţa Mureşului Santuhalm. (Ovidiu Mănăstire)
Ultima actualizare în Marţi, 23 Mai 2017 17:55
 
AS Electroconat este a patra semifinalista a Ligii A Realsport PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Joi, 18 Mai 2017 11:31

altGruparea AS Electroconat şi-a asigurat calificarea in penultimul act al play-off-ului principalului eşalon, după ce a invins cu acelaşi scor ca in partida tur, 3-2, pe cei de la Grawe. Celelalte trei semifinaliste, Roşu, Pera BMW şi Sporting Brad işi asiguraseră accesul in ultimele patru echipe incă după partidele tur, dar s-au impus lejer şi in retur.

Favoritele s-au impus şi in retur
Considerat cel mai echilibrat meci al sferturilor play-off-ului Ligii A Realsport, duelul dintre AS Electroconat şi Grawe a fost strans şi in partida retur. Trupa lui Dan Joltvinschi s-a impus şi de această dată, cu acelaşi scor cu care caştigase partida tur şi s-a calificat in semifinale, unde o va intalni pe Roşu. Aceasta a invins şi in retur pe Şoimul Băiţa, scor 10-4, fiind favorită şi in "dubla" din penultimul act. In cealaltă semifinală se vor intalni Pera BMW, care a trecut şi in retur de ABS Decor, scor 7-5, şi Sporting Brad, invingătoare şi ea in al doilea meci cu Taylor Red&LPG, scor 4-3.

City Taxi, in pierdere de turaţie
Liga B a oferit o etapă a surprizelor, fostul lider, City Taxi, bifand a doua partidă fără victorie. Trupa lui Valentin Toader s-a "impiedicat" de codaşa Mureşul Santuhalm, in faţa căreia a remizat, scor 4-4. Lider a rămas pentru a doua etapă la rand Pera II, care insă s-a impus greu, scor 1-0, in faţa celor de la Azaria. In lupta pentru locul 3 au rămas trei echipe, Micro 15, invingătoare cu 6-1 in faţa grupării Comsid, Alaska, care "a spulberat" pe Profi Football Team, scor 22-0, şi FC Corona, formaţie ce a trecut cu 7-3 de Heidelberg Cement. O altă grupare ce spera la podium, Doctorii, a pierdut nesperat două puncte in faţa penultimei clasate, MDS, după o spectaculoasă remiză incheiată 4-4.(Ovidiu Mănăstire)

Ultima actualizare în Joi, 18 Mai 2017 11:32
 
Victorii clare pentru favorite in sferturile play-off-ului Ligii A Realsport PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Vineri, 12 Mai 2017 13:50

altRoşu, Pera BMW şi Sporting Brad au obţinut victorii clare in manşa tur a sferturilor play-off-ului Ligii A Realsport, asigurandu-şi in proporţie covarşitoare calificarea in semifinale. Singurul duel care nu a fost decis este AS Electroconat - Grawe, incheiat cu victoria primei echipe la limită.

Trei calificate deja decise
Roşu nu a avut nici o problemă in faţa celor de la Şoimul Băiţa, echipă fără succes in sezonul regulat, şi s-a impus cu 8-0. Mult mai clar a caştigat campioana Pera BMW, care a invins cu 12-2 pe ABS Decor iar Sporting Brad a dispus cu 6-1 de Taylor Red&LPG. In cel mai echilibrat duel al acestei faze, AS Electroconat a trecut cu 3-2 de Grawe iar calificarea se va decide in manşa retur.

Schimbare de lider in Liga B
In Liga B s-a schimbat liderul, după ce City Taxi a cedat in premieră, scor 1-2, in faţa celor de la Micro 15. Pe prima poziţie a urcat Pera II, invingătoare cu 6-2 in faţa celor de la Alaska. Lupta pentru locul 3 este tot mai disputată, patru echipe fiind despărţite de trei puncte. Doctorii a trecut de Heidelberg Cement, scor 5-3, iar FC Corona a invins pe Templierii, scor 2-1. O surpriză s-a produs in duelul Comsid- MDS, penultima clasată invingand cu 3-2. Scorul rundei a fost realizat de Ştiinţa, care a trecut cu 22-0 de ultima clasată, Profi Football Team.(Ovidiu Mănăstire)

Ultima actualizare în Vineri, 12 Mai 2017 13:55
 
Program Cupa Romaniei Realsport, Sferturi de Finala PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Marţi, 30 August 2016 12:33
alt
alt
PROGRAM SEMIFINALE(tur-retur)
Joc 1. GRAWE DEVA - ROSU
TUR: 17.05 (miercuri) ora 20:00
Retur: 23.05 (Marti) ora 20:00
Joc 2. CITY TAXI DEVA - Micro15
Tur: rezultat 3-3
Retur: 2-2 (4-3 dp)
Program Finale: 1 Iunie (joi)
Finala mica - (tur) Locurile 3-4
MICRO 15 - Invins Jocul 2
FINALA MARE - (tur) Locurile 1-2
CITY TAXI DEVA - Castigator Joc 2
Castigatoarea va participa in perioada 7-9 Iulie la Cupa Romaniei, organizat de Federatia de Minifotbal din Romania. Turneul final al Cupei se va disputa in municipiul Cluj, la care vor participa 64 de echipe si peste 800 de sportivi din intreaga tara.
Ultima actualizare în Sâmbătă, 20 Mai 2017 08:44
 
City, Rosu, Grawe si Micro 15 in semifinala cupei PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Miercuri, 03 Mai 2017 19:55
altCity Taxi Deva, Rosu, Micro 15 si Grawe Deva s-au calificat in semifinala cupei.
In aceasta saptamana Cupa Romaniei Realsport sa jucat returul sferturilor de finala. Probabil cel mai intersenat duel din sferturi a fost intre Pera BMW si Rosu. In prima mansa echipa condusa de Cristian Glodean a reusit sa invinga dramatic echipa lui Ioiescu Ovidiu dupa loviturile de departajare iar in al doilea joc tot Rosu a reusit sa se impuna cu scorul de 3-2, obtinand calificarea in semifinala. 
In al doilea joc din retur, City Taxi a invins PERA II dupa loviturile de departajare, desi in timpul regulamentar a pierdut cu scorul de 3-2. Astfel, rezultatul la general a devenit 1-1 si semifinalista s-a decis la loteria penaltiurilor. Grawe Deva a treia echipa calificata in semifinala dupa ce a invins in ambele jocuri pe FC Corona, rezultat tur 4-2, rezultat tur 5-4.
Micro 15 a patra echipa calificata in semifinala cupei.
Dupa ce a invins in ambele manse echipa Muresul Santuhalm (tur 5-1, retur 8-2), Micro 15 se califica in semifinala cupei, unde va intalni lidera din Liga B, City Taxi Deva.
Semifinala 1 programeaza partida: Grawe Deva - Rosu iar a doua semifinala programeaza jocul dintre City Taxi Deva si Micro 15.
Jocurile din semifinale vor fi programate saptamana viitoare.
Ultima actualizare în Vineri, 05 Mai 2017 06:38
 
Roşu a caştigat sezonul regulat al Ligii A Realsport PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Miercuri, 03 Mai 2017 19:50
altEchipa lui Cristi Glodean s-a impus in ultima rundă a primei părţi din Liga A Realsport, terminand in fruntea clasamentului şi va avea un program mai lejer pană in finală. In schimb, campioana Pera BMW s-a clasat pe locul 2 şi o aşteaptă un duel de foc in semifinale, contra lui Sporting Brad.
Campioana, traseu mai greu spre finală
Roşu nu s-a impiedicat de Grawe in ultima etapă a sezonului regulat din Liga A Realsport, caştigand cu 6-1, şi a incheiat pe prima poziţie, cu un punct peste Pera BMW. Aceasta a caştigat la randul ei lejer, impunandu-se cu 8-1 in faţa celor de la Taylor Red&LPG. AS Electroconat a terminat pe locul 4, după succesul cu 10-0 in faţa "lanternei roşii", Şoimul Băiţa, iar Sporting Brad s-a "distrat" cu ABS Decor, realizand scorul etapei, 14-2.
Alaska, "innecată" in Mureş
In Liga B a fost o rundă a surprizelor, trei candidate la locul 3 fiind invinse. Astfel, cel mai neaşteptat rezultat s-a inregistrat in duelul Mureşul Santuhalm - Alaska, scor 4-3, iar Comsid a fost invinsă clar de Heidelberg Cement, scor 9-4. Intr-un duel echilibrat, Doctorii a trecut de FC Corona cu 5-2, revenind după ce invinsa a condus in debutul partidei cu 2-0. Pera II a intrerupt seria pozitivă a Ştiinţei, invingand-o cu 14-2, iar liderul City Taxi a trecut de MDS, scor 12-2. Scorul etapei l-a realizat Securit Grup, care a invins pe Profi Football Team cu 18-0
Articol scris: Ovidiu Manastrie, Mesagerul Hunedoarean
Ultima actualizare în Vineri, 05 Mai 2017 09:53
 
Program Jocuri Liga A Play off PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Duminică, 30 Aprilie 2017 10:47
altComisia de organizare anunta echipele din Liga A, programul de desfasurare a jocurilor din Play -off.
Etapa I -tur / data: 07 mai, duminica 
Etapa II -retur: 14 mai, duminica
jocul 1: Loc 1 - Loc 8
jocul 2: Loc 2 - Loc 7
jocul 3: Loc 3 - Loc 6
jocul 4: Loc 4 - Loc 5
Locurile 5-8:
Etapa III: tur - data: 21 mai, duminica
Etapa IV: retur - data: 28 mai, duminica
joc * invins joc 1 - invins joc 4
joc ** invins joc 2 - invins joc 3
Semifinale tur - data: 21 mai, duminica
Semifinale retur - data: 28 mai, duminica
joc A: castigator joc 1 - castigator joc 4
joc B: castigator joc 2 - castigator joc 3
Etapa V - tur: data 04 iunie, duminica
Locul 5-6 : castigator joc * - castigator joc **
Locul 7-8 : invins joc * - invins joc **
Finala mica: tur - invins joc A -invins joc B
Finala mare: tur - castigator joc A - castigator joc B
Echipa castigatoare din finala mare va fi desemnata Campioana Realsport, editia 2016-2017
Festivitate de premiere campionat 04 iunie 2017.
Ultima actualizare în Marţi, 02 Mai 2017 07:29
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Campionatul Firmelor

Dati click pe sigla pentru a intra in Campionat

Site-ul oficial FMR

Parteneri Media

 

Arhiva SezoaneLogin Form 

Youtube

Polls

Ce parere aveti despre noul site?
 

Minifotbal in tara

Vizitatori Site

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAzi42
mod_vvisit_counterIeri6335
mod_vvisit_counterSaptamana asta13423
mod_vvisit_counterSaptamana trecuta43748
mod_vvisit_counterLuna aceasta80415
mod_vvisit_counterLuna trecuta71239
mod_vvisit_counterTOTAL8551702

We have: 45 guests online
IP-ul tau: 54.81.197.127
Azi: Sep 20, 2017

Contact

RealSport
Baza Sportiva RealSport:

Str Axente Sever nr. 32, 
Zona Stadion-Cetate Deva,
Tel./Fax: 0254-231040
E-mail: 
realsportdeva@yahoo.com


Copyright (c) SILVERSOFT          Termeni si Conditii