realsport
Sezonul fotbalistic reincepe in 7 februarie 2015 PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Luni, 02 Septembrie 2013 16:52

alt

Comisia de Organizare anunta delegatii si jucatorii ca sezonul competitional al Campionatului Realsport de Minifotbal Amatori Deva, incepe pe data de 07 februarie cu partidele programate in Cupa Romaniei - faza Optimi. Orele de disputare sunt afisate pe site. Jocurile din campionat vor incepe conform programului de mai jos:

alt

07 -€“ 08 februarie - meciuri Cupa Romaniei - Optimi

 • 22 februarie -€“ 29 martie -€“ Etapele XIV - XIX
 • 05- 12 aprilie Pauza Competitionala Pastele Ortodox si Pastele Catolic.
 • 19 aprilie - 03 mai - Etapele XX - XXII
 • 10 mai - 07 iunie -€“ Jocurile din Play-Off si Play-Out
 • 07 iunie final de sezon si festivitate de premiere

alt

07 - 08 februarie - meciuri Cupa Optimi

 • 15 februarie - 15 martie - Etapele XIV - XVIII
 • 22 martie - 07 iunie- Jocurile din Play-Off si Play-Out
 • 05- 12 aprilie Pauza Competitionala Pastele Ortodox si Pastele Catolic.
 • 07 iunie final de sezon si festivitate de premiere

alt

07 - 08 februarie - meciuri Cupa Optimi

 • 22 februarie - 29 martie -€“ Etapele XIV - XIX
 • 05-12 aprilie Pauza Competitionala Pastele Ortodox si Pastele Catolic.
 • 19 aprilie -€“ 03 mai - Etapele XX -€“ XXII
 • 10 mai - 07 iunie - Jocurile din Play-Off si Play-Out
 • 07 iunie final de sezon si festivitate de premiere
Ultima actualizare în Marţi, 27 Ianuarie 2015 15:46
 
Perioada de transfer PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Luni, 13 Ianuarie 2014 13:00

altComisia de organizare precizeaza urmatoarele privind transferul de jucatori in campionatul Realsport:

- transferul de jucatori (activi) in Liga A, Liga B si Liga C se efectueaza doar in pauza de iarna, perioada transfer-15 decembrie - 30 ianuarie 2015

- In cazul jucatorilor activi transferul se realizeaza doar pe baza acordului de transfer semnat de delegatul echipei de la care pleaca jucatorul transferat si legitimatia jucatorului - in scurt timp acordul de transfer sa va putea descarca de pe site.

- jucatorul inactiv, (care nu a jucat consecutiv in ultimele 5 etape de campionat, considerat jucator liber), se poate transfera in orice liga din campionat in orice perioada, cu conditia ca echipa la care doreste sa joace are mai putin de 15 jucatori pe lista. Transferul se face fara acordul delegatului, (a echipei de la care pleaca jucatorul) doar pe baza legitimatiei de jucator si a adeverintei medicale.

- legitimarea de jucator nou se face in orice perioada a campionatului ( cu exceptia ultimelor 6 etape din sezon) indiferent de divizie, cu conditia ca echipa sa aiba mai putin de 15 jucatori pe lista.

- delegatii, care renunta la jucatori au obligatia de a preda la biroul bazei sportive legitimatia jucatorului.

- transferul de jucatori dintr-un alt campionat afiliat la Federatia de Minifotbal in campionatul Realsport se face in perioada 15 decembrie 2014 - 31 ianuarie 2015.

Ultima actualizare în Luni, 26 Ianuarie 2015 16:21
 
la un pas de podium la Cupa Unirii PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Marţi, 13 Ianuarie 2015 10:13

altCiprian Marinuţ – Mesagerul Hunedorean

Avantaje Deva a fost singura dintre cele patru finaliste rămasă fără medalii la „Cupa Unirii”, primul turneu internaţional de minifotbal al anului 2015, desfăşurat  la finalul săptămânii, la Iaşi. Triplă campioană a întrecerii de la Realsport Deva, trupa lui Cristi Glodeanu a pierdut finala mică a întrecerii din Moldova, scor 1-2, în faţa echipei Adistal Suceava şi s-a clasat pe locul patru. De remarcat că în grupe, Avantaje a dispus de Bronx Galaţi, echipa medaliată cu argint, care a pierdut, la penaltiuri (0-0, 1-2) finala cu Design Braşov. Competiţia a aliniat la start 36 de echipe, 34 din România şi două din Republica Moldova.

Ghinion în meciurile cheie
Cotată printre favoritele turneului, echipa din Deva şi-a respectat blazonul şi a ajuns până în faza finalelor competiţiei. Avantaje a ocupat primul loc în grupa I (a 9-a), după două victorii (6-2 cu Perpetuus Iaşi şi 4-3 cu Bronx Galaţi) şi o înfrângere (scor 1-2 cu El Paso Chişinău), programată pentru odihnirea titularilor. Mai departe, în optimi s-au calificat Avantaje (locul 1) şi Bronx (locul 2), ambele cu câte şase puncte. 

Ultima actualizare în Marţi, 13 Ianuarie 2015 10:13
 
FMR - scurta retrospectivă a anului 2014. PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Marţi, 06 Ianuarie 2015 18:30

altZiua de 31 decembrie este singura care ne permite sa privim in urma si sa analizam intregul an, cu bune si cu rele. Din fericire, 2014 a fost un an extraordinar pentru minifotbal, sport aflat intr-o continua dezvoltare pe toate planurile. Vom trece in revista cateva dintre reperele care au marcat minifotbalul la nivel national in aceste 365 de zile, nu inainte de a le multumi jucatorilor, antrenorilor, medicilor, managerilor, membrilor FMR, organizatorilor locali, arbitrilor si tuturor persoanelor care iubesc acest sport si care au pus umarul la dezvoltarea sa intr-un ritm atat de rapid.

5 martie - Razvan Burleanu devine presedintele FRF

Razvan Burleanu, seful FMR, castiga de o maniera categorica alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal. In turul secund, scorul a fost 113-58 in favoarea "parintelui minifotbalului", care s-a duelat cu Vasile Avram, conducatorul Asociatiei Municipale de Fotbal Bucuresti. In calitate de consilier in aceasta noua provocare l-a insotit si Gabriel Badescu, organizatorul Diviziei de Buzau. De precizat ca, in afara eforturilor vizibile depuse pe toate planurile si a aerului proaspat adus in sanul federatiei, noul presedinte al FRF se poate lauda si cu un aspect sportiv: un singur gol primit de echipa nationala de la alegerea sa in functie, chiar daca prin fata "tricolorilor" au trecut reprezentative ca Grecia, Danemarca sau Argentina.

16 aprilie - Fraiele FMR sunt preluate de Ioan Onicas

Razvan Burleanu demisioneaza din functia de presedinte al FMR pentru a-si concentra eforturile asupra misiunii de la Casa Fotbalului, iar locul sau este luat de vicepresedintele Ioan Onicas. Unul dintre membrii fondatori ai Federatiei de Minifotbal din Romania a intrat imediat in paine, fiind nevoit sa preia din fuga "mostenirea" predecesorului, deoarece turneele nationale se apropiau cu pasi rapizi. Zalauanul avea sa demonstreze, in cele din urma, ca si-a facut bine temele, organizarea Cupei Romaniei, a Campionatului National si a deplasarii echipei nationale la miniEURO 2014 fiind ireprosabile. CEx. al FMR l-a pierdut, astfel, pe Razvan Burleanu, dar s-a imbogatit cu doua persoane foarte importante, Takacs Attila (Deva) si Victor Chiriazic (Tulcea), care au reusit in perioada imediat urmatoare sa isi puna amprenta asupra minifotbalului romanesc.

 
Avantaje va reprezenta Deva la Cupa Unirii - Iasi PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Marţi, 06 Ianuarie 2015 18:20

altAvantaje Deva va reprezenta Campionatul Realsport la primul turneu al anului în Iași la Cupa Unirii la minifotbal, cel mai puternic turneu al anului se desfățoară în perioada 8-11 ianuarie 2015 cu participarea a 36 de echipe. Ediţia din acest an va avea un caracter internaţional datorită prezenţei la start a două formaţii din Republica Moldova. Avantaje este cap de serie in grupa I și va întălni echipele: El Paso Chișinău, Bronx Galați și Perpetus Iași.

Comunicatul organizatorilor:

Un eveniment istoric de mare importanţă pentru români, Unirea Principatelor din 1859, ne-a inspirat pentru organizarea acestei competiţii, pentru ca şi acum Iaşul să fie un loc al unirii, al legăturilor de sânge. Dorim să fiţi ca la voi acasă în capitala Moldovei, iar pe teren să câştige cei mai buni!

Sperăm ca cei din conducerea Federaţiei să fie alături de noi, cum au făcut-o mereu, să puteţi fi aproape de preşedintele Ioan Onicaş, de selecţionerul Tiberiu Lajos sau de secretarul general Gavrilă Vasilescu. Victor Chiriazic va răspunde de sectorul arbitraj şi o va face cu pricepere, suntem siguri, iar Attila Takacs un „pioner” al minifotbalului românesc și un organizator de competiții, drept de urmat vă pot împărtăşi de asemenea din experienţa lor.

Avem speranţă că şi cel care a fost Preşedintele minifotbalului, acum la FRF, Răzvan Burleanu va fi prezent la Iaşi împreună cu un alt „Pioner“ al jocului din „Curtea Şcolii“ Gabi Bădescu. Vor avea prilejul să-şi amintească de vremea când Cristi Chivu era simbolul minifotbalui iar tribunele de la Magic erau arhipline.

Ultima actualizare în Marţi, 06 Ianuarie 2015 18:31
 
O surpiriza si un meci decis la penaltiuri in "Cupa Romaniei Realsport" PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Marţi, 16 Decembrie 2014 12:50

altCiprian Marinut – Mesagerul Hunedorean 16.12.2014

Doar două dintre ultimele opt meciuri din etapa 16-imilor de finală ale „Cupa României Realsport”, disputate la finalul săptămânii, s-au remarcat prin rezultate nescontate sau adrenalină. Performera rundei a fost echipa Pera II BMW, din Liga B, care a scos din cursă o formaţie din primul eşalon, iar spectacolul etapei l-au oferit formaţiile Roben Haţeg şi Liverpool, care s-au departajat doar după executarea penaltiurilor.
Cu gândul la vacanţă
Inter Călan, ocupanta locului 7 în Liga A, a fost în suferinţă în meciul cu una dintre revelaţiile Ligii B, din cauza lipsei de efectiv. Trupa din Călan a abordat partida cu Pera II BMW fără nici o rezervă, iar consumul fizic suplimentar s-a reflectat în prestaţia din teren şi asupra rezultatului final. 

 
Program Cupa Romaniei Realsport PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Duminică, 16 Noiembrie 2014 17:42

altSISTEM ORGANIZARE CUPA

Cupa Romaniei: participa 32 de echipe din Liga A, Liga B si Liga C. Se joaca in sistem eliminatoriu Tur. Partidele din „16” imi vor fi programate in luna decembrie, Optimi in luna februarie, sferturi, semifinale si finale in lunile aprilie, mai si iunie. Castigatoarea va participa la Cupa Romaniei organizat de Federatia de Minifotbal din Romania.

PROGRAM "16"-IMI - SISTEM ELIMINATORIU - TUR

in scurt timp vom afisa Tabloul Cupei

NR. DATA ORA ECHIPA ECHIPA SCOR
1. 06.12.2014 14.00 AVANTAJE SNLP 8-2
2. 06.12.2014 15.00 ALASKA TIKVA 4-1
3. 06.12.2014 16.00 TEMPLIERII VOINTA VALISOARA 2-10
4. 06.12.2014 17.00 CS HANZI DEVA PERA BMW 1-15
5. 07.12.2014 12.00 MURESUL SANT. AZARIA 3-5
6. 07.12.2014 13.00 GRAWE DEVA SEWS-R ORASTIE 6-1
7. 07.12.2014 14.00 DIAVOLII ROSII AUTOKRIS HUNEDOARA 4-8
8. 07.12.2014 15.00 COCOSUL DE AUR EFC ANONIMII 6-3
9. 13.12.2014 14.00 INTER CALAN PERA BMW 2 6-9
10. 13.12.2014 15.00 ROSU PHOENIX 1-6
11. 13.12.2014 16.00 PROFI FOOTBALL TEAM BOYS TEAM 2-6
12. 13.12.2014 17.00 PROGRESUL UNITED CRIVIS FLY TAXI 1-4
13. 14.12.2014 12.00 DOCTORII DEVA LEGIUNEA TAYLOR RED 4-9
14. 14.12.2014 13.00 GOLDEN TEAM CITY TAXI DEVA 1-5
15. 14.12.2014 14.00 PRO HD SEWS DORAN 12-3
16. 14.12.2014 15.00 LIVERPOOL ROBEN HATEG 8-7 dp
Ultima actualizare în Duminică, 14 Decembrie 2014 14:22
 
Start in competitia KO la Realsport PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Marţi, 09 Decembrie 2014 17:57

altOvidiu Manastire – Servus Hunedoara – 08.12.2014

Favoritele primelor opt partide din Cupa României Realsport au obţinut calificarea în faza următoare fără probleme. Finalista ediţiei trecute, Pera BMW, a realizat scorul acestei faze, în timp ce Anonimii şi Tikva Construct au fost primele echipe din Liga A, eliminate.

Autokris, învingătoare în derby-ul hunedorean

Deţinătoare a trofeului acum două ediţii şi finalistă în ediţia trecută, Pera BMW a început în forţă competiţia KO din acest sezon. Trupa lui Ovidiu Ioiescu şi-a răzbunat toate nereuşitele din campionat, învingând cu 15-1 pe CS Hanzi Deva, din Liga C. 

Ultima actualizare în Marţi, 09 Decembrie 2014 18:03
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

RealSport Deva

Dati click pe sigla pentru a intra in Campionat

Parteneri

Reclama ta aici !

Parteneri Media 

Arhiva SezoaneLogin Form www.takacspince.ro 

FACEBOOK

 

Noblete intr-un pahar de vin.
Vinuri artizanale zona
Ciumbrud - Aiud.
Comenzi on-line pe site


 Partener
al
Campionatului

 

Dati click pe banner
pentru a deschide
catalogul

Click aici pentru a deschide
lista preturi catalog

Vizitati Aquland Deva

 

Contact pe YM

Polls

Ce parere aveti despre noul site?
 

Minifotbal in tara

Vizitatori Site

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAzi1346
mod_vvisit_counterIeri3860
mod_vvisit_counterSaptamana asta18606
mod_vvisit_counterSaptamana trecuta20846
mod_vvisit_counterLuna aceasta130703
mod_vvisit_counterLuna trecuta311127
mod_vvisit_counterTOTAL5607487

We have: 34 guests, 2 bots online
IP-ul tau: 54.92.239.120
Azi: Ian 30, 2015

Contact

RealSport
Baza Sportiva RealSport:

Str Axente Sever nr. 32, 
Zona Stadion-Cetate Deva,
Tel./Fax: 0254-231040
E-mail: 
realsportdeva@yahoo.com


Copyright (c) SILVERSOFT          Termeni si Conditii