realsport
Incep inscrierile pentru sezonul 2016-2017 PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Marţi, 22 Iulie 2014 08:50

INSCRIERE CAMPIONAT,SEZONUL 2016-2017- ed. a XI-a

altComisia de Organizare anunta inceperea perioadei de inscriere a echipelor in Campionatul Realsport de Minifotbal Amatori Deva sezonul 2016-2017

Perioada de inscriere:25 iulie - 20 august

Un nou sezon competitional sta sa inceapa la inceputul lunii septembrie. Organizatorii impreuna cu partenerii campionatului invita echipele, care doresc sa participe in acest sezon competitional sa demareze si sa finalizeze procesul de inscriere pana pe data de 30 august.

Un nou sezon, care va aduce schimbari atat in sistemul de organizare cat si in sistemul de desfasurare a campionatului.

Un nou sezon cu competitii noi, Campionatul Firmelor si Campionatul de Olb Boys, doua competitii, care la finalul sezonului isi va trimite castigatoarea la Campionatele Nationale, organizate de Federatia de Minifotbal.

Taxa de inscriere Campionatul Realpsort: 400 lei. (Doar echipele care achita integral taxa de inscriere sunt considerate inscrise).

Prima etapa a noului sezon va fi programat in data de 03-04 septembrie. Vom reveni in scurt timp cu detalii privind sistemul de organizare, program, taxe de teren si arbitraj.

Delegatii echipelor au obligatia de a completa urmatoarele documente pentru inscrierea echipei:

- Proces verbal de inscriere, descarca aici

- Tabel nominal lot echipa, descarca aici

- Cerere de legitimare,(jucator nou inregistrat in campionat, care nu a activat in trecut in campionat sau la o alta echipa) pentru jucatorii existenti -activi- in baza de date nu este necesar completarea unei noi cereri.descarca aici

- Conventia civila de inscriere si participare se va completa la biroul Bazei Sportive

Va rugam ca pana pe data de 20 august 2016 sa trimiteti pe adresa noastra de email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau sa depuneti actele de inscriere: Proces verbal de inscriere, Conventia Civila, Tabel nominal jucatori si dupa caz Cererea de legitimare la Baza Sportiva.

Mai multe informatii puteti citi mai jos.

Ultima actualizare în Vineri, 26 August 2016 23:03
 
In data de 03-04 septembrie se da startul noului sezon competitional PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Joi, 06 August 2015 12:53
altAl unsprazecelea sezon a Campionatului Realsport de Minifotbal Amatori Deva, va debuta in data de 03-04 septembrie.
Tintarul Campionatului Realsport si a Cupei Romaniei Realsport vor fi stabilite in cadrul sedintei tehnice din data de 01 septembrie, ora 18.00 la Baza Sportiva Realsport.
Comisia de organziare anunta demararea inscrierilor pentru a III-a editie a Campionatului Firmelor si Institutiior. Competitie ce urmeaza sa inceapa in data de 08-09 septembrie, iar castigatoarea va participa la Campionatul National. Mai multe informatii puteti gasi la Baza Sportiva sau la nr. de tel 0762 207 490.
Tot in luna septembrie va demara a II-a editie a Campianatului Old Boys Deva. Incepand cu acest sezon castigatoarea va participa la Campionatul National, oragnziat de Federatia de Minifotbal din Romania. Mai multe informatii in curand pe site si la Baza Sportiva.
Ultima actualizare în Vineri, 26 August 2016 22:35
 
Programul jocurilor din Grupa PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Vineri, 19 August 2016 23:22
alt
Ultima actualizare în Vineri, 19 August 2016 23:23
 
Incepe Campionatul European din Ungaria. Euro 2016 PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Vineri, 19 August 2016 23:17
alt
Pe 21 august incepe cea de-a saptea editie a Campionatului European de minifotbal, EMF Euro 2016. Ungaria si-a asumat de aceasta data organizarea turneului final, care, de-a lungul istoriei, s-a mai desfasurat in Slovacia (2010), Romania (2011), Republica Moldova (2012), Grecia (2013), Muntenegru (2014) si Croatia (2015). "Tricolorii" au plecat de la fiecare dintre aceste editii cu medaliile de aur, lasand continentul cu gura cascata sase ani de-a randul.
Postul de televiziune Sport.ro va transmite in direct toate meciurile echipei nationale a Romaniei, precum si alte partide atractive din cadrul EMF Euro 2016. De asemenea, pe pagina de facebook a FMR vom comenta live, impreuna cu suporterii, jocurile reprezentativei noastre!
Acum, provocarea ne asteapta la Szekesfehervar, unde vom avea cei mai grei adversari de pana acum. Minifotbalul s-a dezvoltat intr-un ritm galopant nu doar in Romania, ci si in multe alte tari de pe continent, care isi permit sa investeasca sume considerabile, in incercarea de a egala raportul de forte. Nationala care a triumfat la toate editiile EMF Euro de pana acum va pleca, astfel, in Ungaria, unde va avea o misiune infernala, urmand sa se dueleze inca din faza grupelor cu reprezentative ale unor tari foarte puternice - cum ar fi Franta si Spania. Ca o coincidenta, si reprezentativa de minifotbal va debuta la turneul final tot impotriva "cocosilor", asa cum au facut-o si elevii lui Anghel Iordanescu in urma cu doua luni. Speram ca asemanarile sa se opreasca aici, iar jucatorii nostri sa ia o optiune importanta in vederea calificarii in fazele eliminatorii inca de luni seara.
Ultima actualizare în Vineri, 19 August 2016 23:18
 
Noul statut al jucatorului stabilit de CEx al Federatiei. PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Duminică, 14 August 2016 05:16
altCEx al Federatiei a anuntat in data de 01 august 2016 noul regulament cu privire la statutul jucatorului de minifotbal. Aceasta prevedere vine in ajutorul echipelor de minifotbal si stabileste cu exactitate conditiile prin care jucatorii de futsal si Liga III pot participa in competitiile de minfotbal atat pe plan local cat si national.
Decizia 79 data de 01.08.2016
Comitetul Executiv al Federatiei de Minifotbal din Romania, intrunit in data de 01.08.2016, modifica deciziile 50, 65, 78 si aproba noul statut al jucatorului de minifotbal incepand cu data emiterii prezentei decizii, astfel:
1.In competițiile desfășurate sub egida Federației de Minifotbal din Romania NU au drept de joc jucătorii care au contract sau viză anuală pe anul in curs la echipe din Liga 1 si 2 de fotbal, precum și in ligile similare din afara Romaniei.
2.Echipele care activează in campionatele de minifotbal desfăşurate sub egida FMR, pot legitima in lot maxim doi jucatori, care joacă la nivelul Ligii a III-a si un jucator de futsal (Liga I).
Daca un jucatorul de futsal liga 1 are contract, pentru a avea drept de joc la minifotbal trebuie sa aiba venitul brut lunar mai mic sau egal decat salariul minim pe economie. De asemenea, NU au drept de joc, jucatorii convocati la echipa nationala de futsal care au jucat meciuri internationale oficiale sau amicale dupa data de 30 iulie a anului in curs.
Ultima actualizare în Duminică, 14 August 2016 08:57
 
Decizia 82. Interzice membrilor CO locala dreptul de joc in primul esalon PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Duminică, 14 August 2016 05:32
Decizia 82 data de 01.08.2016
Comitetul Executiv a hotarat urmatoarele:
1. Se interzice organizatorilor locali, membrilor fondatori ai structurii afiliate la FMR, reprezentantilor oficiali ai campionatului in relatia cu FMR, sau a altor persoane implicate in Comisia de Organizare a competitiei locale, sa aiba calitatea de sponsor, reprezentant, delegat, oficial, jucator, antrenor sau orice alta functie la o echipa participanta in primul esalon din competitia locala sau la o echipa participanta la competitiile nationale sau regionale.
2. In cazul in care se constata faptul ca o persoana detine una din functiile enumerat mai sus si face parte din structura de organizare a unei echipe sau reprezinta echipa sub orice forma, FMR va interzice participarea echipei respective la competitiile nationale organizate de Federatie.
3.Arbitrii care activeaza in primul esalon al unui campionat trebuie sa respecte regulile mentionate mai sus. In caz contrar, se vor aplica prevederile punctului 2 din prezenta decizie. Totodata, arbitrii care oficiaza la jocurile din primul esalon nu au voie sa faca parte din lotul unei echipe din aceasta categorie.
4. Odata cu completarea si avizarea de catre organizatorul local al Tabelului nominal cu jucatorii pentru participarea la competitiile nationale, acestia vor certifica pe propria raspundere si faptul ca nu au fost incalcate prevederile Deciziei 82. Daca ulterior se constata incalcarea lui, se va aplica organizatorului o penalitatea financiara de 3.000 ron si interzicerea dreptului de participare a echipei in cauza la competitiile nationale pe o perioada de un an de zile.
Ultima actualizare în Duminică, 14 August 2016 05:41
 
Decizia 81 PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Duminică, 14 August 2016 05:25
Decizia 81 data de 01.08.2016
In legatura cu gestionarea si solutionarea de catre Federatiei si a organizatorilor locali a unor situatii care implica participarea echipelor la competitiile nationale, Comitetul Executiv a hotarat urmatoarele:
1.FMR nu va acorda dreptul de participare in competitiile nationale pentru sezonul urmator echipelor care au acumulat restante financiare in urma participarii la competitiile nationale sau regionale din sezonul anterior (taxa de participare, penalitati sportive sau alte datorii cumulate in urma participarii echipei la competitiile nationale). Toate obligatiile financiare cumulate, trebuie achitate pana la data de 30 iulie a anului in curs.
Organizatorii au obligatia de a nu inscrie aceste echipe, in urmatorul sezon al campionatului local. Pana la achitarea restantelor financiare, echipele aflate in aceasta situatie vor avea suspendat dreptul de a legitima, a transfera sau opera modificari in lotul de jucatori de pe platforma site-ului FMR.
Pentru sezonul 2015/2016, termenul limita pentru achitarea restantelor este data de 20 august 2016.
Ultima actualizare în Duminică, 14 August 2016 05:26
 
Nationala U21 medaliata cu bronz la Campionatul European PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Luni, 18 Iulie 2016 13:06

altPrima editie a Campionatului European de minifotbal rezervat echipelor Under 21 a fost onorata de noua tari participante, printre care si Romania. Jucatorii nostri au trecut de faza grupelor, unde si-au depasit fara mari probleme adversarii (4-0 impotriva Croatiei, 8-1 cu Bulgaria si 4-2 cu Slovacia), si s-au calificat, astfel, in semifinalele turneului. Ungaria nu ne-a lasat, insa, bucuria de a juca finala, cu toate ca formatia noastra conducea cu 2-0 cu doar cateva minute inaintea finalului de meci. Maghiarii au egalat in extremis, apoi au fost mai concentrati la loviturile de departajare, astfel ca "tricolorii" revin in tara cu medaliile de bronz - acordate ambelor formatii invinse in faza semifinalelor.

"In fiecare meci ne-am dominat de la inceput la sfarsit adversarul, intotdeauna inscriind primii. Cinci minute de deruta in semifinala cu Ungaria ne-au dus in nefericita ipostaza a executarii loviturilor de la 7 metri, lovituri la care nici eu, nici Miro (n.r. colegul Miroslav Nicolin), nu castigam niciodata. Din pacate, traditia s-a pastrat si pentru semifinala din aceasta dimineata. Concluzionand, sunt foarte mandru de intreg lotul, toti cei 12 jucatori reprezentandu-si cu mandrie si onoare tara. Sper ca pe viitor sa reusim sa atingem faza finalei, dar sa fim constienti ca nivelul investitiilor la care incep sa se ridice adversarele noastre traditionale este unul din ce in ce mai ridicat", a concluzionat selectionerul Dan Grigorean la finalul primei editii a EMF EURO U21.

Titlul i-a revenit favoritei Cehia, care in finala a depasit Ungaria la o diferenta mare, 7-1.

Felicitari echipei nationale de tineret a Romaniei pentru performanta de a reveni in tara cu o medalie!

Multumim partenerului principal al nationalei de tineret a Romaniei, Autovip, care i-a transportat in cele mai bune conditii pe jucatorii care sunt viitorul minifotbalului in tara noastra!

Biroul de presa al FMR

 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Campionatul Firmelor

Dati click pe sigla pentru a intra in Campionat

Site-ul oficial FMR

Parteneri Media 

Arhiva SezoaneLogin Form www.takacspince.ro 

FACEBOOK

 

Noblete intr-un pahar de vin.
Vinuri artizanale zona
Ciumbrud - Aiud.
Comenzi on-line pe site


 Partener
al
Campionatului

 

Dati click pe banner
pentru a deschide
catalogul

Click aici pentru a deschide
lista preturi catalog

Vizitati Aquland Deva

 

Contact pe YM

Polls

Ce parere aveti despre noul site?
 

Minifotbal in tara

Vizitatori Site

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAzi1874
mod_vvisit_counterIeri2842
mod_vvisit_counterSaptamana asta11935
mod_vvisit_counterSaptamana trecuta10706
mod_vvisit_counterLuna aceasta51282
mod_vvisit_counterLuna trecuta73567
mod_vvisit_counterTOTAL7245265

We have: 17 guests online
IP-ul tau: 54.196.114.201
Azi: Aug 27, 2016

Contact

RealSport
Baza Sportiva RealSport:

Str Axente Sever nr. 32, 
Zona Stadion-Cetate Deva,
Tel./Fax: 0254-231040
E-mail: 
realsportdeva@yahoo.com


Copyright (c) SILVERSOFT          Termeni si Conditii