realsport
Modificare program campionat PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Marţi, 09 Februarie 2016 16:50

alt

Comisia de Organizare anunta ca, jocul restant din Liga A etapa a XVI-a dintre echipele Rosu si Diavolii se va disputa luni, 15.02 ora 20.00. >

Ultima actualizare în Sâmbătă, 13 Februarie 2016 16:09
 
Campionatul de Old Boys Deva la prima editie PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Marţi, 09 Februarie 2016 16:24

altComisia de Organziare al campionatului Realsport va invita sa participati la Campionatul Old Boys Deva.

Sistemul de disputare campionat: - sezonul incepe cu min. 8 echipe, se disputa sistem tur-retur (min. 14 etape). In cadrul campionatului pot participa echipe cu jucatori cu varsta minima de 38 ani (impliniti). In lot pot evolua doi jucatori cu statut de “junior” intre 35-38 ani. Jocurile se disputa cu minim 6 (5+1) jucatori, cu schimbari nelimitate. Partida va avea doua reprize a cate 20 min. Fiecare jucator trebuie sa aiba asupra lui adeverinta medicala cu apt sportiv. Se completeaza cerere de inscriere, tabelul cu jucatorii si Conventia civila. Actele se depun la Baza Sportiva Realsport, sau pe adresa de e-mail. Programul competitional se stabileste la inceputul sezonului cu toti delegatii. Partidele se pot disputa in zilele de luni - sambata, iar duminica este programat urmatoarea etapa.

Minifotbalul adună la un loc jucători, prieteni care împart aceeași pasiune pentru sport, în spiritul fairplay-ului, a respectului și a prieteniei. Practicanții sunt jucători amatori, proveniți din diferite categorii sociale și de vârstă, unde se creează relații de prietenie între sute de participanți si atrage persoane care iubesc sportul.

Regulamentul principal al campionatului se bazeaza pe Fairplay, sportivitate, distractie si in special principiul prieteniei. Regulamentul de joc si cel disciplinar vor fi stabilite alaturi de delegatii echipelor si va sta la baza modului de participare si organizare a competitiei.

Ultima actualizare în Marţi, 09 Februarie 2016 16:37
 
Cele sase cupe continentale vor fi prezentate la Deva PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Vineri, 05 Februarie 2016 14:18

Campionatul Realsport debuteaza in acest week-end, cu etapa a XVI-a in Liga A si etapa XIV-a in Liga B si Liga C.
Cum minifotbalul a devenit oficial cea mai nouă disciplină sportivă din România, iubitorii minifotbaluluialt devean se vor bucura printre primii de acest statut, sambata, 06 Februarie, în cadrul primelor jocuri din acest an.
Cu aceasta ocazie Comisia de organizare va prezenta la Baza Sportiva Realsport pentru iubitorii minifotbalului devean si nu numai, cele sase trofee cucerite de echipa nationala de minifotbal a Romaniei la Campionatele Europene din 2010 — Slovacia, 2011 — România, 2012 — Republica Moldova, 2013 — Grecia, 2014 — Muntenegru și 2015 — Croația.

Ultima actualizare în Marţi, 09 Februarie 2016 13:52
 
Vesti extraordinare. Minifotbalul recunoscut ca ramura sportiva. PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Luni, 01 Februarie 2016 14:41

altIn primul rand doresc sa va felicit pentru activitatea dumneavoastra din toti acesti ani pentru promovarea si dezvoltarea minifotbalului din Romania. Iata ca eforturile noastre comune, sunt acum incununate si rasplatite prin Ordinul Ministerului de Tineret si Sport, prin care, minifotbalul a fost recunoscut ca ramura sportiva practicata in Romania Stim ca pentru atingerea acestui moment istoric, fiecare dintre dumneavoastra ati avut un aport, atat pe plan local cat si pe plan national. Fiecarea a reusit sa sustina intr-o anumita masura actiunile Federatiei de Minfotbal din Romania, in care marea familie a minifotbalului a reusit sa creasca de la an la an, pastrand valorile si principiile sale, avand un impact deosebit si un rol important in dezvoltarea sportului de masa pe plan national si international.

Romania a cucerit șase titluri europene, si iata că, dupa ce a reusit sa devina, in premiera, prima campioana din Europa la minifotbal, acum se poate mandri si cu faptul ca a devenit si prima tara europeana unde aceasta noua disciplina a obtinut recunoasterea. Apreciem faptul ca Ministerul Tineretului și Sportului a acordat atentia cuvenita si ca recunoaste progresul si dezvoltarea minifotbalului din Romania. Aceasta forma de exercitare a sportului poate devenii un exponent de baza al practicarii sportului de masa, avand in vedere cei peste 23.000 de jucatori legitimati care participa regulat, saptamanal, in campionatele si competitiile organizate si desfasurate sub egida Federatiei de Minifotbal din Romania.

In cursul acestei saptamani, joi, 4 februarie 2016, la sediul MTS se va ridica Ordinul de recunoastere, ocazia cu care vom sustine si o conferinta de presa legata de acest important eveniment.

Conferinta de presa va avea loc la MTS, Sala "Gheorghe Hagi", de la ora 11.00.

Federatia de Minifotbal din Romania, va invita, la aceasta actiune, la care vor participa membrii ai Comitetului Executiv si al Consiliului Expertilor din cadrul FMR, organizatori locali cat si reprezentanti mass-media.

Presedinte FMR

Ioan Onicas

Ultima actualizare în Marţi, 02 Februarie 2016 19:45
 
Surprize si spectacol in ultima etapa a grupelor Cupei Romaniei PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Luni, 01 Februarie 2016 09:27

altCupa Romaniei Realsport si-a stabilit cele opt echipe calificate in faza sferturilor. In faza superioara a competitiei s-au calificat trei echipe de Liga C, o echipa din Liga B si patru echipe din Liga A. Cea mai mare surpiza a venit din parte echipei FIZZBAR, care a terminat Grupa A pe primul loc cu 8 puncte. Pornita cu sanse minime de calificare, micuta echipa a reusit o performanta foarte frumoasa in fata unor echipe mult mai titrate, ca Rosu, Diavolii sau Alaska.

Trei jocuri decise la penalty

Etapa a treia a oferit 8 jocuri, din care trei s-a decis la penalty. Cel mai disputat joc a fost intre CS Quasar si Fly Taxi. Cele doua echipe intalnindu-se pentru prima oara fata-n-fata, iar miza calificarii in faza superioara a competitiei a rezultat un joc aprig disputat, cu sase goluri marcate, ratari de ambele parti si un final dramatic. Fly Taxi a reusit sa invinga CS Quasar Deva dupa loviturile de departajare cu scorul de 5-4. Rezultat dupa timpul regulamentar 3-3.

O alta partida decisa la penalty a fost consmenat in Grupa A, intre Diavolii Rosii si Alaska. Echipa de Liga A a reusit sa-si adjudece victoria cu scorul de 3-1. Rezultat dupa timpul regulamentar 0-0.

Un meci frumos si echilibrat a fost oferit si in disputa dintre E.FC. Anonimii si City Taxi. Dupa fluierul de final al partidei, tabela arata 5-5. Loviturile de departajare au purtat noroc echipei Anonimii, care a reusit sa castige cu scorul de 7-6.

Cele opt echipe calificate in faza sferturilor de finala: Grupa A – locul 1 – FizzBar (8p), Locul 2 - Diavolii Rosii (6p), Grupa B – Locul 1 - Grawe Deva (9p), Locul 2 - Roben Hateg (5p), Grupa C – locul 1 -Pera BMW (9p), Locul 2- Fly Taxi (5p), Grupa C – Locul 1- Sentro Calan (8p), Locul 2 - Comsid (4p).

Jocurile din sferuri va fi stabilit prin tragere la sorti: Urna 1 – FizzBar, Grawe Deva, Pera BMW si Sentro Calan, echipe calificate de pe locul 1. Urna 2 – Diavolii Rosii, Roben Hateg, Fly Taxi si Comsid, echipe calificate de pe locul 2.

Tragerea la sorti pentru stabilirea jocurilor si a programului din faza sferturilor de finala va fi anuntat in a doua parte a lunii februarie.

Ultima actualizare în Luni, 01 Februarie 2016 09:35
 
Decizia nr. 4 - Minimercato 01-06 februarie PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Luni, 13 Ianuarie 2014 13:00

altIn urma numeroaselor cereri formulate de delegatii echipelor din campionat, Comisia de organizare a decis ca in perioada 01 -06 februarie sa deschida perioada de transfer - Minimercato.

- transferul de jucatori (activi) in Liga A, Liga B si Liga C, sau dintr-un capoionat afiliat la FMR, se efectueaza intre tur si retur, perioada de minimercato (01-06 februarie) respectiv intre retur si tur.

- In cazul jucatorilor activi transferul se realizeaza doar pe baza acordului de transfer semnat de delegatul echipei de la care pleaca jucatorul transferat si legitimatia jucatorului - acordul de transfer se poate ridica de la biroul bazei sportive

- jucatorul inactiv, (care nu a jucat consecutiv in ultimele 15 etape de campionat, este considerat jucator liber), se poate transfera in orice liga din campionat in orice perioada, cu conditia ca echipa la care doreste sa joace are mai putin de 15 jucatori pe lista. Transferul se face fara acordul delegatului, (a echipei de la care pleaca jucatorul) doar pe baza legitimatiei de jucator si a adeverintei medicale.

- legitimarea de jucator nou se face pana in data de 01 aprilei 2016, indiferent de divizie, cu conditia ca echipa sa aiba mai putin de 15 jucatori pe lista.

- delegatii, care au in lot mai mult de 15 jucatori au obligatia de a renunta la jucatori si de a preda la biroul bazei sportive legitimatia jucatorului.

- transferul de jucatori dintr-un alt campionat afiliat la Federatia de Minifotbal in campionatul Realsport se face conform regulamentului stabilit de C.O. al campionatului Realsport, dar nu mai tarziu de 01 aprilei 2016. In continuare se vor respecta si prevederile regulamentului national stabilit de FMR.

Ultima actualizare în Duminică, 31 Ianuarie 2016 12:55
 
Clasament final Grupe Cupa Romaniei PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Luni, 25 Ianuarie 2016 08:37

alt

GRUPA A

*

Echipa

J

V

E

I

G

P

1

FIZZ BAR (LIGA C)

3

2

1

0

8-4

8

2

DIAVOLII ROSII (LIGA A)

3

1

2

0

7-2

6

3

ALASKA (LIGA B)

3

1

1

1

5-3

4

4

ROSU (LIGA A)

3

0

0

3

0-11

0

GRUPA B

* 

Echipa

J

V

E

I

G

P

1

GRAWE DEVA (LIGA C)

3

3

0

0

17-5

9

2

ROBEN HATEG (LIGA A)

3

1

1

1

10-11

5

3

E.FC.ANONIMII (LIGA A)

3

0

1

2

8-17

2

4

CITY TAXI DEVA (LIGA B)

3

0

2

1

10-12

2

GRUPA C

* 

Echipa

J

V

E

I

G

P

1

PERA BMW (LIGA A)

3

3

0

0

18-5

9

2

FLY TAXI (LIGA B)

3

1

1

1

11-5

5

3

C.S.QUASAR DEVA (LIGA A)

3

1

1

1

16-10

4

4

C.S. HANZI (LIGA B)

3

0

0

3

5-30

0

GRUPA D

*

Echipa

J

V

E

I

G

P

1

SENTRO CALAN (LIGA A)

3

2

1

0

16-9

8

2

COMSID (LIGA C)

3

1

1

1

10-12

4

3

LEGIUNEA TAYLOR RED (LIGA A)

3

1

1

1

11-11

4

4

LIVERPOOL (LIGA A)

3

0

1

2

8-13

2

* In caz de egalitate dupa timpul regulamentar se executa lovituri de departajare. Echipa invingatoare primeste 2 p, echipa invinsa 1p.

Ultima actualizare în Marţi, 09 Februarie 2016 13:50
 
20 mai Ziua Internationala a Minifotbalului PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Vineri, 29 Ianuarie 2016 10:07

altForul continental de profil, EMF, a hotarat ca data de 20 mai sa devina Ziua Internationala a Minifotbalului. La baza acestei decizii a Comitetului Executiv au stat mai multi fatori, printre care faptul ca nu se suprapune cu o alta zi internationala importanta si precede Ziua Internationala a Culturii, astfel ca exista posibilitatea organizarii unor evenimente comune in aceasta perioada a anului. De asemenea, 20 este un numar rotund, usor de retinut, si luna mai este una care ofera conditii meteorologice favorabile in aproape toate zonele lumii.

Asadar, ne mai despart aproape doua luni de sarbatorirea primei Zile Internationale a Minifotbalului!

 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Campionatul Firmelor

Dati click pe sigla pentru a intra in Campionat

Parteneri

Reclama ta aici !

Parteneri Media 

Arhiva SezoaneLogin Form www.takacspince.ro 

FACEBOOK

 

Noblete intr-un pahar de vin.
Vinuri artizanale zona
Ciumbrud - Aiud.
Comenzi on-line pe site


 Partener
al
Campionatului

 

Dati click pe banner
pentru a deschide
catalogul

Click aici pentru a deschide
lista preturi catalog

Vizitati Aquland Deva

 

Contact pe YM

Polls

Ce parere aveti despre noul site?
 

Minifotbal in tara

Vizitatori Site

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAzi2457
mod_vvisit_counterIeri1551
mod_vvisit_counterSaptamana asta10880
mod_vvisit_counterSaptamana trecuta17763
mod_vvisit_counterLuna aceasta28643
mod_vvisit_counterLuna trecuta95042
mod_vvisit_counterTOTAL6785144

We have: 13 guests online
IP-ul tau: 54.147.44.13
Azi: Feb 13, 2016

Contact

RealSport
Baza Sportiva RealSport:

Str Axente Sever nr. 32, 
Zona Stadion-Cetate Deva,
Tel./Fax: 0254-231040
E-mail: 
realsportdeva@yahoo.com


Copyright (c) SILVERSOFT          Termeni si Conditii