realsport
Cupa Mondiala, Tunisia 2017. PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Vineri, 29 Septembrie 2017 19:48

altNaționala Romaniei, campioană europeană de 6 ori intre 2010 și 2015, cea mai titrată echipă națională din minifotbalul european, va participa la ediția a II-a a Cupei Mondiale. Aceasta va avea loc sub egida Federației Mondiale de Minifotbal (World Minifootball Federation) intre 6 și 15 Octombrie in Tunisia in localitatea Nabeul și adună la start 24 de echipe de pe 5 continente. La prima ediție a Cupei Mondiale, desfășurată in Statele Unite ale Americii in 2015, Romania a fost cea mai bine clasată națională europeană, ocupand locul 3 in urma celor din SUA și Mexic. Conform tragerii la sorți ce a avut loc pe data de 5 Septembrie in Tunisia, Rominia a fost repartizată in Grupa E, din postura de cap de serie, alături de campioana europeană din 2016, Kazakhstan, de Coasta de Fildeș și de Guatemala.
La fel ca la precedentele turnee finale, meciurile naționalei Romaniei vor fi transmise la TV pentru ca iubitorii acestui sport din țara noastră să fie la curent in timp real cu desfășurarea partidelor. Federația de Minifotbal din Romania continuă colaborarea cu postul de televiziune Pro X (fostul Sport.ro), programul transmisiunilor TV ale naționalei noastre fiind următorul (ora afişată este ora Romaniei, două ore mai devreme pentru Tunisia):

7 Octombrie, ora 22:45 Romania - Kazakhstan (in direct pe Pro X)

8 Octombrie, ora 17:45 Romania - Guatemala (in direct pe Pro X)

10 Octombrie, ora 20:15 Romania - Coasta de Fildeș (in direct pe Pro X)

11-15 Octombrie, fazele superioare ale competiției (optimi, sferturi, semifinale, finala)
altNaţionala Romaniei va fi condusă de pe banca tehnică la acest turneu final, la fel ca la Campionatul European din Cehia din iunie, de tandemul Dan Ştefan Cojocaru - director tehnic și Cristian Marian Lupu - antrenor. Cei doi s-au decis asupra unui lot format din 15 jucători, lot aprobat și de Comitetul Executiv al FMR, fiind operate 7 modificări față de lotul de la EURO. Jucătorii nou adăugați in lot provin de la echipele care au făcut performanță la competițiile majore din acest an: Campionatul Național de la Bacău (Ary&Roby Buftea - actuala Tanzmannschaft București - și Old Boys București), Cupa Romaniei de la Cluj Napoca (CS Luceafărul Cluj Napoca, sfertfinalistă și in Liga Campionilor de la Terme Catez) și Liga Campionilor din Slovenia (MAV Sports Timișoara, medaliata cu bronz la nivel european). Astfel, lotul pentru Cupa Mondială arată in felul următor:

Ultima actualizare în Vineri, 29 Septembrie 2017 19:54
 
Campionatul National Old Boys 2017 PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Vineri, 29 Septembrie 2017 19:26
altFederația de Minifotbal din Romania dă publicității informațiile legate de Campionatul Național de Old Boys, ediția 2017. Astfel, turneul va avea loc in perioada 27-29 Octombrie la Iași, in capitala Moldovei, și va aduna la start cele mai bune echipe de old-boys din țară, adică echipe formate din jucători care au implinit 38 de ani sau care vor implini 38 de ani in anul in curs, 2017, conform regulamentului competiției.
Au drept de joc doar jucătorii amatori. Nu au drept de joc jucătorii de fotbal legitimati la echipe din Liga 1, Liga a 2-a, jucatorii de futsal din liga 1 precum si cei din ligile similare din afara Romaniei, conform deciziilor FMR. In continuare se vor aplica normele și prevederile (deciziile) emise de CEX al FMR.
Informații legate de această competiție:
- Perioada de desfășurare a competiției: 27 - 29 octombrie 2017.
- Orașul si locația: municipiul Iași, Baza Sportivă Magic Sport Center din Tudor Vladimirescu și Alexandru cel Bun.
- Data limită pentru inscrierea echipei / echipelor participante: 15 octombrie 2017 (pe adresa de email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ).
- Data limită de transmitere a tabelul nominal cu jucătorii din cadrul lotului echipei / echipelor participante este 23 octombrie 2017. Tabelul trebuie să fie vizat de Organizatorul campionatului de unde provine echipa respectivă.
- Lotul echipei poate fi format și dintr-o selecționată a campionatului local.
- Taxa de participare: 600 lei / echipă. Aceasta va fi achitată in contul Federației de Minifotbal din Romania de către Organizatorul local.
- Cazare si masă: echipele participante pot beneficia de cazare cu 3 mese incluse pe zi intre 100 si 120 lei /persoană sau pot solicita si alte oferte de la dl. Dan Ștefan Cojocaru (telefon - 0722. 376. 349).
Pentru a primi drept de joc la competiția națională, delegații echipelor vor prezenta următoarele:
Ultima actualizare în Vineri, 29 Septembrie 2017 19:28
 
Cupa Realsport sezonul 2017-2018 PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Luni, 18 Septembrie 2017 08:43
altJocuri dramatice, rasturnari de scor, partide decise la loviturile de departajare au fost ingredientele unui spectacol sportiv oferit de echipe in ultima etapa din faza grupelor, disputat sambata si duminica pe terenurile sintetice din incinta Bazei Sportive Realsport.
16 echipe, locurile 1 si 2, respectiv cele mai bune patru locuri 3 din cel sase grupe s-au calificat in faza Optimilor de Finala al Cupei Realsport.

Grupa A:Loc 1. Sporting,Loc 2. FC Corona
Grupa B:Loc.1. Pera BMW, Loc 2. Micro 15
Grupa C:Loc 1. AS Electroconat, Loc. 2 Doctorii Deva
Grupa D:Loc.1. City Taxi Deva, Loc. 2 FIzzBar
Grupa E:Loc.1. RGI&ECP, Loc. 2 Taylord Red &LPG
Grupa F:Loc.1. FC Boromir Deva, Loc 2 Grawe Deva
Cele patru echipe de pe locul 3 din cele 6 grupe calificate in Optimi:
1. Grupa B: Tinerii - 4p
2. Grupa E: Alaska - 4p
3. Grupa F: Comsid - 4p
4. Grupa A: Muresul Santuhalm - 3 p (avand cel mai bun golaveraj)
Pentru stabilirea jocurilor din faza, optimilor sa organizeaza tragere la sorti si se disputa o singura mansa. Jocurile vor fi programate pe 13-14 ianuarie.
Ultima actualizare în Luni, 18 Septembrie 2017 08:45
 
Cupa Realsport ultima etapa din grupe PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Sâmbătă, 16 Septembrie 2017 08:21
altIn acest weekend, sambata si duminica se joaca ultima etapa din cele sase grupe a Cupei Realsport, la finalul careia vom afla cele 16 echipe calificate in Optimile de finala. Ocupanta locurilor doi si cele mai bune 4 locuri 3 se califica in faza urmatoare a competitiei.
Doar trei echipe din cele 24 si-au asigurat calificarea in Optimi inaintea ultimei etape, Sporting Brad 6p (grupa A), City Taxi Deva 6p (Grupa D) si FC Boromir Deva 6p (Grupa F) .
Grupa echilibrata in Grupa B unde trei echipe lupta pentru doua locuri care asigura calificarea in faza Optimilor. Pera BMW 4p, Tinerii 4p si Micro 15 3p vor oferi cu siguranta un spectacol sportiv, mai ales ca Micro 15 intalneste in joc direct Tinerii, iar Pera BMW are un joc aparent usor impotriva celor de la Azaria, care ocupa ultima pozitie in grupa cu 0 puncte.
Grupa E sta si ea sub semnul echilibrului, unde trei echipe se afla la 2 puncte diferenta de prima pozitie in clasament, iar ultimul joc din grupa poate decide echipele calificate. Alaska cu 3 p aflat pe pozitia a treia intalneste RGI&ECP ocupanta locului 1 cu 5p. Ocupanta locului 2 LPG Tyre & Wash are o sarcina mai usoara in castigarea celor 3 puncte, impotriva celor de la Hidelberg Cement, ocupanta ultimului loc in grupa cu 0 puncte. 
In celelalte grupe lupta pentru locul doi va oferi cu siguranta jocuri interesante si o pregatire buna pentru echipe in vederea debutului de campionat de saptamana viitoare.
 
Realsport TV din 23 septembrie PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Sâmbătă, 02 Septembrie 2017 14:20
altCampionatul Realsport transmisii live.
Incepand cu 23 septembrie jocurile din Campionat revin pe Realsport TV. Un numar de 8 partide vor fi transmise in fiecare weekend, pe pagina de Facebook si Youtube Realsport. Revenim cu detalii si program.
Va multumim.
 
Sistem competitional, Seria 1 si Seria 2 PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Sâmbătă, 02 Septembrie 2017 13:21
altSistemul competitional din cele doua Serii alCampionatului Realsport la Minifotbal Amatori, sezonul 2017-2018
28 echipe participante - 9 luni de competitie.
Organizare: Doua serii a cate 14 echipe. Seria 1 si Seria 2. Distribuirea echipelor in celor doua serii se face prin tragerea la sorti, tinand cont de clasamentul final din cele doua ligi a sezonului.
Sistem de joc: TUR - 13 ETAPE .
Perioada: 24 septembrie - 17 decembrie
La finalul celor 13 de etape echipele clasate pe:
a) Locurile 1-4 din cele doua serii vor alcatui LIGA A (8 echipe) pentru acordarea punctelor bonus se vor lua in considerare meciurile directe dintre echipele calificate, acordandu-se: 2 p victorie, 1 p egal.
b) Locurile 5- 9 din cele doua serii vor alcatui Liga B (10 echipe) - pentru acordarea punctelor bonus se vor lua in considerare meciurile directe dintre echipele calificate, acordandu-se: 2 p victorie, 1 p egal
c) Locurile 10 - 14 din cele doua serii vor alcatui Liga C (10 echipe) - pentru acordarea punctelor bonus se vor lua in considerare meciurile directe dintre echipele calificate, acordandu-se: 2 p victorie, 1 p egal
Ultima actualizare în Sâmbătă, 02 Septembrie 2017 14:10
 
Hercules Tour si Realsport te trimite in Grecia. PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Sâmbătă, 02 Septembrie 2017 14:10
altInscrie-te la o echipa din Campionatul Realsport si poti castiga prin tragere la sorti la finalul sezonului competitional un sejur de 6 nopti pentru doua persoane in Grecia.
Sejurul este oferit de Realsport si de partenerul campionatului Hercules Tour.
Pot participa jucatori si delegati a unor echipe active care participa in campionatul Realsport sezonul 2017-2018. Castigatorul extragerii impreuna va alege sejurul in baza ofertei prezentate de Hercules Tour.
In scurt timp vom anunta si alte beneficii si reduceri oferite de Hercules Tour, celor care activeaza in Campionatul Realsport.
Ultima actualizare în Sâmbătă, 02 Septembrie 2017 14:10
 
Sistem competitional Liga B si Liga C, sezonul 2017-2018 PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Sâmbătă, 02 Septembrie 2017 14:00
LIGA B si Liga C: Format din 10 echipe.
Echipele participante:
Liga B 10 echipe de pe locurile 5 -9 din cele doua serii.
Liga C 10 echipe de pe locurile 10-14 din cele doua serii
Sistem de joc: Tur/retur = 16 etape
Partidele se vor disputa sambata si duminica (dupa caz).
PROGRAM COMPETITIONAL:
- 03 septembrie - 17 septembrie -Jocuri grupe Cupa Realsport
- 23 - 24 septembrie - Etapa I din cele doua Serii
- 16- 17 decembrie - ultima etapa din serii (13 etape)
- PAUZA DE IARNA - pana in data de 12 ianuarie
- 13-14 ianuarie - Optimi Cupa Realsport
- 27 ianuarie - 25 martie Etapa I - IX Liga B
- 31 martie - Sferturi Cupa Realsport
- 01 aprilie - Pauza Competitionala Pastele Catolic.
- 07 aprilie - Sferturi Cupa Realsport
- 08 aprilie - Pauza Competitionala Pastele Ortodox
- 15 - 22 aprilie - Etapa X si XI Liga B
- 29 aprilie Pauza Competitionala de 1 Mai
- luna Mai - semifinale si finale Cupa Realsport
- 06- 27 mai - Etapa XII - XV Liga B
- 03 iunie - etapa XVI ultima a sezonului si festivitate de premiere
Ultima actualizare în Sâmbătă, 02 Septembrie 2017 14:01
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Campionatul Firmelor

Dati click pe sigla pentru a intra in Campionat

Site-ul oficial FMR

Parteneri Media

 

Arhiva SezoaneLogin Form 

Youtube

Polls

Ce parere aveti despre noul site?
 

Minifotbal in tara

Vizitatori Site

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAzi2373
mod_vvisit_counterIeri9018
mod_vvisit_counterSaptamana asta45421
mod_vvisit_counterSaptamana trecuta41378
mod_vvisit_counterLuna aceasta126397
mod_vvisit_counterLuna trecuta66555
mod_vvisit_counterTOTAL9075826

We have: 129 guests online
IP-ul tau: 54.226.55.151
Azi: Feb 24, 2018

Contact

RealSport
Baza Sportiva RealSport:

Str Axente Sever nr. 32, 
Zona Stadion-Cetate Deva,
Tel./Fax: 0254-231040
E-mail: 
realsportdeva@yahoo.com


Copyright (c) SILVERSOFT          Termeni si Conditii