realsport
Campionatul Regional Sud Vest Tg Jiu PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Marţi, 10 Mai 2016 17:02
altCele doua echipe care vor reprezenta Campionatul Realsport la Campionatul Regional Sud Vest pentru calificarea la Campionatul National, PERA BMW (Grupa C) si Roben Hateg (Grupa E) vor avea de infruntat adversari foarte puternici, stabilit in urma tragerii la sorţi desfăşurat la Brasov.
Campionatul Reagional de Sud -Vest se va disputa la Targu Jiu in perioada 27 -29 mai, in paralel cu alte trei turnee similare care se vor desfăşura la Oradea, (zona Nord-Vest), Tulcea (zona Sud-Est) şi Roman (zona Nord-Est).
La Campioantele Regionale participă 64 de formaţii, iar cele mai bune 16 echipe se califică mai departe la campionatul National care va avea loc la Deva si Hunedoara in perioada 01-03 iulie.
Pera BMW caştigătoarea campionatului de la Deva va fi adversara directa in Grupa C a castigatoarei Campionatului de la Hunedoara MFC Corvinul. Cele două sunt cotate ca favorite ale grupei, intrucat provin din primele două urne valorice, şi vor mai avea de luptat pentru accederea in sferturile de finală cu LIN&EMA castigatoarea Campionatului Fair Play Alba Iulia si JOKA BONITO ocupanta locului doi din Campionatul Winner's Talnar, campionat care prin echipa RMC 24 Alba Iulia a ocupat locul trei anul trecut la Campionatul National.
Ocupanta locului secund in competiţia RealSport de la Deva, ROBEN HATEG a intrat in cursă in Grupa E din urna a patra valorică şi are o grupă infernală in compania formaţiilor Juventus Sibiu, campioana naţională, AEM ocupanta locului 2 din Campionatul de la Timisoara si PEPPY Dolce Vita, ocupanta locului 2 din campionatul dolce Vita Tg Jiu . In faza grupelor se va juca in sistem fiecare cu fiecare, iar primele două clasate in fiecare grupă se vor califica in sferturi, de unde se vor juca meciuri eliminatorii. Primele cinci clasate la finalul turneului vor avea drept de participare la faza finală care va avea loc la Deva si Hunedoara in perioada 01 -03 iulie 2016.
Ultima actualizare în Luni, 23 Mai 2016 12:29
 
Pera BMW a castigat Cupa Romaniei Realsport PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Joi, 05 Mai 2016 14:20
altPera BMW, specialistă in a juca finala Cupei Romaniei Realsport, a castigat ultimul act al ediției 2016, după ce a invins lidera din Liga C Grawe Deva, cu scorul de 6-1.
Roben Hateg a obtinut locul III in aceasta editie de cupa, dupa ce a invins la loviturile de departajare lidera din Liga B, Fly Taxi. Rezultatul jocului in timpul regulamentar s-a incheiat cu scor alb 0-0, iar la loviturile de departajare, Roben s-a dovedit mai inspirata si a castigat cu 3-2.
Ultima actualizare în Duminică, 22 Mai 2016 18:39
 
Laureatii Campionatului Realsport, sezonul 2015-2016 PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Vineri, 05 Iunie 2015 13:35

altOrganizatorii Campionatului Realsport la Minifotbal Amatori Deva, au oferit cu ocazia aniversarii celor 10 ani de competitii premii speciale constand inechipamente sportive si articole sportive echipelor participante in campionat, sezonul 2015-2016

Premiile in echipamente au fost achizitionate de la partenerul campionatului JOMA, iar cupele, medaliile, figurine si alte produse de la Infinity Trophy.

alt

LOCUL I - PERA BMW cupa, medalii, diploma, tricouri de campioana, cazarea si masa asigurata la Campionatul Regional de la Tg Jiu + taxa de participare in valoare de 4.400 lei

LOCUL II - ROBEN HATEG - cupa, medalii, diploma, echipament de prezentare JOMA + taxa de participare la Turneul Regional

LOCUL III - €“ROSU - cupa, medalii, diploma, minge JOMA

LOCUL IV - C.S. Quasar Deva - cupa, diploma, minge JOMA

CEL MAI BUN JUCATOR - JICMON ALIN - cupa, diploma, tricou echipa nationala

CEL MAI BUN PORTAR - FLOREA IONUT - cupa, diploma, manusi portar

GOLGETER - LIGA A - POPESC OVIDIU (54 goluri) cupa, diploma, tricou echipa nationala

CEL MAI TANAR TALENTAT JUCATOR AL CAMPIONATULUI - MARIO BOLDEA - cupa, diploma, tricou echipa nationala

Minge Joma echipele: Rosu, Diavolii Rosii, Liverpool, Legiunea Taylor Red

altPremii speciale: 10 ANI de Campionat REALSPORT

un rand de echipament celor mai vechi sase echipe participante in campionat: E.FC. ANONIMII, AZARIA, CITY TAXI DEVA, C.S. QUASAR DEVA, GRAWE DEVA, ALASKA.

Avantaje Deva - cea mai titrata echipa participanta in Campionatul Realsport

Petras Alin - E.FC. Anonimi - cel mai longevit delegat al unei echipe de minifotbal participant in campionat

Marius Dragomir, Claudiu Sav si Ovidiu Manastire - jurnalisti, pentru promovarea minifotbalului devean, prin performanta si profesionalism

Radu Adrian - pentru contributia si sustinerea adusa dezvoltarii minifotbalului devean prin performanta si profesionalism

Ultima actualizare în Luni, 23 Mai 2016 13:36
 
Fly Taxi şi-a adjudecat Liga B Realsport PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Luni, 16 Mai 2016 17:53
altOvidiu Manastire, HunedoaraSport.ro
Penultima etapă din cele trei ligi ale campionatului municipal de minifotbal Deva a stabilit şi caştigătoarea celui de-al doilea eşalon valoric. Fly Taxi a caştigat derby-ul cu City Taxi adjudecandu-şi in mod matematic Liga B Realsport. Ultima necunoscută a sezonului rămane a doua echipă promovată din Liga C Realsport.
Campioana a făcut scor
In primul eşalon al competiţiei municipale de minifotbal s-au jucat doar două partide. Pera BMW a invins fără drept de apel pe Liverpool iar Anonimii au trecut de Diavolii Roşii. Cea de-a treia partidă, derby-ul dintre Roşu şi Quasar, nu s-a jucat, niciuna din echipe neprezentandu-se la meci, ambele urmand să piardă duelul cu 0-10.
Derby doar pentru orgolii şi palmares
Fly Taxi este caştigătoarea eşalonului secund după ce a invins in derby-ul cu City Taxi, scor 2-0. Adrian Pribac a realizat o dublă, ajungand la 52 de goluri in acest sezon. Cele două rivale vor merge impreună in Liga A, in sezonul viitor. Tot in această etapă a Ligii B s-au mai inregistrat trei victorii la limită, obţinute de Pera BMW II, Doctorii şi Alaska iar ABS Decor şi CS Hanzi au remizat după un meci spectaculos.
Grawe şi-a demonstrat valoarea
Supriza rundei din Liga C a produs-o MDS Deva, care a trecut de Comsid, ocupanta locului 4. Scorul etapei a fost realizat de FC Corona, 10-3, contra celor de la Templierii iar derby-ul Grawe - Micro 15 a fost adjudecat de lider, la scor de forfait. Cea de-a doua echipă promovată din acest eşalon se va decide in ultima etapă, Micro 15 şi Fizz Bar intalnindu-se in duel direct iar prima grupare are şi varianta remizei.
Ultima actualizare în Luni, 16 Mai 2016 17:56
 
Pera BMW – Grawe Deva e finala Cupei Romaniei Realsport PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Vineri, 13 Mai 2016 14:04
altOvidiu Manastire, Hunedoarasport.ro
Campioana Ligii A Realsport, Pera BMW şi liderul Ligii C, Grawe Deva, sunt echipele ce işi vor disputa in acest an finala Cupei Romaniei Realsport la minifotbal pentru amatori. Cele două au invins in returul semifinalelor şi işi vor disputa trofeul in 18 mai, de la ora 18.00.
Grawe, calificată la turneul final
Cum Pera BMW invinsese in prima mansă a penultimului act pe Roben Haţeg cu 3-0, era greu de crezut că trupa lui Ciprian Luca şi Ovidiu Popesc vor reuşi să intoarcă soarta calificarii. Şi, cum era de aşteptat, campioana nu a avut emotii pentru accesul in a patraalt finală de cupă consecutivă, caştigand şi in retur cu 4-1.
In cealaltă semifinală, Grawe Deva - Fly Taxi, se menţinea suspansul, după ce liderul Ligii B se impusese in tur la limită, scor 2-1. In manşa secundă, Grawe s-a mobilizat exemplar şi a caştigat cu 5-1, obţinand calificarea in finală. Totodată, echipa lui Adrian Radu a obţinut biletele pentru turneul final al Cupei Romaniei, ce se va disputa la Bistrita, in perioada 10-12 iunie.
Grawe va fi insoţită la a doua competiţie naţională de echipa clasată pe locul 3 la finalul sezonului in Liga A Realsport, aceasta urmand să fie aleasă intre Roben Haţeg şi Roşu.
Ultima actualizare în Luni, 16 Mai 2016 18:14
 
Doi tineri jucatori din campionat convocati la Nationala de tineret PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Joi, 12 Mai 2016 12:50
altForul European de Minifotbal (EMF)a luat hotărarea organizarii in acest an a Campionatului European U21,ce se va desfăşura in perioada 15 - 17 iulie in capitala Cehiei, Praga. Prima deditie a campionatului european de tineret, vor participa un număr de opt selecţionate, şi anume: Cehia, Romania, Germania, Slovacia, Italia, Croaţia, Slovenia şi Polonia sau Ungaria. Reprezentantele acestor naţiuni trebuie să aibă in componenţă jucători născuţi 1n anul 1994 sau mai tineri, dar pot avea şi doi jucători născuţi in 1993.
Pentru a alcătui o reprezentant㠀œtricolor〝 cat mai competitivă, Dan Grigorean şi Miroslav Nicolin - antrenorii selecţionatei U21 - au convocat un lot de 20 tineri jucători din Romania la un turneu amical organizat la finalul săptămanii la Piatra Neamţ.
Printre jucătorii convocaţi la această acţiune se află şi doi jucatori din Campionatul Realsport Deva, altUrsu Marius Florin portarul echipei FIZZBAR şi Boldea Mario George jucatorul echipei Pera BMW. Cei doi jucatori propuşi de către organizatorul campionatului par a avea o şansă imensă de afirmare in minifotbalul romanesc şi european, iar o eventuală selecţionare a lor in lotul ce va evolua la Campionatul European ar reprezenta o mandrie pentru toţi iubitorii minifotbalului din judeţul nostru.
Ultima actualizare în Luni, 16 Mai 2016 18:14
 
Laureatii Campionatului Realsport PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Miercuri, 04 Mai 2016 11:55

altLAUREATII CAMPIONATULUI REALSPORT DE MINIFTBAL AMATORI DEVA
10 ANI DE COMPETITII
10 ANI DE MINIFOTBAL 
10 ANI de prietenie, bucurie, suspans, victorie

FESTIVITATEA DE PREMIERE VA AVEA LOC PE DATA DE 22 MAI, DUMINICA ORA 19.00

Cu ocazia aniversarii a 10 ani de competitii organizate in cadrul Campionatului de Minifotbal Realsport pentru Amatori din Deva, Comisia de Organizare va premia cu cate un rand de echipament cele mai vechi sase echipe active, participante in campionat.
Astfel, Comisia de organizare a intocmit un clasament TOP 10 cu cele mai vechi echipe care activeaza si in acest sezon competitional, luand in calcul denumirea echipei, continuitatea participarii si numarul sezoanelor participante. Pentru intocmirea clasamentului nu s-au luat in calcul acele echipe, care si-au schimbat denumirea sau forma de organizare.

CLASAMENT 10 ANI.
1. E.FC. ANONIMII - 10 sezoane 2006 - 2016 (fara intrerupere)

2. AZARIA - 9 sezoane 2007 - 2016 (fara intrerupere)
3. CITY TAXI DEVA - 9 sezoane 2007 - 2016 (fara intrerupere)
4. C.S. QUASAR DEVA - 9 sezoane 2006 - 2016 (cu o intrerupere 2014-2015)
5. GRAWE DEVA - 8 sezoane 2008 - 2016 (fara inrerupere)
6. ALASKA - 7 sezoane 2009 - 2016 (fara intrerupere)

7. LEGIUNEA TAYLOR - 6 sezoane 2010 - 2016 (fara inrerupere)
8. LIVERPOOL - 6 sezoane 2010 - 2016 (fara intrerupere)
9. VOINTA VALISOARA - 6 sezoane 2010 - 2016 (fara inrerupere)
10. PERA BMW - 6 sezoane 2010 - 2016 (fara intrerupere)

altCEA MAI TITRATA ECHIPA PARTICIPANTA IN CAMPIONATUL REALSPORT: AVANTAJE DEVA

- 4 TITLURI DE CAMPIOANA (2010, 2011, 2012, 2014)
- 2 CUPE REALSPORT
- 2 ORI LOCUL III LA CAMPIONATUL NATIONAL (2010, 2012)
- 1 LOC IV LA CAMPIONATUL NATIONAL 2014
- 1 LOC III LA CUPA ROMANIEI 2013

Campionii Realsport:
- 2 titluri castigate de Castelo 2007 si 2008
- 1 titlu castigat de Alfa Team Cristur 2009
- 1 titlu castigat de CSD 2013
- 1 titlu castigat de PRO HD 2015
Ultima actualizare în Marţi, 10 Mai 2016 16:26
 
Adunarea Generala al Federatiei de Minifotbal din Romania si-a ales noua conducere. PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Luni, 09 Mai 2016 07:57
altTakacs Attila a fost ales in functia de Secretar General al Federatiei pentru urmatorii patru ani.
Numirea in aceasta functie a venit in urma votului de incredere acordat de 31 de delegati dintr -un total de 39 de voturi exprimate.
Ioan Onicas este vechiul si, totodata, noul presedinte al Federatiei de Minifotbal din Romania, in urma hotararii Adunarii Generale din data de 8 mai 2016, de la Brasov.
Practic, echipei care va conduce minifotbalul in urmatorii patru ani i s-a alaturat organizatorul campionatului Realsport Deva, Attila Takacs.
PRESEDINTE: Ioan Onicas
Secretar General: Attila Takacs
Vicepresedinte: Paul Costas
Vicepresedinte: Tiberiu Lajos
Vicepresedinte: Gavrila Vasilescu
Mult succes in noul mandat!
Ultima actualizare în Luni, 09 Mai 2016 07:58
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Campionatul Firmelor

Dati click pe sigla pentru a intra in Campionat

Site-ul oficial FMR

Parteneri Media 

Arhiva SezoaneLogin Form www.takacspince.ro 

FACEBOOK

 

Noblete intr-un pahar de vin.
Vinuri artizanale zona
Ciumbrud - Aiud.
Comenzi on-line pe site


 Partener
al
Campionatului

 

Dati click pe banner
pentru a deschide
catalogul

Click aici pentru a deschide
lista preturi catalog

Vizitati Aquland Deva

 

Contact pe YM

Polls

Ce parere aveti despre noul site?
 

Minifotbal in tara

Vizitatori Site

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAzi363
mod_vvisit_counterIeri2143
mod_vvisit_counterSaptamana asta4917
mod_vvisit_counterSaptamana trecuta15016
mod_vvisit_counterLuna aceasta64423
mod_vvisit_counterLuna trecuta71179
mod_vvisit_counterTOTAL7040591

We have: 26 guests, 5 bots online
IP-ul tau: 54.196.96.128
Azi: Mai 25, 2016

Contact

RealSport
Baza Sportiva RealSport:

Str Axente Sever nr. 32, 
Zona Stadion-Cetate Deva,
Tel./Fax: 0254-231040
E-mail: 
realsportdeva@yahoo.com


Copyright (c) SILVERSOFT          Termeni si Conditii